Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ziyaretler?

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ziyaretler?

Selamun aleykum,

Haziran ayında Kerbela ya da Meşhed ziyareti var mıdır?
    Nereden öğrenebilirim..

Ynt: Ziyaretler?

cafer bendiderya hocamdan
    zeynebiyenin var heralde...

onu da ehet hocamdan alabilirsiniz

Yorum

Aleykum selam ve rahmetullah

Çiçek turizm bu konularda çok iyidir ve bu işi profesyonelce yapıyor. Size kolaylık olsun diye aşşağıdaki reklamlarını yapıştırıyorum. Benim kendileriyle hiçbir ticari ilişkim yok. Yalnızca çok memnun kaldım.

Çiçek Turizm, Ehlibeyt fıkhına uygun Hac, Umre, Kerbela ve Necef turlarında kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.
      18/02/2010 - 10:34

Hac, Umre, Kerbela ve Meşhed ziyaretleri Türkiye'nin her yerinden Çiçek Turizm'le Caferi Fıkhına uygun olarak gerçekleştiriliyor.

Ekonomik çeşitliliğiyle isteyen herkesi kutsal topraklara götüren Çiçek Turizm, Türkiye'nin her yerinden başvuru kabul ediyor.

Kutsal toprakları ziyaret etmek isteyen herkes için uygun koşullar sağlayan Çiçek Turizm, Caferi fıkhına uygun Hac ve Umre için de Türkiye'de yaşayan Caferilerin başvuru merkezi olma özelliğini taşıyor.

Çiçek Turizm Halkalı Şb.
      Ş. Hasan Yazar
      212-471 80 82
      535-641 12 76

0532 733 42 26

0507 245 79 76

Faks: 0212 472 78 48

e-mail: kutsalziyaretler@hotmail.com
      Namazı hafife alana biz Ehl-i Beyt'in şefaatı ulaşmayacak. İmam Cafer-i Sadık (a.s.)

"Şiilerimiz halvetlerde/yalnız kaldıklarında Allah'ı çok zikredenlerdir." İmam Cafer-i Sadık (a.s.)

Yorum

Cevaplar için teşekkür ederim, wesselam.

Yorum

selam size de olsun
          Namazı hafife alana biz Ehl-i Beyt'in şefaatı ulaşmayacak. İmam Cafer-i Sadık (a.s.)

"Şiilerimiz halvetlerde/yalnız kaldıklarında Allah'ı çok zikredenlerdir." İmam Cafer-i Sadık (a.s.)

Yorum

YUKARI ÇIK
          Çalışıyor...
          X