Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

üvey ana vatan

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

üvey ana vatan

http://www.rasthaber.com/yazar_5599_...YANAVATAN.html

Ynt: üvey ana vatan

Bence biraz fazla karamsar bir yazı olmuş.Yani ben günlük hayatta bu yazıda anlatıldığı gibi bir ortam görmüyorum.Tamam malesef insanların çoğu kaba ama iyi, kibar insanlar`da var.Devlet dairelerin`de bile eskisine göre memurlar çok kibar davranıyorlar.

Tabi insanların davranışlarında kılık kıyafette önemli.
    İnsanlar giyimleriyle karşılanır.Konuşmalarıyla uğurlanır.

İstanbula ilk gittiğim`de benzer şeyleri ben`de hissetmiştim.İstanbul`da yaşayan insanlar bana çok garip gelmişti.Otobüsler`de herkes önüne bakıyordu.Kimse gülümsemiyordu.İnsanlar çok soğuktu benim ilkkez gördüğüm İstanbulu ve insanlarını gülümseyerek seyretmem`den de rahatsız oluyorlardı. Kendimi yabancı bir Ülke`de hatta dünya`da gibi hissetmiştim.

Kısa bir süre önce`de İzmir`e de ilkkez gitmiştim.İzmir`de İstanbul`da hissettiklerimin çok azını hissettim.Öyle ki bir dükkandan gazete alırken kendimi sanki her zaman gittiğim bir dükkan`da gibi hissetmiştim.

Yorum

Ynt: üvey ana vatan

Ceri kardesim karamsar olsun yada olmasin ben bire bir yasadiklarimi anlattim.Üstelik makaslanmis haliyle...
      Ha baska sehirlerde durum farkli olabilir ama istanbulda durum bundan ibaret malasef..

Yorum

YUKARI ÇIK
      Çalışıyor...
      X