Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Peygamber okur yazar mıdır?

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Peygamber okur yazar mıdır?

sitede yeni oldugunuzu ve dolayisi ile bircok yazismadan veya haci meselesinin ön hikayesinden habersiz olabileceginizi düsündügüm icin yazdiklarinizda sorun görmüyorum kardesim, artniyet hele hic düsünmedim....

yazilarima gösterdiginiz alaka icin tesekkür ederim
    ama yetisemeyebilirsiniz
    vaktim kisitli ve paylasmak istedigim seyler de cok oldugu icin, giris yaptigim zaman genellikle hayda hurra cok yazar ve alinti yaparim

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

Güzel yazılar var kardeşim okuyorum, kaleminize ve araştırmanıza sağlık Yakında vakıf olacağım siteye.
      Akıllının cahile şaşırmasından daha çok cahil akıllıya şaşırır (ve onun davranışlarına hayret eder).‏

Yorum

insaAllah kardesim
        bende sizin akliniza yer eden her bir kelimelik güzellik icin sevap alacagim

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

özür dilerim gülistan_2 kardeşim.. yani bir hacı için sizi kırmak kastım değildi. Dünyanın tüm hacı gibileri sizin tırnağınızdaki ufak bir parça etmezler. siz bizim için çok değerli saygınsınız..

yazışmalarda uzun süre bulunamadım ve takip etmedim..

Ancak Hacının siteye İslam'a ve İslam'ın kutsallarına hakaret etmemesi ve zarar vermemesi için gösterdiğiniz azami gayretin farkındayım Rabbim ödülünü Ehlibeyt mektebinde onların şefaatiyle versin...

umarız biz de günaha girmemişizdir yazdıklarımzıdan dolayı. çünkü çok hassas bir terazi..

karşınızdaki ataist hacı da olsa bazı ölçülere sahip olalım demek istedim ki sizin bu ölçüleri kaybettiğinizi söylemek istemedim eğer yazdıklarımdan bu anlaşılmışsa tekrar özür diliyorum.. Hakkınızı helal edin..

Yorum

estf. ehlibeytinizinde kardesim;
            beni kirmak kastinda olmadiginizi bilmem hukukumuzun geregidir
            ne diye beni kirmak isteyesiniz ki

özür dilemenizi gerektiren bir durum da yok
            sizin konu hakkinda yaptiginiz münazara esnasinda ben yoktum
            benim caba harcadigim esnada siz takip edemediniz
            arada bir acik olustu, konustuk ve anladik birbirimizi hamdolsun

hakkim var ise helal olsun, sizde helal edin hakkinizi
            bütün kardeslerimin varligi ayri ayri kutsal, güzel ve hamd edilmesi gereken bir nimettir, varliginizi hissettirdiginiz icin tesekkür ederim

Yorum

YUKARI ÇIK
            Çalışıyor...
            X