Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

HOCALI İÇİN GEÇ KALMADINIZ MI?

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

HOCALI İÇİN GEÇ KALMADINIZ MI?

GEÇ KALMADINIZMI
    20 yıl oldu katliam yapılalı, 240 ay, 7200 gün oldu cinayetler işleneli, bana garip geldi bu yıl Hocalı’ya verilen önem.

240 ay geçmiş katliam yaşanalı ve dün, insan seli vardı Taksim’de sanki şu anda orada bir katliam varmış gibi hararetliydi insanlar.240 ay önce biz Türkiye’nin küçücük bir ilçesi olan Iğdır’da, “elimizde Kur-an gönlümüzde iman seninleyiz Azerbaycan” dediğimizde kimseler yoktu yanımızda. Geç kalmadınız mı? O gün o cılız sese kulak verseydiniz eğer o katliamlar yaşanmayacaktı belki de
    Ciğerlerimiz yandı orada, Hacalı’ya değildi o saldırılar hepimizeydi aslında, ama hepimiz o anda orayla ilgilenmemiştik bugün ki gibi, onların yanında olmadığımız yetmezmiş gibi! Vaktiyle Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı o katliamları görmesine rağmen onlar bizden değil demişti. Nede kötü söylemişti, mazlumun Dinini, Mezhebini sorgulamıştı, oysa adalet sembolü olan devleti yönetenler bilmeliydi mazlumunda, zaliminde dini sorulmazdı. Dünya’nın neresinde olursa olsun mazlumun yanında zalimin karşısında durulmalıydı Allah’ın hoşlandığı adalet böyleydi.

Ama maalesef böyle olmadı, ve tüm bu katliamlara göz yumuldu, aradan 240 ay geçti, ta ki Fransa Ermenilere soykırım yoktur diyenlere ceza vermesine kadar.

Gösterilen tepkiler zahirde haklı görünse de aslında bir ince noktayı atlıyoruz biz,
    Diyoruz ki ey Fransa biz bugüne kadar sizin ve Ermenilerin katliamlarını saklıyorduk ne zaman ki siz bizim katliamları açtınız işte bizde sizin katliamlarınızı açarız. Bakın görün biz istersek neler yaparız, aklınızı başınıza devşirin

Keşke yapacağınız şeyleri 240 ay önce yapsaydınız

Ynt: HOCALI İÇİN GEÇ KALMADINIZ MI?

Türkiye, Hocalı konusunda gerçektende çok geç kaldı. Hatta ben bu meseleyi Fransa meselesinden sonra misilleme olarak görüyorum...Akşam bakıyorumda tüm tv kanalları bir çok ildeki hocalı mitnglerini gösteriyor. Hatta içişleri bakanı Taksimde konuşma yapıyor. Evvel seneler hiç böylesine tanık olmamıştım. Vah Hocalı vah...

Yorum

Galiba savaş başladı.

Galiba savaş başladı sayın kardeşlerim. Gelen gayrı-resmi haberlere göre, 55 ermeni askeri öldürüldü ve 2 karargah ele geçirildi. Savaş hızla kuzeye yayılıyor. Kayıplarımız var. Fuzuli ve Terterde savaş uçakları gözükmüş. Allah sonumuzu hayır eylesin.
      [move]Dünyadan adalet bekleme. Adalet sahibine zulmetmiş olursun.[/move]

Yorum

Abd ve israilin isteği ile suriye aleyhine yürütülen fitne kampanyası için sarfedilen enerjinin onda biri ermenistan için sarfedilse idi, ermenistan bütün karabağdan çekilirdi.

Azerbeycan Ermenistan savaşının devam ettiği en kritik zamanlarda Türk Tırları içinde silah bulunan buğday yüklerini Ermenistanda boşalttılar.

Bu gün Hocalı için rejim tarafından gösterilen tepkiler sadece gösteriştir, riyakarlıktır.
        Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
        Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

Hocam, telleyim, konu açamıyorum. Rica etsem bir dua isteğimi konu açar'mısın?

Yorum

[quote author=FLSTNLi link=topic=22779.msg155235#msg155235 date=1339099738]
            Hocam, telleyim, konu açamıyorum. Rica etsem bir dua isteğimi konu açar'mısın?
            [/quote]

Buyur ilia
            Haktır Allahım Muhammed mahım
            Ali'dir şahım efendim Allah eyvallah

Yorum

Ağa, faceye gel.

Yorum

Burda durum ciddi. Her an internet erişimim kapanabilir. Elini çabuk tut.

Yorum

[quote author=FLSTNLi link=topic=22779.msg155238#msg155238 date=1339101463]
                  Burda durum ciddi. Her an internet erişimim kapanabilir. Elini çabuk tut.
                  [/quote]

Tamam
                  Haktır Allahım Muhammed mahım
                  Ali'dir şahım efendim Allah eyvallah

Yorum

Ynt: Galiba savaş başladı.

[quote author=FLSTNLi link=topic=22779.msg155233#msg155233 date=1339098934]
                    Galiba savaş başladı sayın kardeşlerim. Gelen gayrı-resmi haberlere göre, 55 ermeni askeri öldürüldü ve 2 karargah ele geçirildi. Savaş hızla kuzeye yayılıyor. Kayıplarımız var. Fuzuli ve Terterde savaş uçakları gözükmüş. Allah sonumuzu hayır eylesin.[/quote]

sen bu şerefsiz ve İslam düşmanı olan hükumetin savaş başlatacağına, savaşın başlamasına razı olacağına inanıyor musun? 55 ermei askerinin öldürüldüğüü bende okudum ama 2 karargah hakkında hiç bir şey duymadım. ek olarak ben kendim Ter-Ter'de yaşıyorum, ne uçağı sinek bile yok.

Yorum

Lanet olsun Aliyeve

Yorum

[color=rgb(0, 0, 255)][/color]
                        [color=rgb(0, 0, 255)]Azerbeycanın siyonist Aliyev rejimininde içinde bulunduğu fitne şebekesi böyle bir zamanda Azeri Ermeni savaşı çıkarmak istemektedir.[/color]
                        [color=rgb(0, 0, 255)]Bununla hem ülke içindeki islam düşmanlığı eylemlerini gizlemiş olacak hem de efendilerinin de emriyle, İslami İranın Suriyeyi desteklediğini ama sıra Azerbeycana geldiğinde Azerbeycanı desteklemediğini halk kitlelerine güya göstermek istemektedirler.[/color]
                        [color=rgb(0, 0, 255)]Fitnenin özü budur. [/color]
                        [color=rgb(0, 0, 255)]Halbuki İslami İran her zaman Azerbeycan halkının yanındadır ve yardım etmektedir. Ancak Aliyev rejimi İslami İranın yardımlarını hem kabul etmemekte, hem de İran yardım etmiyor diye de İslami İranı suçlamaya çalışmaktadır.[/color]
                        [color=rgb(0, 0, 255)]Bütün dünyada hizbuşşeytan birlikte hareket etmektedir.[/color]
                        [color=rgb(0, 0, 255)]Halbuki siyonist aliyev rejimi kafir ve münafıkların kutbunda yer almaktadır. Abd israil ve uşakları ile birliktedir.[/color]
                        [color=rgb(0, 0, 255)]Azerbeycan halkına, İslami İrana ve bütün islam ümmetine de düşmandır.[/color]
                        Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
                        Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

YUKARI ÇIK
                        Çalışıyor...
                        X