Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ezanda aliyyen veliyyulah denmesının hıkmeti

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Ezanda aliyyen veliyyulah denmesının hıkmeti

[quote author=Velayet_Nuru link=topic=14159.msg86855#msg86855 date=1275658322]
    elmeddin kardeş, zahmetlerinizden dolayı teşekkürler.
    sayın alim hitabınız bana mıydı? Çünkü soruyu soran bendim.[/quote]

hayır kardeşim, hitap sana değil, bir başkasına idi.

Yorum

[quote author=zeydiyye link=topic=14159.msg86875#msg86875 date=1275670330]
      hadi selam sana... (furkan 63)[/quote]

HADİ SANADA SELAM. (Furkan 63)

Yorum

[quote author=zeydiyye link=topic=14159.msg86876#msg86876 date=1275671431]

en kötüsüde mehdi gelecek diye ona bel bağlayıp dünyadan el etek çekmektir. bilirsiniz bugün hala imam humeyniye iranda lanet okuyanlar vardır. çünkü bunlar imam humeyninin zulme son vererek mehdinin gelmesini geciktirdiğini söylerler.

[/quote]

Ne cahilce bir düşünce (!)
        Çok ilginç bir varsayım
        Cahil tabakanın, asil Şia ile ne alakası varki en abes örnekleri getiriyorsunuz

Saçmalık ve ötesine hoşgeldiniz..
        "Biz aşkı neynevada öğrendik hani o ihanet diyarında zulme meydan okuyarak baş kaldıran kızıl güllerle."

Yorum

[quote author=SefaMerve link=topic=14159.msg86968#msg86968 date=1275719127]

[/quote]

yorumlar sadece güldürüyor beni
          "İmam"ın hattı” belli bir mezhebe mensup olanların değil,
          "Muhammedi İslam kimliğ"ini kuşanan bütün Müslümanların hattıdır."

Yorum

[quote author=BEYZA link=topic=14159.msg86972#msg86972 date=1275720095]

[/quote]

yorumlar sadece güldürüyor beni

[/quote]

kız gülmesene
            "Biz aşkı neynevada öğrendik hani o ihanet diyarında zulme meydan okuyarak baş kaldıran kızıl güllerle."

Yorum

ee ne oldu şimdi soru sordun soruların cevabını aldın verecek cevabın söyleyecek sözün olmayınca diğer kardeşlerin gibi hakaretemi başladın beni yanıltmayan Allaha hamd olsun, busunuz işte...

[quote author=ahmed link=topic=14159.msg86927#msg86927 date=1275681803]
              bak sana adam gibi sorular sordum ve nezaketimi bozmadım ,ama sen ruh hastaları gibi oraya buraya saldırmaktan bir hal olmuşsun ...[/quote]

seni bi kereliğine adam sanıp sorularına cvb verdim ilk ve sondu zaten. asıl senin gibi ruh hastalarıyla muhatap olmamak lazım, bi defa yanılmak bana da mahsustur ama ikinci kez aynı hatayı yaparsam mesuliyet bana döner. madem benim hakkında fikir oluşmuş kendi kafanda ne diye soru sorarsın, git işine inancını yaşa.. ben de bu yaşadığın inancın aksak yönlerini aktarmaya devam edecem, sen çıldırmaya ve hakaretler savurmaya devam et

[quote author=ahmed link=topic=14159.msg86927#msg86927 date=1275681803]Benimle yazışmamışsın ,yani bu senin için problem mi? zeydiye diye geçinen kişi ,sen kendini üstün görme garabetine mi düçar oldun ?...[/quote]

ben tabiki üstünüm. bunu Allah kitabında bildiriyo zaten. kuran okumak gibi bi alışkanlığın varsa aç oku; ali İmran 139

allame zeydiye özür dilerim haddimi aştım sana soru sorarak [/quote]

kişinin kendini tanımasıda güzel gelişme.haddinizi aştığınızın farkındasınız en azından, bi daha aşmayın haddinizi bilin

,BU arada beni tanıman çoktaehemmiyetli değil sana yazmamdan amacım mektebimize ağır ithamlarda ve iftiralarda bulunman yoksa umurumda değilsin [/quote]

Mektebinin bilinmeyen içyüzünü ortaya koyup foyalarınızı dökmem sizi çok zora sokuyo farkındayım saldırganlığınız bu yüzden. Daha bunlar ne ki bekleyin görün…

bu beni geriyor ,çünkü kafanda bir şablon oluşturulmuş MEALCİ efendilerinden esinlenmişsin belli ki ...yanlış anlama da şizofrenler gibi olmuşsun ,nerde bir caferi görsen her halde saldırı pozisyonuna geçiyorsun... [/quote]

gerilmeyin sakin olun… hırçınlaşmayın… bakın sürekli bana saldırıyo demenize rağmen gerilen saldıran hakaret eden sizsiniz bense gayet rahatım… çünkü ne inancımdan ne savunduklarımdan tavizim ve çekincem yok. Ama sizin bilinmesini istemedikleriniz ve gerçek yüzünüzün dışında inandıklarınız varki bu sizi çok geriyo… mealcilerle hiçbir bağım olmamasına rağmen onları benim efendim olarak sunmanız acziyetinizin ve müfteriliğinizin göstergesidir.

Zeydileri kendimize her daim kardeş bileceğiz ,fakat sen bu konuda kendin ayrısın ,birlite olmayı istemiyorsun ,vahdet içinde olmak seni rahatsız ediyor,ama biz özellikle YEMEN'de direnen ,zulme uğrayan zeydi kardeşlerimizi her atmosferde savunduk ,yazdık ,bazı islami sitelerde bu haberlerin yayınlanması için yazılar gönderdik ,dualarımızı aslaesirgemedikte ...Herhalde bunda da art niyet arayacaksın ,zeydileri kandırmak olabilir mi acaba ? [/quote]

Kardeşmiş, vahdetmiş yok artık onlara eskiden inanılıyodu samimi olduğunuz sanılıyodu artık gerçek yüzünüz gün gibi ortada, siz gidin namazı inkar eden alaya alan fakat imameti savunan Kızılbaşlarla vahdet yapın onları kardeşiniz bilin. Takiyyeden sıyrılmadığınız sürece ehli kıblenin nezdinde yapayalnızsınız…

Bu sitede yazacaksan ifadelerine dikkat et çok ağır konuşuyorsun ,vallahi aykut 555 bile senin yanında masum kaldı MEALCİ! [/quote]

Bu mealci iftirandan dolayı Allahın müfterilerle ilgili olan tüm ayetlerine muhatabsın ve inşallah hepsi yakında vuku bulur.

Sen hakaretlerine devam edersen ben de sana hakaret savuracağım haberin olsun ,uygun olanı gelip bu sitede fikirlerini söyleyebilirsin delillerini sunabilirsin ,iddialarını söyleyebilirsin,bu en doğal hakkın ,fakat hakaretlerin çok ağır ,artık tahammül edilecek cinsten değil ,seni zorlayan mı var anlamadık ki,yahu bak biz ŞİA CAFERİYİZ bunu böyle bil,bak kendisine gıpta ettiğim,yazılarından samimiyetini anladığım islamdevleti adlı sünni kardeşim ne güzel yazıyor,kafasına takılanı yazıyor ,kabul etmediği noktalarda dahi saygıyla geçiyor ,sen sözde şia diye gelmisin ağzını açıyosun yok siz şöylesiniz ,siz böylesiniz küfür,şirk ,cahillik ...vs ercümenti mi okuyorsun,i.sarmışı mı,bayındırı mı... [/quote]

Hakaret etmediğinizimi sanıyosunuz. Bana hakaret edecekmiş buyur et.. Biz alıştık kardeşlerinizden alim dediklerinizden hakaret ve küfür duymaya sizden de duymuşuz çok değil. Bu arada merak ettim ahmed nickinin arkasına sığınmışsın ama gerçek nickin ne? Korkma kendi nickin neyse gel onunla bu sözleri söyle hakaretini et, bari burada takiyye yapmayın ayıp

Yorum

en kötüsüde mehdi gelecek diye ona bel bağlayıp dünyadan el etek çekmektir. bilirsiniz bugün hala imam humeyniye iranda lanet okuyanlar vardır. çünkü bunlar imam humeyninin zulme son vererek mehdinin gelmesini geciktirdiğini söylerler.

[/quote]

Çok ilginç bir varsayım

[/quote]

verdiğim örneğin gerçek olduğunu bilmekten uzak "varsayım" sanan katıksız cahiller iranda ne tür gruplrın olduğunu alimlerine sorsunlar bari öğrensinler ki bi daha böyle hatalara düşüp kendilerini küçük düşürmesinler.

gözünüzü taassubtan açıp gerçekleri görmeye başlayana dek ya hakaret edeceksiniz ya burayı oyun parkkına çevirip "kız gülmesene gibi" kendi aranızda ucuz laflar edeceksiniz. bu basit tavırlarla yılacağımı mı sanıyosunuz

güzel plan aslında tahrik edip alaya alıp hakaret edip benden de aynısını görüp sonrada bakın zeydiyye hakaret ediyo diye zaten tetikte bekleyen yönetici abilerinizi harekete geçirip forumdan uzaklaştırmak ve meydanda yine islamla uzaktan yakından ilgisi olmayan şeyleri din diye aktarmak

gülün bakalım, hevesinizi iyice alın bu dünyada, müminlere yakışmayan bu tavırlarınızla ahirette gülmeyi çok arzulucaksınız

Yorum

Bu başlıkta yazan herkesi uyarıyorum. Birbirinizi tahrik etmekten vazgeçin. Forum kurallarını ihlal etmeyin. Forum kuralları ihlal edilmediği sürece dileyen, dilediği şekilde düşüncelerini yazabilir. Kabul etmeyebilirsiniz! Ya delillerle çürütün ya da SELAM deyip çekilin.

Yorum

[quote author=zeydiyye link=topic=14159.msg87291#msg87291 date=1275752599]

[/quote]

Çok ilginç bir varsayım

[/quote]

verdiğim örneğin gerçek olduğunu bilmekten uzak "varsayım" sanan katıksız cahiller iranda ne tür gruplrın olduğunu alimlerine sorsunlar bari öğrensinler ki bi daha böyle hatalara düşüp kendilerini küçük düşürmesinler.

gözünüzü taassubtan açıp gerçekleri görmeye başlayana dek ya hakaret edeceksiniz ya burayı oyun parkkına çevirip "kız gülmesene gibi" kendi aranızda ucuz laflar edeceksiniz. bu basit tavırlarla yılacağımı mı sanıyosunuz

güzel plan aslında tahrik edip alaya alıp hakaret edip benden de aynısını görüp sonrada bakın zeydiyye hakaret ediyo diye zaten tetikte bekleyen yönetici abilerinizi harekete geçirip forumdan uzaklaştırmak ve meydanda yine islamla uzaktan yakından ilgisi olmayan şeyleri din diye aktarmak

gülün bakalım, hevesinizi iyice alın bu dünyada, müminlere yakışmayan bu tavırlarınızla ahirette gülmeyi çok arzulucaksınız

[/quote]

Sizin idrak yollarınıza giden kısımlar kapalı sanırım
                    Ben bu cahil tabaka yani buna inananlar ile ASİL ŞİA arasındaki farkı dile getirdim
                    Sen niye üstüne alınıyorsunki, biz inanmıyoruz
                    Zorlamı ya
                    Böyle söyleyen ancak kendini küçük düşürür bu dediğine çocuklar bile güler
                    E bizde güldük

Hı şu kız gülme meselesine gelince, bunun hele hele sizinle hiç alakası yok
                    Bacımla aramdaki küçük bi nukte

Herşeyin üstüne alınma canım sende
                    Nereye saldıracağını şaşırmış gibisin
                    Yazık

Yazışacaksan adam gibi yaz
                    Ben senin ne yazdığını görebiliyorum velevki onlar cevap veriyor diye karışmıyorum
                    Yoksa seninle senin dilinden yazışırım sende çeker gidersin haberin olsun
                    Efendi ol, benim ahiretimi sen de bilemezsin buradaki kimse bilemez

Neye gülüp gülmeyeceğim kimseyide alakadar etmez
                    Bunu herkes bilsin
                    Sui zan edip durmayın beni tanımadığınız şekilde konuşmayın
                    Sizi Allah'a havale ediyorum
                    Özellikle şu sunni şii arasında kalmış garip inanışınız hakkında
                    umuyorum hidayet olur kurtulursunuz
                    ama ilk önce kişiliğinizi oturtmanız lazım
                    wesSELAM !

Yorum

[quote author=ahmed link=topic=14159.msg86935#msg86935 date=1275682601]
                      Zeydiye ben RASTHABER, ŞİAMEKTEBİ,ZEHRANET , VELFECR,
                      EHLİBEYTGENÇLİĞİ,ALULBEYT, İSLAMKÜTÜPHANESİ,40AMBAR,KEVSER,YAKINDOĞU,ZEYNEBİY E VE SÜREKLİ OLARAKTA WELAYET sitelerini ziyaret ederim ,sen kendin mektebin ya da hangi siteleri diyelim ziyaret ediyorsun ,yazabilir misin? İnan et merak ediyorum. yada hangi yazarları okuyorsun ? Bunun zannedersem bir sakıncası yok
                      [/quote]

mümin bir kez ısırılır... sen sorduğun sorulara yanıt aldığın halde hakaret etmeye devam ederek şahsiyetini ortaya koydun, bundan sonra hangi yüzle bana soru soracaksın ki? mealcileri hiçbir şekilde savunmadığım ve ilişkim olmadığını söylediğim halde bana mealci iftirasını yaparak iyice çirkinleştin... biraz samimi olun ya dürüst olun nedir bu haliniz böyle?

hiçmi utanmıyosunuz bu tavırlarınızdan?

banane senin takip ettiğin sitelerden ya da sanane benim takip ettiğim sitelerden? takip edilen sitelere göre inancımımı belirleyeceksin? sen şucusun bucusun mu diyeceksin? subhanallah, hakkaten Allaha sığınıyorum yaklaşımlarınızdan

ben tüm siteleri takip ederim kuran ve sahih sünnete uyanını alır aykırı olanını atarım. bu cevap senin gibiler için yeterli

Yorum

[quote author=SefaMerve link=topic=14159.msg87293#msg87293 date=1275752954]

Sizin idrak yollarınıza giden kısımlar kapalı sanırım
                        Ben bu cahil tabaka yani buna inananlar ile ASİL ŞİA arasındaki farkı dile getirdim
                        Sen niye üstüne alınıyorsunki, biz inanmıyoruz
                        Zorlamı ya
                        Böyle söyleyen ancak kendini küçük düşürür bu dediğine çocuklar bile güler
                        E bizde güldük

Hı şu kız gülme meselesine gelince, bunun hele hele sizinle hiç alakası yok
                        Bacımla aramdaki küçük bi nukte

Herşeyin üstüne alınma canım sende
                        Nereye saldıracağını şaşırmış gibisin
                        Yazık

Yazışacaksan adam gibi yaz
                        Ben senin ne yazdığını görebiliyorum velevki onlar cevap veriyor diye karışmıyorum
                        Yoksa seninle senin dilinden yazışırım sende çeker gidersin haberin olsun
                        Efendi ol, benim ahiretimi sen de bilemezsin buradaki kimse bilemez

Neye gülüp gülmeyeceğim kimseyide alakadar etmez
                        Bunu herkes bilsin
                        Sui zan edip durmayın beni tanımadığınız şekilde konuşmayın
                        Sizi Allah'a havale ediyorum
                        Özellikle şu sunni şii arasında kalmış garip inanışınız hakkında
                        umuyorum hidayet olur kurtulursunuz
                        ama ilk önce kişiliğinizi oturtmanız lazım
                        wesSELAM !
                        [/quote]

ya sabır

size de selam (furkan-63)

Yorum

[quote author=zeydiyye link=topic=14159.msg87294#msg87294 date=1275753026]
                          EHLİBEYTGENÇLİĞİ,ALULBEYT, İSLAMKÜTÜPHANESİ,40AMBAR,KEVSER,YAKINDOĞU,ZEYNEBİY E VE SÜREKLİ OLARAKTA WELAYET sitelerini ziyaret ederim ,sen kendin mektebin ya da hangi siteleri diyelim ziyaret ediyorsun ,yazabilir misin? İnan et merak ediyorum. yada hangi yazarları okuyorsun ? Bunun zannedersem bir sakıncası yok
                          [/quote]

ben tüm siteleri takip ederim kuran ve sahih sünnete uyanını alır aykırı olanını atarım. bu cevap senin gibiler için yeterli

[/quote]MaşaAllah meseleri kur'an ve sünnete götürüp neyin doğru neyin yanlış olduğunu ortaya çıkaracak kadar ilminiz olduğunu bilmiyordum.cesaretinizden dolayı sizi tebrik ediyorum.

Yorum

[quote author=zülfikar darbesi link=topic=14159.msg87313#msg87313 date=1275754035]
                            [quote author=zeydiyye link=topic=14159.msg87294#msg87294 date=1275753026]
                            [/quote]

[/quote]MaşaAllah meseleri kur'an ve sünnete götürüp neyin doğru neyin yanlış olduğunu ortaya çıkaracak kadar ilminiz olduğunu bilmiyordum.cesaretinizden dolayı sizi tebrik ediyorum.
                            [/quote]

teşekkür ederim inşaallah siz de yakında bu haslete erişirsiniz, elhamdulillah akıl denen bi nimete sahibim, sizde de olduğu zanına kapılıyorum

zira akıllarını kullanmayanları Allah pislik içinde bırakacağını söyler

Yorum

[quote author=Murtazaali link=topic=14159.msg87292#msg87292 date=1275752939]
                              Bu başlıkta yazan herkesi uyarıyorum. Birbirinizi tahrik etmekten vazgeçin. Forum kurallarını ihlal etmeyin. Forum kuralları ihlal edilmediği sürece dileyen, dilediği şekilde düşüncelerini yazabilir. Kabul etmeyebilirsiniz! Ya delillerle çürütün ya da SELAM deyip çekilin.
                              [/quote]

söz konusu şahısların burayı oyun parkına çevirdiği itirafınızı içeren uyarınız daha yerinde ve isabetliydi. her ne kadar fikriniz değişip (ya da baskıyla bilemiyorum) uyarınız üzerinde güncelleme ihtiyacı hissetsenizde bunun farkında olmanız da sevindirici

Yorum

[quote author=zeydiyye link=topic=14159.msg87323#msg87323 date=1275754617]
                                [quote author=Murtazaali link=topic=14159.msg87292#msg87292 date=1275752939]
                                [/quote]

söz konusu şahısların burayı oyun parkına çevirdiği itirafınızı içeren uyarınız daha yerinde ve isabetliydi. her ne kadar fikriniz değişip (ya da baskıyla bilemiyorum) uyarınız üzerinde güncelleme ihtiyacı hissetsenizde bunun farkında olmanız da sevindirici
                                [/quote]

O sözlerimin biraz ağır olduğu düşüncesine vardığım için silme gereği duydum.

Hadi selam... Furkan 63

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X