Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ehli Beyt a.s mektebinin yetişdirdiği alimler

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

[quote author=islam-devleti link=topic=13822.msg116200#msg116200 date=1296049094]
    Amin kardeşim.
    [/quote]

Yorum

[quote author=Murtazaali link=topic=13822.msg116231#msg116231 date=1296059377]
      [quote author=islam-devleti link=topic=13822.msg116200#msg116200 date=1296049094]
      Amin kardeşim.
      [/quote]
      [/quote]
      Tevekkülle elde edilen sırlar; bir tek yakîn haddini bilenlere mahsustur.

Hakikî Şialarımız da yakîn sınırını koruyanlardır, ki onlardan «Allah'ın varlığı sayesinde hiçbir şeyden korkmamaları»nı bekleriz!

İmam Cafer-i Sadık (a.s)

Yorum

Seyyid Kemal Haydari

Yorum

resimler yerine kurbağa resmi var sorun bizim bilgisayarda mı?

Yorum

bi blogda site sahiplerinin domaini imagesahck'e (http://stream.imageshack.us/content....egister_domain) kayıt yaptırınca sorun kalkıyormuş...

Peki Çözüm Yolu Nedir?

Getirilen kısıtlamaya göre 2 farklı sorun var birincisi imageshack.us linki paylaşılmış sitelerdeki resimleri görüntüleyememe, ikincisi imageshack.us sitesine kayıtlı olmayan sitelerde paylaşacağınız imageshack.us linklerinin herkeste görüntülenememesi..

Olayı biraz daha açalım, İmageshack.us’un getirdiği sınırlama ile bir sitede paylaşılan imageshack.us linkinin sorunsuz görüntülenebilmesi için o sitenin imageshack.us da kayıtlı domain olması gerekiyor.Eğer imageshack.us linkini kayıtsız bir forum sitesinde paylaşırsanız o resimi sadece imageshack.us sitesine kayıt olmuş üyeler görebilecek geri kalan kayıtsız kullanıcılarda kurbağa resmi görüntüleyecek..

Bu nedenle yapılması gereken şey şu..Eğer bir web siteniz varsa sitenizi imageshack.us yetkililerine gönderip sitenizin sisteme eklenmesini bekleyeceksiniz veya sitenizden duyuru yaparak tüm ziyaretçilerin imageshack.us sitesine üye olmasını isteyeceksiniz..

Yorum

Sitemi İmageshack.us izinli siteler dizinine nasıl eklerim?

Sitenize eklenen imageshack.us linklerinin tüm ziyaretçilerde görünmesi için aşağıdaki linkten site ekleme talep formuna gitmeli ve gerekli bilgileri girmelisiniz.

Formu doldururken birden fazla siteniz varsa hepsini alt alta yazmanız yeterli, sitelenin sağında ingilizce ile site hakkında kısa bir tanım girmenizde gerekiyor, ingilizceniz iyi değilse Google Translate işinizi görecektir..

Formu doldurup sitenizi gönderdikten sonra artık yapılacak birşey kalmıyor, sabırlı bir şekilde sitemizin incelenip onaylanmasını bekleyeceğiz..Sitemiz imageshack.us yönetimi tarafından onaylandığındada artık sitenizdeki tüm imageshack.us linkleri herkes tarafından görüntülenebilecek..

Yorum

[quote author=Qom_u_aşk link=topic=13822.msg119079#msg119079 date=1298530024]
                resimler yerine kurbağa resmi var sorun bizim bilgisayarda mı?
                [/quote]

Qom_u_aşk hocam sizin bilgisayar da sorun olduğunu düşünmüyorum. Geçici bir sorun olabilir.
                sahabe: "Ali a.s en üstün sahabedir" konusunu takip ederken, dün de benim başıma gelen vukuat. Fakat, şimdi bir sorun yok.

EsSelamu Aleykum ve Rahmetullahi ve Berekatuhu
                Tevekkülle elde edilen sırlar; bir tek yakîn haddini bilenlere mahsustur.

Hakikî Şialarımız da yakîn sınırını koruyanlardır, ki onlardan «Allah'ın varlığı sayesinde hiçbir şeyden korkmamaları»nı bekleriz!

İmam Cafer-i Sadık (a.s)

Yorum

Bulabildiğim bilgiler bunlar umarım faydası olur

Yorum

ben imageshack.us-ta kayıtlıyım, zamanla linkler ölür ve ya resimler silinir diye üye oldum, hesap açtım. ama ya şimdi ne edeceğiz?

Yorum

Elmeddin kardeş yukarıda yazdığım bilgileri bir siteden buldum , orada yazan siteninde kaydedilmesi..
                      Bence yönetici arkadaşlardan biri yukarıda belirttiğim şekilde kaydetmesi lazım siteyi..

Yorum

ekledim az önce. inşaAllah çalışır. ama bir şeyi merak ettim. şimdi bu siteye yüe olan her kes göre bilecekmi resimleri? yoks sadece imageshack.us-a üye olanlarmı görecek?

Yorum

Eğer bir web siteniz varsa sitenizi imageshack.us yetkililerine gönderip sitenizin sisteme eklenmesini bekleyeceksiniz veya
                          sitenizden duyuru yaparak tüm ziyaretçilerin imageshack.us sitesine üye olmasını isteyeceksiniz...

Benim bu cümleden anladığım sitenin üye olması yeterli , eğer site üye değilse kullanıcıların resimleri görmesi için üye olması gerekli anlamı çıkıyor....

Yorum

arkadaşlar sizde de resimler görünüyormu?

Yorum

...

Yorum

bende görülüyor şu an...imageshack bundan sonra kullanmayalım başka yollar var

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X