Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Velayet-i Fakih Hakkında Şüphe Tohumları Ekmek

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Velayet-i Fakih Hakkında Şüphe Tohumları Ekmek

aykut 111 söylediğiniz şeyler gerçekten çok yanlış ve yersiz şeyler.bireysel davranışlarla genellemeler yapmanız ne akla ne vicdana sığar.Söylediklerinizin insanlar arasında fitne fesat çıkarmaktan başka hiçbir faydası yoktur.bende azeriyim ve ığdırda yaşıyorum.ığdırda sizin söylediğinz gibi şeyler kesinlikle yoktur.
    tam tersine kürt şialara gıpta ile bakılır hidayete kavuştuğu için.insanın milleti, ırkı ne olduğu önemli değildir. yeterki ehlibeyt aleyhisselama dost olsun. bunun yanında benin babamda olsa eğer ehlibeyt aleyhisselama düşman ise bababam benimde düşmanımdır . şianın düsturu budur vesselam
    "Allah'ım, sen, (Resul ve Ehl-i Beyt'ine) ilk zulmedeni benim özel lanetime mazhar eyle.

علی ♥علی ♥علی MEN ALİYYEL MURTAZA' NIN NÖKERİYEM علی ♥علی ♥علی

Yorum

[quote author=kerrar14 link=topic=24188.msg163276#msg163276 date=1350893545]
      aykut 111 söylediğiniz şeyler gerçekten çok yanlış ve yersiz şeyler.bireysel davranışlarla genellemeler yapmanız ne akla ne vicdana sığar.Söylediklerinizin insanlar arasında fitne fesat çıkarmaktan başka hiçbir faydası yoktur.bende azeriyim ve ığdırda yaşıyorum.ığdırda sizin söylediğinz gibi şeyler kesinlikle yoktur.
      tam tersine kürt şialara gıpta ile bakılır hidayete kavuştuğu için.insanın milleti, ırkı ne olduğu önemli değildir. yeterki ehlibeyt aleyhisselama dost olsun. bunun yanında benin babamda olsa eğer ehlibeyt aleyhisselama düşman ise bababam benimde düşmanımdır . şianın düsturu budur vesselam [/quote]

Allah razı olsun. Çok güzel bir değerlendirme.

Yorum

[quote author=Murtazaali link=topic=24188.msg163266#msg163266 date=1350890106]
        Kardeş var ise bir kaç kişinin bu tür yakıştırmasını dikkate alarak koca bir Azeri topluluğu genellercesine (sizi tenzih ediyorum) bu tür söylemlerde bulunmak siz kabul etmesenizde Irkçılıktır.[/quote]
        Hakim grup telöre eder, azlık/azınlık değil. Azerilerin bazılarının ırkçı söylemler geliştirmesinin önünde durmak önce Azerilerin görevidir.Biz şikâyetimizi dile getiriyoruz. Siz ise hala abartıyorsunuz suçlamasındasınız. Yaşadığımızı biz biliyoruz ve siz kardeşlerimize iç döküyoruz. Bunun neresi ırkçılık?
        Azeri-Dönme gibi saldırgan üslupları abartılacak kadar değildir ve olmamalıdır.[/quote]
        Söz konusu edilecek kadar vardır ve dile getirilmelidir.Açıkça söylenmesinin rahatsız edici tarafı ne?
        İnatla savunmanın ve saldırganlaşmanın manasınıda anlamış değilim.Amacım fesadı önlemek, çıkarmak değil. Bu fesadı da sizlerin içe dönük çabası engeller.
        Ama önemli olan abartmamak ve uyarmaktır.
        [/quote]
        Yapmaya çalıştığım da tam olarak bu.
        Daha düne kadar böyle bir durumda yoktu. [/quote]
        Hep vardı.Sadece rahatsızlık ,dayanılamayacak seviyeye ulaşmıştır.
        [quote author=Murtazaali link=topic=24188.msg163267#msg163267 date=1350890508]
        Türkiye Cumhuriyetininde Kürt'lere karşı düşmanca bir tavır sergilediklerine inanmıyorum.
        [/quote]
        Her halde siz bu memlekette yaşamıyorsunuz veya çok gençsiniz.
        [quote author=kerrar14 link=topic=24188.msg163276#msg163276 date=1350893545]
        aykut 111 söylediğiniz şeyler gerçekten çok yanlış ve yersiz şeyler.bireysel davranışlarla genellemeler yapmanız ne akla ne vicdana sığar.Söylediklerinizin insanlar arasında fitne fesat çıkarmaktan başka hiçbir faydası yoktur.[/quote]
        Bireysel davranışları genele yaymadım.Söylemediğim şey ile beni suçlayamazsınız. Şayet sorumululuk bilinci ile davranıp değerlendirirseniz kardeşliğe vurgu yapmak istediğimi açıkça anlarsınız. Şiddetlenmenin gereği yok.
        Puro,bildiğiniz puro işte.Bir ucunda ateş diğer ucunda bir aptal.. Malcolm X

Yorum

Selamunaleyküm. Bende Azeriyim ve İstanbulda yaşıyorum. Sonradan Şii olmuş kardeşlerimizi gönülden kutluyorum. aykut111 kardeşimizin iddia ettiği şeye hiç rastlamadım, hatta Şia'yı seçenlerden hayranlıkla bahsedilir. Öyle düşünenler olamazmı olabilir ama onlarda oradaki cemmat tarafından inanın şiddetle kınanırlar. Ayrıca Azeri, Kürt, Laz vs. gibi uydurma şeylerin Ehlibeyt Mektebi yanındaki değeri koca bir sıfırdır. Vesselam.

Yorum

Başlık geçici bir süre tarafımca kilitlenmiştir.

Yorum

YUKARI ÇIK
            Çalışıyor...
            X