Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İran’dan bugün Gazze’ye 2 yardım gemisi gidiyor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: İran’dan bugün Gazze’ye 2 yardım gemisi gidiyor

irana güvenmiyorum
    tüm tarihi boyunca bir tek kafir devletle harb etmiş değil...
    acaba şimdi ne çıkacak altından merak ediyorum..
    bence siyaset yapıyor..

Yorum

[quote author=seccad adem link=topic=14490.msg89682#msg89682 date=1276627428]
      bu cıgırı acan kimse ALLAH razı olsun.neden ihh vs böyle laflar söyleniyor anlamıs degilim bu halk yıllardan beri var neden sustuda simdi ayaga kalktı bu direnişte elbetteki siyasi faktörlerin ve grupların rolu var ihh ve ak partiye söylenenler insafsızlıktır.bugun bu kadar islamı propaganda ve eylemler yapılıyorsa bugunkü hükümetin destegi vardır.bundan 10 yıl önde yapsaydın bu propagandayı da bak sincan da neler oluyor bintülhüda kardesim
      [/quote]

İbni Ziyad Küfe halkı için diyor ki:
      "Ey Küfeliler siz görmediğiniz adama dost olur tanımadığınız adama düşman olursunuz"
      Sığ bir şekilde olayın sadece görüntüsüne bakarak hüsni zan ile hareket etmek doğru olmayabilir.

İHH hareketi akp nin parti yardım örgütüdür ve yöneticileri İslam İnkılabına düşmandırlar.Aynı zamanda şiayada düşmandırlar.
      Bilmeden şia düşmanlarını övdüğünüzün farkındamısınız kardeşim.

Yorum

bintulhuda ihha ve ya ak parti şia düşmanı olabiir ama bu onların mazlumlara yardım etmeleri ve bu konuda insanlarn gözlerini bir nebze olsun açmalarına sebeb oldukları için onlara teşekkür etmelerimizi ve bu davranışlarından dalayı onları övmemizi engellememeli sonuçta huseyni bir iş ve zeynebi bir duruş var bunu yapan k,im olursa olsun bence desteklenmeli taktir edir edilmeli
        "İmam"ın hattı” belli bir mezhebe mensup olanların değil,
        "Muhammedi İslam kimliğ"ini kuşanan bütün Müslümanların hattıdır."

Yorum

O gemireden Biri İstanbuldan kalkçak Allah YAR VE YARDIMCILARI OLSUN...

Yorum

LEBBEYK YA HUSEYN
            aç kucağını ya imam bak hak davanın yarenlerinin 21. yüzyıldaki evlatları geliyor
            ALLAHHÜMME SALLİ ALA MUHAMMED VE AL_İ MUHAMMED(ACCİL FERECEHUM)

Yorum

Lebbeyk Allahumme Lebbeyk...

Yorum

[color=red]huseyni bir iş ve zeynebi bir duruş var bunu yapan k,im olursa olsun bence desteklenmeli taktir edir edilmeli[/color

Beyza kardeşim hangi huseyn iş hangi zeynebi duruş?
                Huseyn işi akp liler mi yaptı?

Yorum

Yazık Ak parti hükümeti zamanıda zeynebiye camii istanbulda açıldı...
                  Şialara büyük hediye ...
                  Ama...
                  düşünceler farklı...

Yorum

Yazık Ak parti hükümeti zamanıda zeynebiye camii istanbulda açıldı...

Münafıklar zaten bu tür davranarak münafıklıklarını gizliyebiliyorlar.

Kardeşim camii açtı da ülkenin kanunları mı değişti.

Yorum

Bu Hadis Biliyorsun Birine kafir veya münafık dersen eger degillerse sana döner bence büyük bir zan ...
                      Bugün İranın merkezine bir sünni cami açalım dersek izin verirlermi?

Yorum

Kardeşim bırakın sunni camiini İranda sunnilerin çoğunlukta yaşadığı bölgelerde mahkemeler sunni fıkhına göre hüküm vermektedirler.
                        İran İslam İnkılabı hakkında ön yarkılarınızı bırakarak biraz araştırın

Yorum

Bintülhüda sizin bizim Hükümet hakkındaki yorumu ben sizin Hükümet hakkında yapsaydım nederdiniz...
                          Mümafık olarak itham ettiniz onları...

Yorum

özgür kardeşim sizin hükümet bzim hükümet diye birşeymi var
                            Müslümanın hükümeti devleti kuranla yönetilendir, müslüman kurana sahip çıkar kuranla yönetilene sahip çıkar.

Bulundugu yerdeki küfür laik rejimleride red ederek değiştirmeye ve Allahın kanunlarını getirmeye çalışır.
                            Bunuda önce düşünçelerinde inkılap yaparak başlar.

Yorum

Neden iran islam cumhuriyeti dir...
                              cumhuriyet Rejmiyle yönetiliyor iran ....

Yorum

[quote author=özgür link=topic=14490.msg90027#msg90027 date=1276695056]
                                Neden iran islam cumhuriyeti dir...
                                cumhuriyet Rejmiyle yönetiliyor iran ....

[/quote]Neden bütün ehlisünnet ülkeleri krallıkla,tağuti sistemlerle,abd işbirlikçisi yönetimlerle idare ediliyor?

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X