Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ülkemizdeki Gurur Tablolarımız

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ben gurur tablosu diye sunulan bir şey göremiyorum.
    Yoksa bunu sadece akıllı olanlar mı görüyor?

Yorum

bence bunun iki tür nedeni var:

1- Zahiri nedeni: bu simgesi kurbağa olan ilgili resim yükleme sitesine üyelik eksikliği,

2- Batıni, gerçek nedeni: bu başlık altında ülkemizde Ehlibeyt mektebi şia alimlerinin değerli resimleri vardı. Hiç bir mektebe nasip olmayan bu canımız ilimlerine feda alimlerimiz bizim sitede.. Ama bu halk değerli alimlerimizin kıymetini ve değerini bilememekte..

sitemizde daha önce bu alimlerimizin resimleri görünüyor ve bize ilim ve feyz kaynağı cesaret kaynağı oluyorlardı. Ancak demek ki biz onlara layık olamadık ki resimlerini göremiyoruz artık.. bu musibet başımıza geldi..

Alimleri dinlemediğimiz oldu mu son zamanları herkes kendini tartsın... Bu bize apaçık uyarıdır..

Yorum

[quote author=Qom_u_aşk link=topic=19333.msg119168#msg119168 date=1298646134]

2- Batıni, gerçek nedeni: bu başlık altında ülkemizde Ehlibeyt mektebi şia alimlerinin değerli resimleri vardı. Hiç bir mektebe nasip olmayan bu canımız ilimlerine feda alimlerimiz bizim sitede.. Ama bu halk değerli alimlerimizin kıymetini ve değerini bilememekte..

sitemizde daha önce bu alimlerimizin resimleri görünüyor ve bize ilim ve feyz kaynağı cesaret kaynağı oluyorlardı. Ancak demek ki biz onlara layık olamadık ki resimlerini göremiyoruz artık.. bu musibet başımıza geldi..

Alimleri dinlemediğimiz oldu mu son zamanları herkes kendini tartsın... Bu bize apaçık uyarıdır..
        [/quote]

ilah-i hocam ))

şimdi resimler açıldı ozamanresimlerin açılma sebeplerinden biri alimlerimizi dinlediğimizden onlara yeterli değeri verdiğimizden mi oldu... )))
        "İmam"ın hattı” belli bir mezhebe mensup olanların değil,
        "Muhammedi İslam kimliğ"ini kuşanan bütün Müslümanların hattıdır."

Yorum

selamun aleykum.bence fotoğraflardaki en büyük yanlış imam ali aleyhisselamı arkaya alarak fotoğraf çektirmek.biliyoruz ki o fotoğraflar imamımızı temsil ediyor.acaba gerçek hayatta imam ali aleyhisselam olsa bu alimimiz yine ona arkasına dönüp bu şekilde oturur muydu? şahşen benim bu fotoya bakınca içim acıdı.kim olursa olursun eğerki her hangi bir yerde imamlarımızın birinin resmi varsa ya gereken saygıyı göstermeli,ya da hiç fotoğraf koymamalı.o resimlere gösterdiğimiz saygıyla herhangi bir resme gösterdiğimiz saygı aynı olmamalı.naçizane fikrim vve olması gereken bu.çünkü ehlibeyt aleyhisselam resimleri bile olsa her daim bizden öndeler.

Yorum

"
            Gülümseme ilah-i hocam Gülümseme))

şimdi resimler açıldı ozamanresimlerin açılma sebeplerinden biri alimlerimizi dinlediğimizden onlara yeterli değeri verdiğimizden mi oldu... Gülümseme))) "

ben şaka yapmadım ve ciddi dedim.. Velayet.com Ehlibeyt mektebinin bir çok lutuflarına mazhar olmuştur.. olmaya da devam edecektir..

fotolar, ilgili hatırlatmayla ben dahil, herkes üzerine düşen hisseyi çıkarma imkanı yakaladığı için açıldı diyebiliriz.

Yorum

allah bizi ehlibeyt mektebinden velayet ve imametinden ayırmasın.

Yorum

: Ülkemizdeki Gurur Tablolarımız

allah alimlerden hakkıyla fayalanmayı bizlere nasip etsin inşaallah
                İNNA LİLLAH VE İNNA İLEYHİ RACİUN....

Yorum

: Ülkemizdeki Gurur Tablolarımız

Alimlerize selam olsun amın

Yorum

YUKARI ÇIK
                  Çalışıyor...