Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Rüyam Ve İmam Musa Kazım(a.s)

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Selamun Aleykum .

Bundan üç gün önceki rüyamı anlatmak istiyorum.

Rüyamda İmam Musa-i Kazım a.s ı gördüm. Uzun saçlıydı.Yüzünden nur saçılıyordu o yüzden yüzünü göremedim. Abbasi halifesinin adamları geldiler. İmam'ında adamları karşı koydular. Kılıçlar çekildi. İmam araya girdi. Sonra İmam'ın zevcesi çıktı dışarı elinde küçücük bir bebek. Dedim kalabalığa bu kimdir. Dediler o İmam'ın vasisi Ali'dir( İmam rıza yani).

Bir kaçgün sonra İmam Kazım vefat etti. Bende o sıralar Anadoluya geldim. Anadoludaki Sufiiler toplanmışlar şaşırıyorlar. Çünkü burada bir ağaç varmış, rivayete göre zamanın en büyük şahsiyeti ölürse ağlayacakmış o gün ağlamış. 12 damla göz yaşı akıtmış o ağaç. Ben dedim ki Bugün Resuli ekrem in biricik oğlu ibadetler sultanı İmam Kazım şehid oldu. Suffileri lideri şöyle durdu ve dedi ki : O gerçektende zamanın ve gönüllerin sultanıydı.

Uyandım secdeye kapandım. İmamları azda olsa gördüm.

Allah İmam Kazımı ziyaret etmeyi nasip etsin.

Bence çok anlamlı bir rüya. Böyle güzel rüyaları anlatmayın derler bizde.
    Hüseyin'in şehadeti üzre müminlerin kalbinde bir aşk vardır, o aşk asla soğumaz.
    Hz.Peygamber (saa)

Yorum

evt çok güzell hayırlı mübarek olsun...

Böyle rüyalar sahibine yol göstermek ve mesaj vermek içindir..

umarız bu gösterileni görür ve mesajı aynen uygularsınız kardeşim..

şiayı tam tanıyın ve ona sarılın..

Yorum

İmamlar(a.s) , kendilerini rüyada görenler için birşey demiş midir abi acaba?

Yalnış anlaşılmasın evliya ilan etmiyecem

Yorum

herkes görüyor ben göremiyorum İmamlarımızı rüyamda..

demek günahlarım çoook..

Yorum

[quote author=Qom_u_aşk link=topic=19334.msg116950#msg116950 date=1296685667]

demek günahlarım çoook..
            [/quote]

abi sen evliyasın yahu... asıl ben çok günah işlediğim halde nasıl gördm ona şaşırıyorum abi.

Yorum

ben imamlarla ilgili kitap okuyorum mesela 3 saat gece yatınca görüyorum biraz akla girmesi ile ilgili.

Yorum

demek günahlarım çoook..
                [/quote]

Sünni müslümanlara olan bakışını yargıçlıktan, tabipliğe çevirirsen göreceksin kardeşim. İnşallah.
                Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
                Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

[quote author=Musavi link=topic=19334.msg116953#msg116953 date=1296686298]
                  ben imamlarla ilgili kitap okuyorum mesela 3 saat gece yatınca görüyorum biraz akla girmesi ile ilgili.
                  [/quote]

Size nasihat etmek için görünüyorlar, tavsiyem rüyalarına dikkat et, iyi yorumla, ona göre davran kardeş.
                  Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
                  Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

Rüyanın ilk yorumu çıkar derler daha önce birine yorumlattınız mı bilmiyorum belliki iyi bir yoruma ihtiyacı var ama ben diyeyim inş İmam musa-i kazım a.s mın ziyareti isze nasip olacak ve O imamın hayatını ve hz. ali rıza a.s mın hayatını iyice araştırın (tabi bütün imamlarımızın da )isze lazım olan bilgiler size yön vercek hakikatlerle muhakkak karşılaşacalksınız
                    "İmam"ın hattı” belli bir mezhebe mensup olanların değil,
                    "Muhammedi İslam kimliğ"ini kuşanan bütün Müslümanların hattıdır."

Yorum

[quote author=BEYZA link=topic=19334.msg116999#msg116999 date=1296727611]
                      Rüyanın ilk yorumu çıkar derler daha önce birine yorumlattınız mı bilmiyorum belliki iyi bir yoruma ihtiyacı var ama ben diyeyim inş İmam musa-i kazım a.s mın ziyareti isze nasip olacak ve O imamın hayatını ve hz. ali rıza a.s mın hayatını iyice araştırın (tabi bütün imamlarımızın da )isze lazım olan bilgiler size yön vercek hakikatlerle muhakkak karşılaşacalksınız
                      [/quote]

Vallaha abla inşAllah ziyaret etmek çok isterim.

12 İmam as ile ilgili elimde yalnız Mehdi Pişvai'nin İmamların hayatı isimli eseri var. Gerçektende süper bir eser tasiye ederim.

Yorum

[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=19334.msg116983#msg116983 date=1296718254]

demek günahlarım çoook..
                        [/quote]

Sünni müslümanlara olan bakışını yargıçlıktan, tabipliğe çevirirsen göreceksin kardeşim. İnşallah.
                        [/quote]

desenize eğer yaptığımız yargıçlıksa.. hiç göremeyeceğiz...

Yorum

[quote author=islam-devleti link=topic=19334.msg117106#msg117106 date=1296746335]
                          [quote author=BEYZA link=topic=19334.msg116999#msg116999 date=1296727611]
                          [/quote]

Vallaha abla inşAllah ziyaret etmek çok isterim.

12 İmam as ile ilgili elimde yalnız Mehdi Pişvai'nin İmamların hayatı isimli eseri var. Gerçektende süper bir eser tasiye ederim.
                          [/quote]

Yorum

YUKARI ÇIK
                          Çalışıyor...
                          X