Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

celal ve cemal aynasında kadın- cevadi Amuli

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: celal ve cemal aynasında kadın- cevadi Amuli

tesekkür ederim gulsum kardesim
    kitabin ismi de baslikla ayni
    celal ve cemal aynasinda kadin, yazar: cevadi amuli

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

[quote author=gulistan_2 link=topic=1303.msg81796#msg81796 date=1273229120]
      kitabin bazi bölümlerini, ayri basliklariyla baska bölümlere de acmis olabilirim, isterseniz arama yapabilirsiniz
      hem sonra bu kitaptan alintilarim bitmemisti sanirim
      üzerinden zaman gecince, kopukluk oldu
      bir daha bakmayi hatirlatmis oldunuz tesekkür ederim
      [/quote]

Rica ederiz efendim. Teşekkür bizden...

Peyderpey (ç)alıyorum biiznillah. Bu bölümdeki (ç)alıntı işlemlerim bittiğinde arama yaparak diger bölümlerde bir seyahate çıkarız inşaallah.

Ger ki; yarım bıraktıgınız yazınızı tamamlayacaksanız bir maruzatımız olacak... İmla kurallarına riayet ederek yazsak diyorum. Ben (ç)alıntı yaparken biraz yoruldumda. Yormayın yavuz hırsızları azizim

Cezakellahu hayran

Yorum

Allah iyiliginizi vere emi

imla hatalari derken türkce klavye'yimi kastettiniz acaba?
        eger öyle ise malesef diyecegim

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

Hayır can. Noktadan sonra büyük harfle başlamak, Özel isimleri ayraç ile ayırmak (ALLAH lafzını bilhassa)

Sonra paragraflarda bazen söz dinlemiyor... Uçuşuyor... Ha birde ayetleri renkli yazsak hiç fena olmayacak efendim

Türkçe klavye başlı başına bir sorun teşkil ediyor zaten. "i, s, c, ..." karekterlerini çevrimekten bir hal oldum üstad

Fi eminillah...Fiddareyn...

Yorum

eyvah eyvah
            sayin hirsizimiz, bu kadar siparis olurmu

klavye meselesi zaten benim icin mümkün degil
            mecbur kalirsam, kenardan köseden bazi harfleri kopyalayip öyle kullaniyorum, ama bu kadar yazida o kadar harfi kopyalamak imkansiz, türkce klavye kullanmayi da bilmiyorum

yalniz, türkce klavyenin ekranin bir kösesinde durdugu bir imkan var sanirim, fakat hic bilmiyorum, nedir, nasil bulunur vs.
            bileniniz varsa öyle olurdu belki

onparmak yazdigim icin, önemli olan enformasyonu okunur bir bicimde aktarmak diye düsünüyordum, bir dahaki sefere daha dikkatli olmaya calisayim ins. ama ne kadar muvaffak olurum bilmiyorum

Yorum

[quote author=gulistan_2 link=topic=1303.msg82042#msg82042 date=1273404293]
              eyvah eyvah
              [/quote]

Eyvah eyvah EYVALLAH

Fi eminillah...Fiddareyn...

Yorum

YUKARI ÇIK
              Çalışıyor...
              X