Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gazze kuşatması küreseldir

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Gazze kuşatması küreseldir

Filistin Başbakanı İsmail Heniyye Gazze kuşatmasının küresel olduğunu ve onu kaldırmanın da küresel olacağını belirterek, ümmetin bugün dört yıldır devam eden bu barbar ve zalim kuşatmayı delmek için gelen ve ümmetin atan kalbi durumundaki filo ile birlikte hareket ettiğini ifade etti.

Özgürlük Filosu’nu karşılamak için bugün (29 Mayıs Cumartesi) Gazze Limanı’nın açılışını yapan Başbakan İsmail Heniyye yaptığı konuşmada şöyle dedi: “Denizin dalgaları arasında yol alan filo dünyadaki dost düşman bütün taraflara çok önemli bir mesaj veriyor ve “Uluslararası zalim bir kararla Gazze’ye uygulanan bu kuşatma yine uluslararası ama bu kez adil bir kararla kırılacaktır” diyor. Bu kararı da filoya binen kahraman ve onurlu insanlar temsil ediyor”.

Heniyye daha sonra şöyle dedi: “Bu kafile hilafet merkezinin bölgedeki stratejik bir değişime liderlik ettiğini gösteriyor. Bu değişimin özünde Siyonist projeden uzaklaşıp ümmet, Kudüs ve Aksa ile bütünleşme vardır”.

Filistin Başbakanı, “Filistin halkı haritadan silinmesi için her türlü saldırıya, vahşete ve felaketlere maruz kaldı. Fakat bu halk Kudüs ve Aksa emanetini taşıdığından hayatta kalma ve direnme noktasında çok güçlü olduğunu ispat etti. Küresel kuşatmaya, bir savaşa ve dâhili ihanete maruz kalan Gazze’nin iradesi kırılamadı” dedi.

Heniyye sözlerini şöyle sürdürdü: “Bizler tarihi bir dönüm noktasındayız. Bu dönüm noktası Gazze kuşatmasını tamamıyla kıracaktır. Ümmet dünkü ümmet değildir. Bugünkü ümmet Kudüs, Mescidi Aksa ve Siyonistlerle olan savaş konusunda daha bilinçlidir. Filistin halkına ve Gazze’ye karşı yapılan komploların boyutunu çok iyi kavramış durumda. Düşman hava ve karayı kapatınca özgürler için denizden başka bir yol kalmamıştı, onlar da bunu denediler”.

Heniyye, “Kafile buraya ulaşır ve kuşatmayı kırarsa – inşallah selametle ulaşır- bu onlar için, Gazze için Filistin davası için bir zafer olacaktır. Siyonistler engellerlerse bu kez yine zafer olacaktır. Çünkü bununla düşman dünya medya organları tarafından dünyaya deşifre edilecek ve bu kafileden sonra yeni kafileler tertiplenecektir” şeklinde konuştu.
    http://www.islamidavet.com/gazze-kus...olacaktir.html

Ynt: Gazze kuşatması küreseldir

Yüreğimizi hangi yarınlara kodladık
    Hangi sokakta yitirdik umutlarımızı…
    Sloganlara alıştık Kudüs gözlü çocuk
    Katliamlara alıştırıldık…
    Oysa içim acıyor, Kudüs gözlü çocuk…
    İçim yanıyor…
    Gencecik mü’min bedenler düşüyor manşetlere…
    Her birinde seni gördüğüm yiğitler.
    Ben yıkılıyorum…
    Acılarımı harflere yüklüyorum,
    Taşıyamıyor
    Kudüs gözlü çocuk…
    Ellerimi Gazze’ye uzatıyorum
    Yetişemiyor…
    Hayata kapanıyor onca umut dolu göz
    Ben kirpiklerinden asılıyorum hayata
    Sense açmıyorsun gözlerini inadına…

Ellerimde ellerinden kalan sıcaklık
    Kudüs gözlü çocuk
    Ellerimden taşlara uzanan yol…
    Hiç bırakmadığım gibi hala
    Bir yanım…

Zamansız düşler değil bizimki
    Kudüs gözlü çocuk…
    Kuru laflar,
    Hissedilmeyen yangınlar hiç değil…
    Bir bebeğin gülüşünde doğar annenin yarınları
    Ve bir bebek ağladığında
    Hele ki göçüp gittiğinde
    Öyle masum, öyle sessiz
    Susar anne ve kaybolur kelimeler
    İfadeye yetmez hiçbir lügat…
    Susar anne ve anlatır gözler…

alıntı

Sürgünümüz hep çöle, sırr-ı hikmet ne ola?
    Sahra-yı KERBELA'da, Hüseynî Fermân'a sor...

Yorum

Ynt: Gazze kuşatması küreseldir

üzülme filistinim gün yakındır dogacak
      senin akan bu kanın siyonisti bogacak
      cek elini üstümden be heyy pis yahudi
      görülmemiş dünyada senin gibi bir adi
      bize cok zulum ettin ancak biliyor ALLAH
      yetiştik geliyoruz bize derler HİZBULLAH.
      (S.A.E)
      mest ediyor ruhları bu inkılabı ses bu ilahi sada mukaddesmi mukaddes

Yorum

YUKARI ÇIK
      Çalışıyor...
      X