Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

~**~**~İMAM'DAN MÜSLÜMANLARA ÇAĞRI~**~**~

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: ~**~**~İMAM'DAN MÜSLÜMANLARA ÇAĞRI~**~**~

Siz imam'ın ne demek olduğunu kavrayamadığınız için onların fiillerinin sırrını da kavrayamıyorsunuz. Allah Hz Fatıma'nın katiline ve onun Hz Fatıma'nın katili olduğunu bildiği halde ona muhabbet edene rahmet etmesin!
    nokta koymuyoruz artık cümle sonlarına
    noktayı koyacak olan sensin anlasana
    ...

Yorum

[quote author=zeydiyye link=topic=6171.msg83690#msg83690 date=1274550443]
      [quote author=meshedi313 link=topic=6171.msg83674#msg83674 date=1274539869]
      Sizin susmak dediğiniz nedir? Ali as sustu mu? Yoksa sabır mı etti? Bunları birbirine karıştırmayın. İmam Ali as susmadı. Hakkını gaspedenlere karşı mücade etti. Ancak gerekli kıyam ortamı oluşmadığı için sabretmeyi tercih etti. O nasıl ki susmadıysa ve her fırsatta onları munafıklığını dile getirdiyse biz de her fırsatta kimin ne olduğunu açıklamak durumundayız. Ayrıca Zeyd'in imametinin ispatı yoktur. O imam değildir. ve onun sözleri bizi bağlamaz. Ona uyuyorum deyip de bana sorma ona sor bu sözün manasını ben sadece aktaranım demek çelişkilidir. Zira benimsemiyorsan aktarma. Benimsiyorsun ki aktarıyorsun o halde aktardığın şeye yapılan eleştrilere muhatap ol.
      [/quote]

imam zeydin sözleri seni bağlamıyo ise, imam zeydi imam olarak görmüyo isen onun sözlerine karışmazsın olur biter

beni bağlıyo ve ben de onun gibi iman ediyorum, o yüzden de aktarıyorum. sizi ilgilendiren bi konu değil.
      [/quote]
      Aktarıyorsan arkasında duracaksın. Ama duramıyorsun. Bu bir. İkincisi burası bir forum ve her konu her kullanıcıyı ilgilendirebilir. Rahatsız oluyorsan umuma açık yerlere yazma. Özelden yazış!
      ...

Yorum

[quote author=meshedi313 link=topic=6171.msg83697#msg83697 date=1274552062]
        Siz imam'ın ne demek olduğunu kavrayamadığınız için onların fiillerinin sırrını da kavrayamıyorsunuz. Allah Hz Fatıma'nın katiline ve onun Hz Fatıma'nın katili olduğunu bildiği halde ona muhabbet edene rahmet etmesin!
        [/quote]

AMİİİİİİİİN
        "İmam"ın hattı” belli bir mezhebe mensup olanların değil,
        "Muhammedi İslam kimliğ"ini kuşanan bütün Müslümanların hattıdır."

Yorum

islam_devleti kardeşim eğer konuyu okuyo iseniz görün bakın caferilerin kardeşlik ve vahdet samimiyetlerini sözlerimde haklımıymışım değilmiyim gözlerinizle görün ... birazcık altını deşince hemen nasıl tekfire başladılar

Allah ömere muhabbet edene dahi rahmet etmeyecekmiş, şu bedduanın çirkinliğine bakın hele..herhalde bunlar lanet, takiyye ve tekfir üzerine kurulu inançları ile cenneti garantilediklerini sanıyolar, subhanallah

farslar ne güzel demiş; men çi guyem, tamburem çi guyed

Yorum

Bakın yukarıda imam bildikleri kişi filistinlilerin yardımına koşunuz diyo, bunlarda imamlarının yardımına koşunuz dediği kimselere Allah rahmet etmesin diyolar

o kadar kin ve nefret gözlerini bürümüşki bunlar sabah akşam ömere ebubekire lanet okusunlar böyle dejarj oluyolar ve bunu yaparak cennete gireceklerini sanıyolar yapacak bişi yok

Allah ıslah etsin

Yorum

Hz Fatıma'nın katili olduğunu kabul ediyorsun o zaman ömerin!!! Sana ne ? Neden docunuyorsun ki? Ve sözümüzü çarpıyorsun.
              Allah Hz Fatıma'nın katiline ve onun Hz Fatıma'nın katili olduğunu bildiği halde ona muhabbet edene rahmet etmesin!
              İşte tekfirci sizin gibilerdir. Zaten bir hakikatı söyleyince hemen tekfirci oluyoruz. Eğer ben Hz Fatımanın katiline buğz ettiğim için tekfirci olacaksam olayım. Seve seve hem de.
              Ve siz Ehl-i Beyt'in düşmanlarına yani peygamberi düşmanlarına yani Allah'ın düşmanlarına, inanmadığı halde inandım diyen gasip munafıklara muhabbet ettikçe yeriniz bellidir. Allah herkesi muhabbet ettiğiyle haşretsin. Allah Hz Fatıma'nın dostlarını onunla, Hz Fatıma'ya zulmeden zalimlerin dostlarını da zalimlerle haşretsin.
              ...

Yorum

şerrinizden Allaha sığınırım..

Yorum

Şerden Allah'a sığınanın şerrin atasına muhabbeti ne ala !!
                  ...

Yorum

YUKARI ÇIK
                  Çalışıyor...
                  X