Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ehli Beyt a.s mezhebini seçmiş ehli sünnet alimleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Ehli Beyt a.s mezhebini seçmiş ehli sünnet alimleri

Allaha hamdolsun ki, El Ezher üniversitesinin şeyhlerinin listesini buldum. Allame Seyyid Şerefeddun ile munazara ettikden sonra Caferi olan Şeyh Selim Bişri r.a El Ezherin 31-ci Şeyhidir

El Ezher şeyhlerinin listesi
    El Ezher şeyhlerinin listesi (2)

Yorum

yukarıdakı linkler zaman içinde öle bilir ve oradakı güzelim bilgiler elden çıka bilir endişesi ile o linki pdf formatında kendi pc-me yükledim. sonrada siteye. şimdi link atıyorum:

El Ezher şeyhlerinin listesi (3)

Yorum

sünnilikten şiiliğe geçen yeni bir alim, yeni bir aslan daha buldum

11. Şeyh Alevi El Atta's (Endonezyadan)

Yorum

12. Şeyh Mervan Halife r.a

"Ve rakibtus-sefine" (sonradan gemiye bindim) adlı kitabı vardır.

Yorum

prf. dr. Muhammed Semavi Ticaninin okuduğu Zeytuniyye üniversitesinin resmi sitesi. ve buda Zeytuniyye üniversitesinden bir görüntü:

Yorum

[quote author=Elmeddin link=topic=15907.msg98306#msg98306 date=1280945069]
              1. Allame Şeyh Muhammed Entaki[/quote]

Şeyh r.a-ın "Neden Şiiliği seçtim" adlı kitabını buldum. online link bırakıyorum: Şeyh Muhammed Entaki r.a, "Neden Şiiliği seçtim"

Yorum

[quote author=Ahir-zaman link=topic=15907.msg147036#msg147036 date=1334169858]
                cihandar kardes bu sahis buraya girdinden hep fitne cikaricak basliklar aciyor, bunun bir tesaduf oldugu soylenemez, su anda islam dusmanlarinin yaptiginin aynisini bu sahisin yapmasi ben acikcasi bu insandan supheliyim.
                [/quote]

Bende eskiden böyleydimde bir şey diyemiyorum belki düzelir..
                Haktır Allahım Muhammed mahım
                Ali'dir şahım efendim Allah eyvallah

Yorum

Türkiye dışında bulunduğum müddet boyunca 'Velayet.Com'dan hayli uzak düştüm...
                  Cihandar kardeşimiz, bu kısa süreç içerisinde öyle zannediyorum ki, Öz Muhammed-i İslam ile tearüf etmiş...
                  Zannımca, Ehl-i Beyt (aleyhimu's selam) Mektebi'ne yöneliş sebeblerini dizgi haline getirip; meşhur Nasıl Şii Olduk bölümlerine oldukça katkı temin edebilir..

Tevekkülle elde edilen sırlar; bir tek yakîn haddini bilenlere mahsustur.

Hakikî Şialarımız da yakîn sınırını koruyanlardır, ki onlardan «Allah'ın varlığı sayesinde hiçbir şeyden korkmamaları»nı bekleriz!

İmam Cafer-i Sadık (a.s)

Yorum

[quote author=Ahir-zaman link=topic=15907.msg147036#msg147036 date=1334169858]
                    cihandar kardes bu sahis buraya girdinden hep fitne cikaricak basliklar aciyor, bunun bir tesaduf oldugu soylenemez, su anda islam dusmanlarinin yaptiginin aynisini bu sahisin yapmasi ben acikcasi bu insandan supheliyim.
                    [/quote]

Biz de böyle düşünüyoruz.
                    Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
                    Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

[quote author=HOŞ_SADA link=topic=15907.msg147024#msg147024 date=1334168883]
                      merak etme bu saatten sonra burada olmayacağım sizi gidi zındıklar..ashab düşmanları,Hz.ayşe iftiracıları,Hz.Muaviye kincileri,asıl yezidler...siz kim ehlibeyt yolunda olmak kim önce itikadinizi düzeltmeyi öğrenin..
                      [/quote] bunun gibilerin imtihan olduğunu düşünüyorum sakin olun. Bunun gibi maskaralar fitne olsun diye konu açar sonra rezil olur sonra ya çekip gider yada atılır. bırakın konuşsun.
                      O'na yönelin ve O'na karşı takva sahibi olun. Salatı ikame edin ve müşriklerden olmayın;onlar ki, dinlerini parçalayıp fırkalar haline geldiler. Her fırka kendi elindekiyle sevinir. (Rum,31-32)

Yorum

sahi hos sada YEZID KIMIN OGLU

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

hos sada yoksa yezidin babasını bilmiyor musun?
                          [center]
                          ..ey ahle aalam agham Eli mazloome... یا ابا عبدالله الحسین
                          [center]
                          Bizleri öldürün! Zira Halkımızın bilinci daha da artacak!
                          Şehid Seyyid Abbas Musavi(Eski Hizbullah Lideri)

Yorum

Bu listeye Abdulkadir Çuhacıoğlu hocayıda ekleyebiliriz bu listeye
                            Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
                            İmam Ali (a.s)

Yorum

http://www.aqaed.com/mostabser/biography/

Yorum

YUKARI ÇIK
                              Çalışıyor...
                              X