Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

KIRIK KAPININ YASLI GÜLÜ FATIMA YA FATIMA

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

KIRIK KAPININ YASLI GÜLÜ FATIMA YA FATIMA

ALINTI
    KIRIK KAPININ YASLI GÜLÜ

Senin evin... Kur’an’ın, Resul’ün, Cebrail’in kardeşinin... Kurtuluş evi olan o evin kapısı ateşe verilince tandır gibi tutuşup yandım ben.
    Senin kaburgalarınla birlikte kaburgalarım kırıldı benim ve çatırtısı arşı inletti haykırışımın...
    Sen acıyla kıvranarak Fizze’ye seslenirken insaniyet denilen mahluk, daha dünyaya gelmeden düşük yaptı bebeğini...
    Kapıdaki o kanlı çivileri görünce kendimi yerde buldum... Utancımdan erimiş, yağmur sularıyla birlikte toprağın derinliklerine dalıp yitmiş, alıp gitmiştim başımı...
    Kollarına inen kamçıları görüp de mosmor olmamam mümkün müydü benim?!
    Sana ait bir mülkün gasp edildiğini gördüğümde hayretten küçük dilimi yuttum; suskunluğum mezarlıkları ürküttü yeryüzünde... Yaşadığıma hayıflandım bunca çaresizliğim ve zorunlu tanıklığımla şu insanoğlu denilen mahlukun cehli ve küfrü karşısında...
    Senin suratına tokat indiğinde gözümü kan bürüdü... Ne yapabilirdim ama, ağlamaktan gayrı sessizce?!...
    İhanet ve küstahlık senin kapını çalınca çıkmaza girdim ben...
    Sen Muhsin’ini düşürünce, insanlara beslediğim bütün ümitlerimi bir anda yere çaldım ben de... Bin parça oldu ağlamaktan çanağa dönen gözlerimin önünde.
    Ah... Ali dün gece senin cansız bedenini yıkayıp gusül verirken nasıl da ağlıyordu, öksüz çocuklar gibi... Nasıl da sessizce süzülüyordu gözyaşları, Allah’ın aslanının yanaklarından...
    Hasan’la Hüseyin’in ağlayışlarını, hele Zeynep’le Ümmü Gülsüm’ün zülüflerini döküp sana ağıtlar yakarak hıçkırdıklarını gördüğümde dün gece... İnfilâk etmeme ramak kalmıştı kederimden... Bir ben değil; bütün bir kâinat paramparça olacak gibiydi, o yavrucakların hâlini görüp de hiçbir şey yapamamanın çaresizciliği karşısında.
    Bir tek Ali... Senin evinin sütunu... Yaratılış çadırının direği... Evet bir tek onun sabrı ve azmi teselli oldu bize

Ynt: KIRIK KAPININ YASLI GÜLÜ FATIMA YA FATIMA

Allah razı olsun ellerine sağlık..

Yorum

[quote author=Divane-i ABBAS link=topic=1911.msg10184#msg10184 date=1236544070]
      Allah razı olsun ellerine sağlık..
      [/quote]
      vela hevla vela kuvvete illa billahul ALİYYUL AZİM
      [center]

Yorum

Bir tek Ali... Senin evinin sütunu... Yaratılış çadırının direği... Evet bir tek onun sabrı ve azmi teselli oldu bize

Allah razi olsun
        Kadinlar serveri Fatima ana ile hasrolasin bacim

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

Allah razi olsun bacim ama sunu hatirlatayim ki bu yaziyi ben yazmadim bir yere okudum ekledim alinti diye yazmam gerekirdi

Yorum

Allah razi olsun bacim
            bu konularda aman hassas olalim
            baskasinin emegidir, ki sende bu hassasiyeti göstermissin zaten
            mutlu oldum

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

Allah razı olsun çalışmalarınızın devamını dilerim

http://www.youtube.com/watch?v=azx6isIyLgo&eur

Yorum

video çok güzelmiş sağolun dostlar
                Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)

Yorum

YUKARI ÇIK
                Çalışıyor...
                X