Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mut'a Nikahı ve Helal Oluşunun Delili

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Mut'a Nikahı ve Helal Oluşunun Delili

[quote author=mikdat bin esved link=topic=1684.msg138726#msg138726 date=1325454186]
    biz talimatla iş yapmıyoruz, http://www.velayet.com/index.php?topic=7085.0
    burada ceza sistemi var ona göre hareket ediyoruz.uyarı aldığın mesajın saati ile burada yazdığım mesajın saatine bakarsan neye göre ceza verdiğimi görürsün.
    [/quote]

Yorum

Salih efendi, siz neyi savunuyorsunuz, neye hizmet ediyorsunuz anlamış değilim.
      Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
      Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

"Mümin dil uzatıcı değildir, lânet okuyucu değildir, kötü iş yapan değildir, kötü söz söyleyen değildir." (Tirmizî, Kadir, 1978).
        munazara edebini unutmayalım
        Ben Mut'a Nikahı hakta şia kanyaklarında Mut'anın çirkin bir şey olduğunu okumuştum arapçada, sağolsunlar bu gün bir sitete bunu gördüm. http://rafiziler.wordpress.com/2012/...-hakta-gorusu/ Qaliba site yeni açılımış faydalı bir site
        Not: amacım reklam yapmak değil sadece okumuştum arapça da ama türkçesin okudum sizinlede paylaşmak istedim

Yorum

Elmeddin kardeşimiz gerekli cevabı verecektir.
          Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
          İmam Ali (a.s)

Yorum

[quote author=mikdat bin esved link=topic=1684.msg138743#msg138743 date=1325524153]
            Elmeddin kardeşimiz gerekli cevabı verecektir.
            [/quote]

Neye cevap verecek?

Mesajların içlerindeki kelimeleri editlerken benim mesajın hepsini editledin....Bıraksaydında oradaki sorulara cevap verseydi...

BİRİSİ ÇIKIYOR (Allah size lanet etsin pis müşrikler,Sapık, Nasibi vb.kelimelere)BU YAZILANLARI GÖRMEMİŞ GİBİ BU KELİMELERE KARŞI YAZILMIŞ BENİM MESAJI SİZE HAVALE EDİYOR, ONDAN SONRA DA SEN GÖREV YERİNE GETİRİLMİŞTİR HOCAM DİYORSUN ŞAHIS TEKRARDAN ALLAH RAZI OLSUN DİYOR....KISA ALANDA DAR PASLAŞMALAR..ŞAKA GİBİSİNİZ....

Ondan sonra birde TARAF değiliz ADİL davranıyoruz demeniz yokmu anlaşılmaz durum vaziyetleri...

MİKTAD kardeş VİCDANEN haklı olduğunu düşünüyorsan ne ala, HAKSIZ isen ALLAH LAYIĞIN NE İSE ONU VERSİN.......

Hata bizdeki bu forumla ilgileniyoruz..Aslında istemediğiniz insanlara direk olarak seni görmek istemiyoruz bu forumda deseniz daha iyi...İnsanın kendisi gereğini yapar çünki...

Yorum

hayır kardeşim seni görmek istemiyoruz demiyorum,Burada bulunmandan asla rahatsızlık duymam.Ve vicdanende çok rahatım yazdığın o cümleleri birdaha oku bakalım sen şii olsan ve sana yazılsa senin annen ve bacın için yazılsa bakalım ne tepki vereceksin bi enpati kur bakalım.
              Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
              İmam Ali (a.s)

Yorum

velayet.com adildir.

aksine işaret eden bir mesaj gördüğünüzde onunla kötülükte yarışınaya kadar velayet.com'un yetişemediğini bunun için özel görevlilerinin olmayıp gönüllülük ve fedakarlık esasına göre çalıştıklarını düşünüp onlara yardım etmek adına moderatöre rapor et düğmesine basıp haberdar edebilirsiniz.. böylece hem efendiliğiniz bozulmamış olur hem de hayır işlemiş olursunuz..

Yorum

[quote author=SALİH link=topic=1684.msg138414#msg138414 date=1325272698]

Seninki çok edepli maşallah..Bana görede SEN TAMAMEN BİR REZALETSİN ve EDEPSİZ sin…

***SAPIK SENSİN*** edepli ELMEDDİN !

Sen ilk önce KENDİ AĞZINI tıka ve ondan sonrada başka bir yerini tıka zaten o zaman MUTA NİKAHI yapmana gerek kamaz….

Gör işte TEPKİ yi..anlayamadıysan suç kimde?

AT GÖZLÜĞÜ nü çıkar normal bir gözlük kullan düşüncenin gücü yok BANA GÖREDE SEN VE SENİN GİBİLER TAM BİR REZALET…

MUTA NİKAHINA tepkiyle bakanlar bu senin yukarıdaki saydıklarına nasıl bakıyorlardır ANLAMAK VE İDRAK ETMEK AKIL FAKİRLERİNE göre değil ama inşallah idrak edersin…

[/quote]

VELAYET.COM SİTE YÖNETİMİNE
                  salih kardeşimizin mesajında ki büyük olarak aktardığım cümle sebebi ile uyarılmasını rica ediyorum.
                  Gereğini arz ederim
                  meşedi ali enis
                  [center]
                  ..ey ahle aalam agham Eli mazloome... یا ابا عبدالله الحسین
                  [center]
                  Bizleri öldürün! Zira Halkımızın bilinci daha da artacak!
                  Şehid Seyyid Abbas Musavi(Eski Hizbullah Lideri)

Yorum

salihe ceza verildi zaten..

Yorum

[quote author=Ebu_Muaz link=topic=1684.msg138741#msg138741 date=1325523886]
                      "Mümin dil uzatıcı değildir, lânet okuyucu değildir, kötü iş yapan değildir, kötü söz söyleyen değildir." (Tirmizî, Kadir, 1978).
                      munazara edebini unutmayalım
                      Ben Mut'a Nikahı hakta şia kanyaklarında Mut'anın çirkin bir şey olduğunu okumuştum arapçada, sağolsunlar bu gün bir sitete bunu gördüm. http://rafiziler.wordpress.com/2012/...-hakta-gorusu/ Qaliba site yeni açılımış faydalı bir site
                      Not: amacım reklam yapmak değil sadece okumuştum arapça da ama türkçesin okudum sizinlede paylaşmak istedim
                      [/quote]

Vallahi benden okumustum bunu akhi medinede tahsil almiş bir kardeşin sitesinde http://www.islamevi.az/modules/news/...p?storyid=1939
                      bunu azeri şiiler ne yapti bu hadisi zayif cikaramadi hadis tamamen sahih inşallah

Yorum

hadisin metni yok? tam metnini verin de bakalım..

Yorum

Bu metni benden isteme Abdullah Ali Efendi'den iste sitesine yaz cevap verir inşallah

Yorum

benim azericem yok, ve oradan da hiç bi şey anlamadım.

hem bu ilmi bir yöntem değil. İddia sahibi sensin, benden bu iddianın doğruluğuna dair delili bulmamı istiyorsun. İddia sahibine iddiasını ispat şart değil midir? Aksi halde iddiası düşer..

Yorum

[quote author=Qom_u_aşk link=topic=1684.msg139015#msg139015 date=1325712636]
                              benim azericem yok, ve oradan da hiç bi şey anlamadım.

hem bu ilmi bir yöntem değil. İddia sahibi sensin, benden bu iddianın doğruluğuna dair delili bulmamı istiyorsun. İddia sahibine iddiasını ispat şart değil midir? Aksi halde iddiası düşer..
                              [/quote]

iddia sahibi ben değilim rafiziler.wordpress.com sitesinin sahibi Abdullah Ali efendi kardeşimizdir onun sitesinde alıntı yapmişim kaldı http://rafiziler.wordpress.com/2012/...-hakta-gorusu/

Yorum

iddia demek batıl. ben orada hadis diye dediği yere baktım arapça ibarede hadis yok. ancak bir hadisten bahsediyor bu hadis diyor nevadirden, yani nadir rivayetlerdendir..

iddia sahibi sen değilsen o zaman o gelsin o iddia etsin. sensen, bize hadisi göster. eğer sen değil de ondan aktarıyorsan tam aktar hadisi ondan al bize getir. çünkü ben azerice bilmiyorum ve senin iddianın ispatlamak zorunda da değilim.. eğer sen kendin inansan buna hemen getirirdin..

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X