Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yalan Haber Siyonistler lehine olursa vebali var mıdır?

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Yalan Haber Siyonistler lehine olursa vebali var mıdır?

bu haberin kaynağı siyonist gazeteye inanıp da haber mi yapıyorsunuz? 12 kişi yaralanmış. ölü bile değil. yüzden fazla füze atılacak ki bu onca para demek, prestij demek ama füzeler hep boş alanlara düşecek, hiç siyonist ölmeyecek yanlışlıkla bir parçası siyonistlere değecek de 12 kişi yaralanacak!
    Ehlibeytin haber ajansına bunu yakıştıramıyorum. ya adam gibi haber yapın ölü ve yaralı sayısını kendiniz araştırın yazın ya da hiç yapmayın.
    gidin kendiniz izleyin casus muhabirleriniz olsun ölü ve yaralı sayısını israil hep yalan veriyor. çünkü biliyor ki 100lerce siyonist öldü dense filistin topraklarında hiç bir yahudi kalmayacak zengin malikhanelerine avrupaya taşınacak bu yüzden 100lerce füze yiyen israilde 12 kişi yaralanacak. hep böyle
    eğer bu haber doğru ve 12 kişi yaralanmışsa hamas ve islami cihad boş yere durmasın hemen teslim bayrağını çekip israile kuzu olsun kendiniz boğazlatsın. onlarca yıldır israilin siyonistlerinin nerede yaşadığını tespit edememiş oralara füze atamıyor füze rampalarını çeviriyor o tarafa gözünü yumuyor fırlatıyor nereye düşerse düşsün dostlar alışverişte görsün.
    filistinli mazlumlar böylesi örgütlere mi teslim...
    geçin böyle yalan haberleri kardeşim eğer yapıyorsanız doğru haber yapın ya da hiç yapmayın.
    siz de mi siyonist medya gibi insanları kandıracak yalan haberle kendinizi avutuyorsunuz?
    bunu siyonistler yapar ama siz asla. çünkü onlar hakim. ve bu durumun sürmesi için insanları kandıran yalan haber yapabilirler. ama siz ezilensiniz mahkumsunuz insanları diriltecek doğru haber yapmak size şarttır.
    eğer kalbinizi kırdıysam özür dilerim uzun süre böyle yalan haberleri gördükçe sinir oluyoroum. sanki bir kabadayı, çocuğu dövüyor o çocuğun da gücü yetmediği için ona bir taş fırlatıyor. o da zevkle tutmadı ki tutmadı ki deyip daha da çıldırtıyor çocuğu.. kendimi böyle hissediyorum.

Ynt: Yalan Haber Siyonistler lehine olursa vebali var mıdır?

[ltr]Tel aviv’e füze saldırısı, 12 siyonist yaralandı[/ltr]
    [ltr]FHA- Korsan İsrail’in cinayetlerinin cevabında Tel aviv’i füze ile vuran Filistin direnişinin misilleme saldırısında 12 siyonistin yaralandığı bildirildi.[/ltr]
    [ltr]FHA- Korsan İsrail’in cinayetlerinin cevabında Tel aviv’i füze ile vuran Filistin direnişinin misilleme saldırısında 12 siyonistin yaralandığı bildirildi.

Haberi veren Yediot Ahronot gazetesi, Filistin direnişi son günlerde en az yüz füze ile korsan İsrail’in Hayfa, Tel aviv, Aka ve Yafa gibi büyük kentlerini vurmaya başladığını belirtti.
    [/ltr]

[ltr]haber buydu.[/ltr]
    [ltr]http://turkish.farsnews.com/newstext.aspx?nn=9303226802
    [/ltr]

[ltr]özel olarak bir haber ajansını suçlamıyorum. bunu şuurlu şuursuz inkılapçı anti inkılapçı her haber kanalı yapıyor. hatta müslüman laik hepsi.[/ltr]

[ltr]siyonist israil bu kadar geniş kitlede bu kadar sağlam ittifakı nasıl yaptırmış hayret etmeden edemiyorum.[/ltr]

[ltr]haberi görünce artık tahammül sınırım kalmadı yumdum gözümü maslahatları attım düşüncemi sınırlayıcı bekçilikten ve yazdım.[/ltr]

[ltr]haksız mıyım ama?[/ltr]

Yorum

Ynt: Yalan Haber Siyonistler lehine olursa vebali var mıdır?

Selmancan hocamiza katiliyorum. Bu duyarliligi ve basiretli bakis acisini baskalari da yakalayabildiginde, müslümanlarin lehine gelisecek bir cok olaylara sahit olabiliriz.
      Siyonistlerin en etkili kullandigi arac, medyadir. Öyle bir ag olusturmuslardir ki, düsmanlari kendi elleriyle bilgileri siyonistlerin eline vermektedirler. Iste burada müslümanlara misilleme görevi düsüyor. Istihbarat agini olusturmak/gelistirmek son derece önemli. Medya unsurlarini müslümanlarin lehine kullanmayi bilmeli.

Yorum

YUKARI ÇIK
      Çalışıyor...
      X