Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kur'an'ın tasnifi

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Kur'an'ın tasnifi

[quote author=mikdat bin esved link=topic=23002.msg147083#msg147083 date=1334214138]
    allame tabetabainin bu kitabı internet ortamında var mı? varsa link alabilirmiyim
    [/quote]

Kardeş kitap bende var ama internet ortamında rastlayamadım.
    Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
    Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

ufukalp kardesim

mesedi ali enis sizden helallik dilemis!?
      size saygisini ifade etmis, görmemis olabilirsiniz diye düsündüm
      bu helallesme, kardesligi ve saygiyi pekistirecektir insaAllah

mesedi ali enis kardesim
      Allah razi olsun sergilediginiz samimi tavir ile güzel bir nokta koymus oldunuz

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

Allah sizlerden razı olsun ki bizi böyle bir platformda buluşturuyorsunuz modum
        [center]
        ..ey ahle aalam agham Eli mazloome... یا ابا عبدالله الحسین
        [center]
        Bizleri öldürün! Zira Halkımızın bilinci daha da artacak!
        Şehid Seyyid Abbas Musavi(Eski Hizbullah Lideri)

Yorum

[quote author=gulistan_2 link=topic=23002.msg147143#msg147143 date=1334227391]
          ufukalp kardesim

mesedi ali enis sizden helallik dilemis!?
          size saygisini ifade etmis, görmemis olabilirsiniz diye düsündüm
          bu helallesme, kardesligi ve saygiyi pekistirecektir insaAllah

mesedi ali enis kardesim
          Allah razi olsun sergilediginiz samimi tavir ile güzel bir nokta koymus oldunuz
          [/quote]

Haklısınız görmemiştim. Estağfirullah bir hakkım yok, olmuşsa da helal olsun. Hatırlattığınız için teşekkür ederim.
          Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

[quote author=meşedi ali enis link=topic=23002.msg147081#msg147081 date=1334211899]
            Sayın mehmet ufukalp:

elimden geldiği kadar kırıcı olmamaya çalışacam.
            men rehberi ve imam humeyniyi çok seviyorum. hatta o kadar seviyorum ki rehber için hazırladığım videolar var onları gösteririm. başka mücteite taklit ediyorum. Ayetullah Cevad Tebrizi'ye taklit ediyorum. ve diğer müçtehitler hakkında da asla asla kötü söz söylemedim düşünmedim düşünmem bile. onlara canım feda. ayetullah behçet, ayetullah şirazi ayetullah zencani ayetullah lenkarani ayetllah sistani ayetullah erdebili ve daha nice müçtehitlerim hepsi gözümün ışığıdır.

rehbere olan bağlılığımın ne derece olduğu bilemezsin.bu bağlılığımı en iyi eşim bilir.
            vallahi tv de rehberi gördüğümde ağladığım bile oluyor.çünkü ona aşığım.

menim rehberin fetvalarının dışında hareket ettğimi ilk defa sen söylüyorsun. asla rehberin fetvasının önüne geçmem. bunu nerde gördünüz? gördüğünüz yerde mene özelden mesaj olarak göster mende o yanlışımı düzeltirim. fetvanın dışında hareket etmediğim halde meni israil uşağı ilan etme.

imam Humeyni r.a ise gönlümün apayrı yerinde. onun için yazdığım şiirler bile var.
            o şiilerden bir tanesini sitede kendi şiirlerimiz bölümünde paylaşmıştım.
            http://www.velayet.com/index.php/topic,21872.0.html

sayın mehmet ufukalp

iran islam cumhuriyetine olan bağlılığımı sevgimi anlatsam vallahi usanırsın.
            anlatmakla bitmez.
            menim dualarım iran islam cumhuriyetinin muzafferliğinedir.
            menim gönlüm irandadır gözlerim kulaklarım irandadır.
            menim arkadaşlarım akrabalarım irandadır.
            menim ülkem irandır.
            men şii'yim.

sayın mehmet ufukalp

büyüğümsünüz. hatta küçüğüm bile olsanız asla saygıda kusur etmem. bu anlayışım sitedede aynıdır sosyal hayattımda da aynıdır. ateist olmayan herkese saygılıyım.ister şii olsun ister sünni. konuşma veya tartışma çığrından çıkmayıncaya kadar saygıda kusur etmem.o zaman ki konuşma konusunu saptı ve kişisel özel meselelere kutsallara dayandı artık birşey diyemem.

sayın mehmet ufukalp.
            ne siz üzülün, ne men, ne yönetim nede bir başkası. hakkını helal et.

[/quote]

Allah razı olsun, sizleri içtenlikle kutluyorum.

Yorum

Allah razi olsun

Allah gönüllerinizi güzellikler deryasi kilsin ins.

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

[quote author=gulistan_2 link=topic=23002.msg147150#msg147150 date=1334236918]
                Allah razi olsun

Allah gönüllerinizi güzellikler deryasi kilsin ins.
                [/quote]

Amin cümlemizi inşallah.

Yorum

arkadaşlar! arkadaşlar !
                  böyle durumlarda ayağa değil topa vurmalı ,kişiyi değil fiilerini yorumlamalı.şimdi bizden kur'anın tasnifi hakkında kardeşimiz delil istiyor ,yapılacak şey ayrı düştüğümüz fikirlerde bir birimizin ayağına vurup sakatlamak değil ,topa vurmaktır.

dün uzunca yazmıştım ,gönder butonuna bastım sayfa görüntülenemedi ve yazımın çoğu heba oldu.yeniden yazmaya gayret edeceğim.
                  bu konuda bilenler bildiklerini lütfen paylaşsın.

Yorum

men Kuran'ın ne zaman bir araya toplandığını ve nasıl derlendiğini bilmiyorum.bilmemek ayıp değil.
                    hiç bu konuda araştırmadım.ama bu bir ayıp.

arkadaş da mesajında Kuran Peygamber s.a.a tarafından toplandı ve derlendi dediğinde merak ettim. senedi var mı dedim. bakalım bu konuda bilgi sahibi olabilecek miyim.
                    [center]
                    ..ey ahle aalam agham Eli mazloome... یا ابا عبدالله الحسین
                    [center]
                    Bizleri öldürün! Zira Halkımızın bilinci daha da artacak!
                    Şehid Seyyid Abbas Musavi(Eski Hizbullah Lideri)

Yorum

evet

her iki görüsü de duydum, sitede paylasildi fakat hatirladigim kadariyla ayri basliklarda paylasildi, ben yine de konuyla alakali olabilecek basliklara bakiyorum, konuya en yakin bu linki buldum:

http://www.velayet.com/index.php/topic,2781.0.html (kuranin toplanisi)

Yorum

YUKARI ÇIK
                      Çalışıyor...
                      X