Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ayetullah Hamanei: Barbar,deli ve sefil İsrail’e haddi bildirilmelidir!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ayetullah Hamanei: Barbar,deli ve sefil İsrail’e haddi bildirilmelidir!

Barbar,deli ve sefil İsrail’e haddi bildirilmelidir!

FHA- İsrail adlı alçak, adi ve deli bir rejimin bugün gasbetmiş olduğu Filistin’in mazlum halkına nasıl zulmetmekte olduğu artık görülmeli ve gereken yapmalıdır!”FHA-İslam İnkılabı Rehberi Ayetullah Seyyid Ali Hamenei, korsan İsrail’in uluslararası sularda Gazze halkına ulaştırmak üzere insani yardım malzemeleri götüren gemilere saldırıp savunmasız masum insanları şehid düşürmesi ve çok sayıda hayırseveri de yaralaması üzerine tarihi bir bildiri yayınladı.

İslam İnkılâbı Rehberi Ayetullah Hamanei besmeleyle başladığı mesajında

“İşgalci Siyonist İsrail rejiminin insani yardım konvoyuna vahşice saldırması, bu şer ve habis yönetimin kendi hayatının 7. on yılını doldurduğu büyük cinayetler halkasından diğer bir halka oldu. Bu cinayet, Müslümanların bu bölgede özellikle mazlum Filistin topraklarında onlarca yıldır maruz kaldıkları acımasız, iğrenç girişimlerden bir örnektir. Bu defa bu konvoy İslami veya Arap özelliğini de taşımıyordu, bilakis tüm dünyadan hür ve özgür insanların beşeri vicdanlarını temsil ediyordu. Bu canice saldırı artık her kese şunu ispatlaması gerekir ki Siyonizm, Faşizmin çağdaş ve daha barbar simasıdır ve her zaman olduğu gibi şimdi de insan hakları ve özgürlüğü iddiasında bulunan devletler, özellikle de ABD tarafından korunup kollanmaktadır!” diyerek şöyle ekledi: “Bu cinayet karşısında siyasi, medya, askeri, ekonomik destek veren ve her zaman onların bu gibi facia içerikli girişimlerine destek vermekten utanmayan Amerika, İngiltere, Fransa ve öteki Avrupa devletleri artık buna bir cevap vermelidir! Vicdan sahipleri artık Ortadoğu bölgesinde nasıl korkunç bir olayla karşı karşıya olunduğunu, İsrail adlı alçak, barbar sefil ve deli bir rejimin bugün gasbedilmiş Filistin ülkesi ve mazlum Filistin halkına nasıl zulmetmekte olduğunu görebilmeli ve gerekeni yapmalıdır!”Bugün Gazze'de bir buçuk milyonu aşkın kadın, erkek ve çocuğun 3 yıldan beridir gıda, su, ilaç ve sağlık imkânlarından mahrum bırakılarak ambargoya tabii tutulması neyle açıklanabilir?!!

Vicdan sahiperine sesleniyorum: Her gün Gazze ve Ürdün nehri Batı yakasında Müslüman çocukların küçücük yaşta katledilmesi, işkenceye tabi tutulması ve zindanlara atılması neyle açıklanabilir?! Filistin artık sırf bir Arap meselesi, hatta salt İslami mesele olmaktan çıkmış ve çağdaş dünyamızın en önemli insan hakları meselesi konumuna gelmiştir. Gazze'ye deniz yoluyla yardım kervanları göndermek fevkalade insanca bir girişim ve parlak bir fikir olup sürekli tekrarlanmalı ve kesintisiz sürdürülmelidir!

İslam İnkılabı Rehberi, dünyaya korsan olduğunu ispatlayan Siyonist İsrail’le hamilerinin, özellikle de Amerika ve İngiltere’nin artık dünya kamu oyunun uyanık vicdanlarının sarsılmaz, yenilmez azmini kendi karşılarında görmeleri ve hissetmelerinin kaçınılmazlığına değinerek “Arap devletleri çetin bir sınav içinde bulunuyorlar. Arap halkları artık onlardan kesin, kararlı teşebbüsler beklentisi içindeler. İslam Konferansı Teşkilatı İKT ve Arap Birliği, Gazze muhasarasına tamamen son verilmesi, işgal altındaki Filistin topraklarında yeni siyonist sitelerin kurulmasının tamamen engellenmesi, özellikle Netanyahu ve Ehud Barak gibi siyonist canilerin yargılanması gibi taleplerinden kesin taviz vermemesi gerekir.” Dediği mesajında “İnsani yardım gemisi bu kez sadece İslami veya Arap kimliği taşımıyordu. Dünyanın her tarafından kamuoyu ve insani vicdanlar bu yardım konvoyunu temsil ediyordu. Bugün bu kanlı saldırının artık herkese, Siyonizm’in Faşizm’e göre yeni ve daha sert olduğunu ispatlamış olması gerekiyor. Üstelik bu kez bu kanlı girişim ABD hükümeti başta olmak üzere özgürlük ve insan hakları iddialarında bulunanlar tarafından destek görmekte” tespitinde bulundu.

İslam İnkılabı Rehberi Ayetullah Hamenei dün gece yayınlanan mesajında Mücahid Filistin halkıyla Gazze yönetiminin dikkatini siyonist İsrail’in artık büyük bir zaafa kapıldığı gerçeğine çekerek, şöyle ekledi: “ Siyonist İsrail’in Pazartesi günkü aleni korsanlık ve cinayeti bu sefil rejimin gücünü değil, tükenişini sergilemekte; bu gaspçı rejimin yok olmaya, gittiğini ispatlamaktadır! Yüce Allah’ın sünnet-i İlahiye’si şimdi de Akdenizde tahakkuk bulmakta ve siyonist İsrail’e, dün Hizbullah karşısında ve Gazze savunmasında tattırdığı o acı hezimeti şimdi de Akdeniz’de tattırmaktadır.

Ey Filistinli kardeşlerim! Hikmet ve kudret sahibi olan Yüce Allah'a güvenin!. O’na güvenen güçlüdür! Unutmayın ki O, kendisine yardım edenlere yardım eder ve O, yenilmezdir, mutlak güç ve kudret sahibidir!

Seyyid Ali Hamenei/ 2010-06-01-Tahran
YUKARI ÇIK
Çalışıyor...
X