Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kur'an'ın tasnifi

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Kur'an'ın tasnifi

[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=23002.msg146828#msg146828 date=1334132531]
    Kuranın Peygamberimiz zamanında tanzim edildiği ehli sünnetin değil şianın görüşüdür. Ve doğru olan da budur. Bunu İslamda Kuran adlı eserinde Allame Tabatabai izah etmektedir.
    [/quote]
    allama tabatabainin aldığı hadisler önemlidir. zira allame tabatabai masum değildir hata yapabilir.

allame tabatabainin kitabındaki o bilgileri buraya taşıyabilecek misin yoksa gidin araştırın mı diyeceksin
    [center]
    ..ey ahle aalam agham Eli mazloome... یا ابا عبدالله الحسین
    [center]
    Bizleri öldürün! Zira Halkımızın bilinci daha da artacak!
    Şehid Seyyid Abbas Musavi(Eski Hizbullah Lideri)

Yorum

[quote author=meşedi ali enis link=topic=23002.msg146879#msg146879 date=1334144582]
      allama tabatabainin aldığı hadisler önemlidir. zira allame tabatabai masum değildir hata yapabilir.

allame tabatabainin kitabındaki o bilgileri buraya taşıyabilecek misin yoksa gidin araştırın mı diyeceksin

[/quote]

Tabi, tabi, Allame Tabatabi masum değil de, meşhedi ali enis, kerrar ve huge masumdur değil mi?
      Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
      Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=23002.msg146926#msg146926 date=1334151687]
        Tabi, tabi, Allame Tabatabi masum değil de, meşhedi ali enis, kerrar ve huge masumdur değil mi?
        [/quote]
        bu ne şimdi?

iddia ettiğinşeyi istiyoruz bu nasıl bir tavır?
        [center]
        [center]

Yorum

mehmet ufukalp sınırı zorluyorsun ya adam gibi cevap ver yada adam gibi otur oturduğun yerde.

senden kaynak istiyorum bu ne biçim bir mesaj. utan utan.

yönetim bu kışkırtmalara sessiz kalmayacak değil mi?

eğer mehmet ufukalp bana karşı bu kışkırtmalara devam ederse aynı derece tavır gelecek. yönetimin dikkatine.
          [center]
          [center]

Yorum

Kaynak mı alın size kaynak: İSLAM'DA KUR'AN- PEYGAMBERİN VEFATINDAN ÖNCE KUR'AN' IN MUSHAF OLARAK TOPLANMASI- Syfa:130 BİR YAYINCILIK YIL:1988

Ne diyeceksin şimdi?
            Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

Sayın meşedi ali enis, sizin durumunuz huge ve kerrar dan daha vahim. Çünkü huge ve kerrarın inkılapa, rehberiyyet makamına itaat etmeyen ahbari şiilerden olduğunu anlıyoruz. Onlar ifadeleri ile de ne islam inkılabının ne de rehberin emirlerinin kendileri için önemli olmadığını belirtiyorlar. Ama siz çelişik durumdasınız. Siz İmam Humeyniye, İmam Hamaneiye ittiba ettiğinizi iddia ettiğinizi söylediğiniz halde onun emrine itaat etmeyenlerin üslubunu kullanıyorsunuz. Siz gerçekten İmam Humeyniye İmam Ali Hamaneiye gerçekten samimi şekilde bağlı ve aşıksanız gönlümüzün tahtındasınız. Dua ederiz ki onları gerçekten anlayıp tabi olasınız. Yok eğer bu sadece vaziyeti kurtarmak için takındığınız basit bir taktik ise söyleyecek bir şey bulamıyorum.

Yorum

kardesler

hem kirmada hem de kirilmakta bu kadar acele etmeyelim ne olur

valla basimi alip gitcem ha >

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

Daha sakin olacağınızı ümid ediyorum. Mehmet Ufukalp Abi ve diğerleri sakin olalım ve öyle yazışalım. Olmayacaksak yazışmaya gerek yok.

Yorum

[quote author=Murtazaali link=topic=23002.msg146974#msg146974 date=1334162805]
                    Daha sakin olacağınızı ümid ediyorum. Mehmet Ufukalp Abi ve diğerleri sakin olalım ve öyle yazışalım. Olmayacaksak yazışmaya gerek yok.
                    [/quote]

İnşallah kardeş, buna gayret edeceğim.

Yorum

[quote author=gulistan_2 link=topic=23002.msg146972#msg146972 date=1334162693]
                      kardesler

hem kirmada hem de kirilmakta bu kadar acele etmeyelim ne olur

valla basimi alip gitcem ha >
                      [/quote]

Bu kadar mı yorduk Bacımızı. Bağışlayın. İnşallah daha sakin olmaya gayret edeceğiz.

Yorum

kardesler arasinda gerginlik olunca onu yatistirmak cok zor oluyor
                        arada kaliyorum, robot gibi forum kurallari ahanda al sana ceza diyemiyorum haliyle
                        ama hem kiran hem de kirilan hic bir zaman dikkatli olmayi tercih etmiyor
                        her zaman ey mod'lar ey yönetim diye sesleniliyor
                        buda yoruyor ister istemez

Allah rizasi icin hicbirinizin kirilmasini istemiyorum

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

Sayın mehmet ufukalp:

elimden geldiği kadar kırıcı olmamaya çalışacam.
                          men rehberi ve imam humeyniyi çok seviyorum. hatta o kadar seviyorum ki rehber için hazırladığım videolar var onları gösteririm. başka mücteite taklit ediyorum. Ayetullah Cevad Tebrizi'ye taklit ediyorum. ve diğer müçtehitler hakkında da asla asla kötü söz söylemedim düşünmedim düşünmem bile. onlara canım feda. ayetullah behçet, ayetullah şirazi ayetullah zencani ayetullah lenkarani ayetllah sistani ayetullah erdebili ve daha nice müçtehitlerim hepsi gözümün ışığıdır.

rehbere olan bağlılığımın ne derece olduğu bilemezsin.bu bağlılığımı en iyi eşim bilir.
                          vallahi tv de rehberi gördüğümde ağladığım bile oluyor.çünkü ona aşığım.

menim rehberin fetvalarının dışında hareket ettğimi ilk defa sen söylüyorsun. asla rehberin fetvasının önüne geçmem. bunu nerde gördünüz? gördüğünüz yerde mene özelden mesaj olarak göster mende o yanlışımı düzeltirim. fetvanın dışında hareket etmediğim halde meni israil uşağı ilan etme.

imam Humeyni r.a ise gönlümün apayrı yerinde. onun için yazdığım şiirler bile var.
                          o şiilerden bir tanesini sitede kendi şiirlerimiz bölümünde paylaşmıştım.
                          http://www.velayet.com/index.php/topic,21872.0.html

sayın mehmet ufukalp

iran islam cumhuriyetine olan bağlılığımı sevgimi anlatsam vallahi usanırsın.
                          anlatmakla bitmez.
                          menim dualarım iran islam cumhuriyetinin muzafferliğinedir.
                          menim gönlüm irandadır gözlerim kulaklarım irandadır.
                          menim arkadaşlarım akrabalarım irandadır.
                          menim ülkem irandır.
                          men şii'yim.

sayın mehmet ufukalp

büyüğümsünüz. hatta küçüğüm bile olsanız asla saygıda kusur etmem. bu anlayışım sitedede aynıdır sosyal hayattımda da aynıdır. ateist olmayan herkese saygılıyım.ister şii olsun ister sünni. konuşma veya tartışma çığrından çıkmayıncaya kadar saygıda kusur etmem.o zaman ki konuşma konusunu saptı ve kişisel özel meselelere kutsallara dayandı artık birşey diyemem.

sayın mehmet ufukalp.
                          ne siz üzülün, ne men, ne yönetim nede bir başkası. hakkını helal et.
                          [center]
                          [center]

Yorum

Meşhedi Ali Enis Kardeşim bu dediklerine gönülden inanıyorum.

Yorum

allame tabetabainin bu kitabı internet ortamında var mı? varsa link alabilirmiyim
                              Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
                              İmam Ali (a.s)

Yorum

Meşhedi Ali Enis kardeşim. Ben zaten isminizi vererek sizi suçlamış değilim. Biz özellikler üzerinden konuşuyoruz.

Bizim dünyada en büyük ve en değerli olarak gördüğümüz çabamız ve islami eylerimiz, İmam Humeyniye İmam Ali Hamaneiye, İslam İnkılabına ve İnkılabın izinde olan bütün ulemaya dost kazandırmaktır. Sizin de böyle olmanız bizi ziyadesi ile sevindirir.

Sizden isteğimiz sevdiklerinizle çelişik fikir ve davranışlar içinde bulunmayın. Malum dost olmak yetmiyor, bilinçli dost olmak gerekiyor. Dostlara dost olduğumuz halde zarar vermememiz gerekiyor.
                                Bu sevgi hepimizin en büyük sermayesidir. İmam Humeyni İmam Hamanei ve onların dostları olan bütün alim ve insanlar bizim en has dostlarımızdır. Bu dostluk bütün müslüman gönülleri kuşattığında İslamın cihanşumul zaferine çok yakınız demektir.

Bazlıları İmam Humeyniye İmam Hamaneiye düşman olmadıklarını söylemektedirler ancak bu yeterli bir açıklama değil. İmam Humeyni ve İmam Hamaneiye bağlılık MEVEDDET eksnli olmaldır. Yani bu sevgi itaati de içermelidir.

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X