Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İran’dan bugün Gazze’ye 2 yardım gemisi gidiyor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İran’dan bugün Gazze’ye 2 yardım gemisi gidiyor

Filistin Halkını Savunma Derneği Genel Sekreter Yardımcısı Muhammed Ali Nurani, insani yardım ile bir grup milletvekili, doktor, öğrenci ve sporcuyu taşıyan iki geminin bugün Gazze’ye doğru yola çıkacağını belirtti.

Al-Âlem televizyonu verdiği haberde, Nurani’nin konuya ilişkin yaptığı açıklamada şunları ifade ettiğini duyurdu: “Yardım konvoyuna katılanlar önce kara yoluyla Hürremşehr’e gidecek. Oradan gemilerle Buşehr ve Banderabbas limanlarına götürülecek. Amman, Yemen ve Mısır’dan geçtikten sonra gemiler Gazze limanına varacak.”

Gemilerde Gazze halkı için gıda ve ilaç gibi temel insani ihtiyaçların olduğunu belirten Nurani, yardımlarla birlikte gemilerde bir grup milletvekili, doktor, sanatçı, sporcu ve üniversite öğrencisinin de olacağını ifade etti.

Dünyanın özgür ve onurlu insanları tarafından Gazze’ye insani yardım ulaştırmak için oluşturulan Özgürlük Filosu uluslararası sularda (31 Mayıs Pazartesi) terör devletinin korsan saldırısına maruz kalmış, saldırıda onlarca dayanışmacı şehit olmuş ve yaralanmıştı. Bu terör eyleminin ardından başta Avrupa olmak üzere dünyanın birçok yerinde yeni kafilelerin Gazze’ye hareket edeceği duyurulmuştu.
    http://www.islamidavet.com/irandan-b...i-gidiyor.html

Ynt: İran’dan bugün Gazze’ye 2 yardım gemisi gidiyor

Rabbim yollarini acik etsin INSALLAH

Yorum

Allah düsman serrinden korusun
      yüzleri ak dönsünler insaAllah

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

[quote author=gulistan_2 link=topic=14490.msg88848#msg88848 date=1276296549]
        Allah düsman serrinden korusun
        yüzleri ak dönsünler insaAllah
        [/quote]

Yorum

Böyle filoya can feda

Yorum

Allah yardımcıları olsun, İHH güzel bir yol açtı Gazze'ye...

Yorum

[quote author=segaleyn link=topic=14490.msg88844#msg88844 date=1276295485]
              Rabbim yollarini acik etsin INSALLAH
              [/quote]

[move][shadow=red,left][glow=red,2,300]Biz SAHİPSİZ Değiliz...[/glow][/shadow][/move]

Yorum

bakalım korkak israil bu sefer nasıl bir halt yiyecek yahut bir halt yemeye cesaret edebilecek mi?
                "İmam"ın hattı” belli bir mezhebe mensup olanların değil,
                "Muhammedi İslam kimliğ"ini kuşanan bütün Müslümanların hattıdır."

Yorum

Bu konuda Muhammedhuseynn kardeşimiz güzel yazmıştı bir yazısında.

Sonuç?
                  İran gemileri geliyor.
                  Bakalım durdurabilecek yiğit var mı?
                  Durdurursa İsrail yıkılır,
                  Durdurmazsa İsrail yıkılır.
                  İsrail'in sonu gelmiştir.

Yorum

İsrail donanması, bu hafta sonunda Gazze sahiline ulaşması beklenen İran ve Lübnan'a ait iki yardım gemisine saldırmak için son hazırlıklarını yapıyor.

Yedioth Ahronot gazetesinin haberine göre İsrail, Gazze'ye uygulanan ambargonun hafifletilmesinin gündemde olduğu bir dönemde, Gazze'ye sahiline ulaşmak isteyen İran gemisini durdurma kararı aldı.

İrna'nın haberine göre İsrail, İran'a ait gemileri durdurması ve yardım malzemelerine el koyması halinde İran Kızılay'ı bir kez daha yardım organizasyonu düzenleme kararı aldıç

Diğer yandan İsrailli yetkililer, Lübnan'dan demir alan ve Gazze'ye doğru hareket eden gemilerin içerisinde Hizbullah'a mensup kişilerin de yer alması durumunda meydana gelecek olaylardan Lübnan hükümetinin sorumlu olacağını belirttiler.

İsrailli yetkililere göre Hizbullah, Lübnan gemilerine sadece kadınları yerleştirerek İsrail'i uluslararası alanda zor duruma düşürmek istiyor.

Bunun yanı sıra İsrail, AB'deki müttefiklerine gönderdiği mesajında, vatandaşlarının Gazze'ye doğru hareket edecek gemi organizasyonlarına katılmalarının engellenmesini istedi.

isra haber
                    Allah Bize Yeter!
                    O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

[quote author=Melis link=topic=14490.msg88944#msg88944 date=1276342080]
                      [/quote]
                      Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
                      İmam Ali (a.s)

Yorum

[quote author=Melis link=topic=14490.msg88944#msg88944 date=1276342080]
                        [/quote]

Gazzeye güzel yol açan ne ihh ne de akp dir. Gazzeye güzel yol açan müslüman türk halkının değerli evlatlarıdır. O kıymetli dokuz şehit ve direnen halktır. ihh nın böyle bir niyeti yoktur.

Yorum

Allah Bize Yeter!
                          O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

ihh olsun, tayyip olsun son olaydan sonra tıpkı one minute olayında olduğu gibi balonumsu şekilde biraz şişmişe benziyorlar.

Ama unutmamak gerekiyor ki, küçücük bir iğne onları patlatacak kudrete sahip.

Yorum

bu cıgırı acan kimse ALLAH razı olsun.neden ihh vs böyle laflar söyleniyor anlamıs degilim bu halk yıllardan beri var neden sustuda simdi ayaga kalktı bu direnişte elbetteki siyasi faktörlerin ve grupların rolu var ihh ve ak partiye söylenenler insafsızlıktır.bugun bu kadar islamı propaganda ve eylemler yapılıyorsa bugunkü hükümetin destegi vardır.bundan 10 yıl önde yapsaydın bu propagandayı da bak sincan da neler oluyor bintülhüda kardesim
                              mest ediyor ruhları bu inkılabı ses bu ilahi sada mukaddesmi mukaddes

Yorum

YUKARI ÇIK
                              Çalışıyor...
                              X