Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yakılan Kur'an Değil İnsanlığın Vicdanıdır!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Yakılan Kur'an Değil İnsanlığın Vicdanıdır!

Abd büyük şeytanlığını oynamaya devam ediyor. Siyonizmin başını çektiği şer cephesinin zirvesinde 1.5 milyar müslümanın en büyük kutsallarından Kur'an'ın parçalanması ve yakılması ile ilgili şer cephesinde...

Amaç Rehberimiz Hz. Hamanei'nin de belirttiği gibi siyonizmin oyunun oynanması. Müslümanlarla hristiyanları karşı karşıya getirmek. Yeni haçlı savaşlarına sebep bahane aramak.

Tıpkı 11 eylül saldırılarını planladıkları gibi bunu planlıyorlar. Böylece ırakta ya da dünyanın başka yerlerinde başarısız olan büyük şeytan abd işgali sonrasında abd'nin boşa çıkan askerlerine iş bulmak. Müslümanlarla savaştırmak..

Ancak bu plan:

1- Bilinçli müslümanların başı olan velayet sistemi sayesinde kışkırtmaya gelmeyecek hareketler sebebiyle

2- çok acı bir gerçek ki, müslümanların Kur'an'ı terkedilmiş bırakmaları sonucu ona sahip çıkmayacak kadar gaflette olmaları sebebiyle tutacak gibi görünmüyor...

ikinci cümle için çevrenizde çok örnek vardır sizin de. Örneğin beni arayan, dinin sancısını çeken bir müslüman arkadaşım daha Kur'an'ın yakıldığından bile haberi yokmuş nerede ona verilecek tepki için organize edilen protesto gösterilerinden haberi olup katılsın. yine biz hafta sonu istanbulda çok cılız geçen (malesef) Kur'an protestolarına katıldığımızda bir akrabamız, bize (acımaklı bir nasihatla) siz kendinizi niye harap ediyor protesto için oraya buraya gideceğiz diye zahmete koşuyorsunuz ki! Onlar Kur'an'ı yaksınlar... Yakmakla Kur'an'ı bitiremezler ki.. şeklinde acaip garaip bir tepki vermişti..

yine biz bu protesto gösterilerine giderken birisi dedi ki biz neden gidiyoruz ki böyle bir eyleme? Sanki gösteriden kime zarar vereceğiz onların ne zararına olacak ki..

ben de dedim ki.. ee ne yapalım. gösteriye gitmeyenler ne yapıyorlar. Gösterinin gereksiz olduğunu söyleyenler ne yapıyorlar şimdi? Eminim ki bu konu onların hiç gündemlerine bile girmiyor. Biz en azından bir ilçeden başka bir yere gidiyoruz işimizden günlük planımızdan taviz veriyor az da olsa fedakarlık ediyoruz Kur'an için en azı da olsa bunu yapmakla şuurumuzu bu lanetli olay karşısında uyandırıyor uyanık tutuyoruz.

başka bir şey yapma imkanımız var mı! keşke onu da yapsak... İran'da devrim gösterilerle oldu. Gösteriler sayesinde dünya, dost düşman bir düşüncenin ne kadar taraftarı var onu görüyor. Dost kendine güvenip bir işe girişebilecek gücü ve güveni kendinde bulurken düşman da ayağını ona göre denk atıyor ve bir iş yaptığında bedelinin olacağını hesaba katıyor..

Umarız gösteri konusunda şiilerimiz çok daha aktif olurlar ve Türkiye'de bu alanın rehberliğini yürütürler...

Umarız ki bu tür olaylar vahdetimizi daha da pekiştirir...

çünkü Kur'an'a sahip çıkma protestolarında, diğer zamanlar hayatta bir araya gelmeyecek olan insanlar yanyana aynı duyguları paylaştılar birlikte slogan attılar.

ben de vahhabi kılıklı yıllardır görmediğim bir dostumu gördüm.. Pakistanda okuyan selefi inanca sahip insanların da taksime Kur'an yakılmasını protesto için geldiklerini gördüğümde benimle aynı duygular içinde olduklarını gördüm. kalplerinin Kur'an için attıklarını hissettim. diğer zamanları sakalları uzun bıyıkları kökünden kazınmış bu insanları gördüğümde kalbim onlardan uzaklaşırken bu olay sayesinde kalbim onlara ısındı..

Ve Allah'ın: şu ayetinin günümüzde de mümkün olabileceğini olması gerektiğini düşündüm:

"Hep birden Allah'ın ipine sımsıkı sarılın, bölük bölük olmayın ve anın Allah'ın size verdiği nîmeti, anın o zamanı ki düşmandınız birbirinize, kalplerinizi uzlaştırdı, nîmetiyle kardeş oldunuz. İçinde ateş dolu bir çukurun tam kenarındaydınız, sizi kurtardı oradan. Allah, doğru yolu bulursunuz diye delillerini böyle açıklar işte." Al-i İmran 103

O kitabımıza iğrenç lanetlik işi yapanlar bilmelidirler ki o yaptıkları kendilerinin menfaatinedir. tersine o onların azabını artırmaktan başka ve hüsrana düşürmekten başka bir kar getirmeyecektir. yine biz sanmayalım ki bu olaylar tamamen kötüdür hiç iyi tarafı yoktur:

"Doğrusu, uydurulmuş bir yalanla gelenler, sizin içinizden birlikte davranan bir topluluktur; siz onu kendiniz için bir şer saymayın, aksine o sizin için bir hayırdır. Onlardan herbir kişiye kazandığı günahtan (bir ceza) vardır. Onlardan (iftiranın) büyüğünü yüklenene ise büyük bir azab vardır." Nur 11

zaten bilakis dış dünyada iyi ya da kötü bir olay olmaktan daha çok olayların biz insanlara göre iyi ya da kötü yönleri vardır diye düşünmeliyiz. Yani en kötü görünen bir olaya biz en iyi tepkiyi gösteririz o olay bizim için hayra döner ve bir sürü getirisi olur. Ancak çok iyi diye düşndüğümüz bir olaya biz kötü bir tepki veririz işte o da bizim için şerre döner..

bu açıdan da Kur'an'ın yakılması elbette 1.5milyar müslüman için bir zillettir. yüz karası bir olaydır. Onların paramparça oldukları için güçlerinin yok olduğunu ve kafirlerle zalimleri asla ürkütmediğinin bir göstergesidir. Ancak bu olayı bizler İran Pakistan Afganistan gibi büyük tepkilerle (istanbul için konuşuyorum) karşılayabilseydik işte bizim için vahdete dolayısıyla kara dönüşecek bir fırsattı. Anadoluda bu konuda içimize ferahlık veren haberler bol kalabalık mitingler duyduk. Ancak İstanbuldaki mitingler çok sönük geçti.. Müslümanların bir araya gelemediklerini gösterdi bu son olay da..

Umarız ders çıkarırız..

Ynt: Yakılan Kur'an Değil İnsanlığın Vicdanıdır!

Bencede Kuran'nın yakılması hususunda canını çok sıkma.

Malum Hz.Ali 'ye karşı da Kuran sayfaları mızrak uçlarına takılıp savaşıldı.

Savaşan da peygamberin zevcesi, fahri alemin anası Aişe değil mi?

Relax!!!

Yorum

Ynt: Yakılan Kur'an Değil İnsanlığın Vicdanıdır!

[quote author=hacı link=topic=17187.msg105520#msg105520 date=1285353141]
      Bencede Kuran'nın yakılması husussubda canını çok sıkma.

Malum Hz.Ali 'ye karşı da Kuran sayfaları mızrak uçlarına takılıp savaşıldı.

Savaşan da peygamberin zevcesi, fahri alemin anası Aişe değil mi?

Relax!!!
      [/quote]

DEDİĞİN OLAY O SAVAŞTA OLMADI ÇOK BİLMİŞ CAHİL.DEDIGIN OLAY CEMEL VAKASI.MIZRAKLARA ASMA ISE SIFFIN SAVAŞINDA OLDU.MUAVIYE İLE SAVAŞTA OLDU.

FAHRI ALEM PEYGAMBER ICIN KULLANILIR.ONUN İÇİN AİŞE FAHRİ ALEMŞN ANNESİ OLAMAZ.BU KADAR CAHİL OLDUGUNU BİLSEYDİM SANA CEVAP YAZMAK İÇİN UĞRAŞMAZDIM

Yorum

YUKARI ÇIK
      Çalışıyor...
      X