Ynt: İmamların masumluğu meselesi
tamam alimlerinizin ölçüsünü verin onlara uygun hadis verelim.. yani onlarda şianın getirdiği hadisler uydurmadır hangisi olursa olsun diye bir şey yoktur her halde.. bu kriterleri merak ettim..
sizn kaynaklarda o halde çelişki var demektir. bu çelişkide o halde sizin en sağlam olanı seçme konusundaki kriteriniz nedir. Şianın sahiplenmesi midir tek kriter?
hadis konusunda çok tepkisel ve objektif değilsiniz çifte standartla sistem kurulmaz..
bu meseleyi uzatmanın mantığı yok.bu konuda beni köşeye şıkıştıramayacaksınız
çünkü ben sizin kendi inancınızı sunni hadislerden isbatlama yönteminizi çok iyi biliyorum.ve bu isbatlama işinde işinize gelen hadislerin hangileri olduğunu da.ilk defa şiayla karşılaşan biri değilim. şianın içine girmiş yanlışlarını görmüş çıkmış biriyim.bu durumda olan birinin kendi inancını ve şianın inancını ne kadar yakından takibe aldığını ve incelediğini takdir edersiniz.yani bu konuların cahili değilim.
bu konuda son sözüm: sizin hadisleriniz size,bizimkiler bize.
tamam alimlerinizin ölçüsünü verin onlara uygun hadis verelim.. yani onlarda şianın getirdiği hadisler uydurmadır hangisi olursa olsun diye bir şey yoktur her halde.. bu kriterleri merak ettim..
sizn kaynaklarda o halde çelişki var demektir. bu çelişkide o halde sizin en sağlam olanı seçme konusundaki kriteriniz nedir. Şianın sahiplenmesi midir tek kriter?
hadis konusunda çok tepkisel ve objektif değilsiniz çifte standartla sistem kurulmaz..
bu meseleyi uzatmanın mantığı yok.bu konuda beni köşeye şıkıştıramayacaksınız

bu konuda son sözüm: sizin hadisleriniz size,bizimkiler bize.
Yorum