Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bu hal ne sebepledir ?

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Bu hal ne sebepledir ?

Selamun Aleyküm.
    Bismillah.
    ALLAH (c.c.)'ın, Selamı, Üzerinize Olsun...

Önce kendimi tanıtayım, çok duygusal bir insanımdır. Bir çocuğun sorunu için bile ağlayabilirim. Birinin gözlerimin içine bakıp anlattıklarını kalbimle dinlerim. Biraz da saflık var tabi... Herşeye hemen inanır, birinin sözünü hemen doğru kabul ederim, güvenirim herkese yanlışlarını görene kadar.

Bu kısa tanımdan sonra soruma geçeyim.

Bundan yıllar önce başladım Namaza, günahkar bir insandım. Hatalarım çoktu, ancak bir lütuf kapısı açıldı, Tevbe nasip oldu...
    İlk anlarda çok heyecan doluydum. Namaza durduğumda bambaşka bir aleme geçerdim. ALLAH (c.c.)'IN, Yüce RAHMETİ, benimleydi sanki, hissediyordum herşey çok güzeldi. Şimdilerde, kendimi kirlenmiş, kovulmuş, istenmiyor gibi hissediyorum. Tevbeler ediyorum, ama eski manevi hallerime dönemiyorum. Gördüğüm güzel rüyalar, o huşu hali beni terk etti sanki. Korkuyorum, ALLAH (c.c.)'IN gazabını, çekecek ne yaptım diye düşünüyorum. Bazı günahlar geliyor aklıma, tevbeler ediyorum...
    Kalbim iman doluydu, Hala İman ediyorum. Ama eskiden tatmindim kalbimin İmamlığında kılıyordum namazımı, Kalbimin imamlığında yürüyordum yolları. kalbimi Kabe olarak görüyordum. Bilmiyorum ama şimdilerde kirlenmişlik hissi peşimi bırakmıyor...
    Vesveseler sarmış her yanımı, kurtulamıyorum...
    Arkadaşlarımla konuştuğumda, kimileri depresyona girmişsin diyorlar, kimileri manevi mertebe atlıyorsun ibadetini arttır, içim tevbe et, sabır diyor. Ama kimse kalbimi tatmin edecek birşey söylemiyor. Deva olmuyor derdime...
    Duanızda unutmayın lütfen, ve kınamayın çok kötü bir psikolojik durum. Ailesel problemlerde bırakmayınca yakamı iyice kötü oluyorum. Bu halden nasıl kurtulabilirim. Ve bu halimi sizinle paylaşıyorum söylediklerinizi sorgulayıp uygulayacağım. Ne yapmalıyım.Nerden başlamalıyım bilemiyorum...

Selam ve Dualar...

Ynt: Bu hal ne sebepledir ?

Bismihi Teala
    HAMD ALEMLERİN RABB'İ ALLAH'A SALAT VE SELAMI HZ. MUHAMMED (S.A.A) VE PAK EHL-İ BEYT (A.S)'A OLSUN
    RABB'İMDEN DOĞRULARLA OLMAYI MUAVFAK KILMASINI DUA EDERİM

Aleykum Selam Ey Aziz ve Değerli Kardeşim;
    Öncelikle böyle hassas bir meseleyi paylaştığın için iyi ettiniz çünkü insanların sorunlarını içlerinde dertküpü oluşturarak vesveselere kapılıp kendini harap etmesi kaçınılmazdır.Bu yüzden Allah (c.c) insanları cematler halinde yapılan amelleri ferdi yapılan amellerden daha üstün görmüştür. Elbette bu meseleler bende dahil bir çok insanda da mevcutur. Çünkü insana ilk tecelli eden o maneviyat paklıkıtır ki bu bir nevi günah kirinden temizlenmedir. Asıl iş ondan sonra baş gösteriyor ki bu temizliği koruyabilmektir. Ama malesef hem yaşadığımız zamanın koşulları olsun ve İnsanların üzerlerindeki görevleri hasasiyet ve önem göstermemeleri facia üstüne facia yaratmaktadır.Örneğin : Bir işim için Beyazıta gitmiştim bir belediye işcisinin kendi kendine konuşup kızgın olduğunu fark ettim kullak verdiğimde ise çevredeki turistlerin yaşam ve giyim şekilleri onu bir hayli zor ve sıkıntılı bir duruma soktuğundan şiakayetçiydi. Elbette O da doğal olarak maneviyatına olan zararından dolayıda çok öfkelenmişti.Allah yardımcmız olsun...

Elbette ben burada yazdıklarım bir cavap niteliği değildir böyle hassas meseleler için doktorlara başvurulması gerektini düşünerekten yazınızı ilmine ve tecrübesine güvendiğim Alim bir büyüğümle paylaştım inşAllah O da işinin yoğunluğunun arasında yakın zamanda haber göndermesini bekleyeceğim....

Allah'a emanet olun...

Yorum

mavi marmara kardeşim,

eskiden ehlisünnetmiydiniz ?
      sonradan mı şia oldunuz söyler misiniz ?

Yorum

[quote author=Hz.AhlulBayt (a.s) link=topic=24720.msg166874#msg166874 date=1363160988]
        Bismihi Teala
        HAMD ALEMLERİN RABB'İ ALLAH'A SALAT VE SELAMI HZ. MUHAMMED (S.A.A) VE PAK EHL-İ BEYT (A.S)'A OLSUN

Aleykum Selam Ey Aziz ve Değerli Kardeşim;
        Öncelikle böyle hassas bir meseleyi paylaştığın için iyi ettiniz çünkü insanların sorunlarını içlerinde dertküpü oluşturarak vesveselere kapılıp kendini harap etmesi kaçınılmazdır.Bu yüzden Allah (c.c) insanları cematler halinde yapılan amelleri ferdi yapılan amellerden daha üstün görmüştür. Elbette bu meseleler bende dahil bir çok insanda da mevcutur. Çünkü insana ilk tecelli eden o maneviyat paklıkıtır ki bu bir nevi günah kirinden temizlenmedir. Asıl iş ondan sonra baş gösteriyor ki bu temizliği koruyabilmektir. Ama malesef hem yaşadığımız zamanın koşulları olsun ve İnsanların üzerlerindeki görevleri hasasiyet ve önem göstermemeleri facia üstüne facia yaratmaktadır.Örneğin : Bir işim için Beyazıta gitmiştim bir belediye işcisinin kendi kendine konuşup kızgın olduğunu fark ettim kullak verdiğimde ise çevredeki turistlerin yaşam ve giyim şekilleri onu bir hayli zor ve sıkıntılı bir duruma soktuğundan şiakayetçiydi. Elbette O da doğal olarak maneviyatına olan zararından dolayıda çok öfkelenmişti.Allah yardımcmız olsun...

Elbette ben burada yazdıklarım bir cavap niteliği değildir böyle hassas meseleler için doktorlara başvurulması gerektini düşünerekten yazınızı ilmine ve tecrübesine güvendiğim Alim bir büyüğümle paylaştım inşAllah O da işinin yoğunluğunun arasında yakın zamanda haber göndermesini bekleyeceğim....

Allah'a emanet olun...
        [/quote]

Teşekkür ederim, alim olan tanıdığınızın cevabını merakla bekleyeceğim.

Yorum

[quote author=mevlam link=topic=24720.msg166877#msg166877 date=1363164680]
          mavi marmara kardeşim,

eskiden ehlisünnetmiydiniz ?
          sonradan mı şia oldunuz söyler misiniz ?
          [/quote]

Ben hep ehlisünnetim Ancak mezhep takıntılı değilim caferiliğin çoğu içtihadına uyuyorum. Ve Ehlibeyti çok seviyorum.

Yorum

[quote author=Mavi_Marmara link=topic=24720.msg166880#msg166880 date=1363172221]
            Ben hep ehlisünnetim Ancak mezhep takıntılı değilim caferiliğin çoğu içtihadına uyuyorum. Ve Ehlibeyti çok seviyorum.
            [/quote]

Dinde derin kavrayış sahibi olmaya çalışın,

dinde meshep diye birşey yoktur zaten. hak üzere olanlar birde batıl üzere olanlar vardır.

Ehlibeyti seviyorum sözü insanın söz ve davranışlarına yansımalı

Ehlibeytin düşmanlarını sevip sonrada ben ehlibeyti seviyorum demek, ne kadar doğrudur acaba.

"Allah'ım, sen, (Resul ve Ehl-i Beyt'ine) ilk zulmedeni benim özel lanetime mazhar eyle.

علی ♥علی ♥علی MEN ALİYYEL MURTAZA' NIN NÖKERİYEM علی ♥علی ♥علی

Yorum

Bismihi Teala

Selamun Aleykum Aziz ve Değerli Canlar;
              [quote author=kerrar14 link=topic=24720.msg166882#msg166882 date=1363181754]

Dinde derin kavrayış sahibi olmaya çalışın,

dinde meshep diye birşey yoktur zaten. hak üzere olanlar birde batıl üzere olanlar vardır.

Ehlibeyti seviyorum sözü insanın söz ve davranışlarına yansımalı

Ehlibeytin düşmanlarını sevip sonrada ben ehlibeyti seviyorum demek, ne kadar doğrudur acaba.
              [/quote]

Allah'ın salat ve selamı YALNIZ BIRAKILAN Hz. İmam Hasan'ı Müçteba olsun.....!

Allah'a İmanlarımızı soralım o Yakın ve vaadedilen gün gelmeden önce....

Yorum

BİSMİLLAH
                ALEYKÜMSELAM

Bende alimin cevabını merakla bekledim.cevap gelmeyecek galiba
                Mavi marmara iznin olursa bir iki soru soracam.
                Cevaplarını istersen özelimede atabilirsin.
                Rızkını helal yoldanmı kazanıyorsun?
                Bile bile küçük günah işliyormusun?yada belki günah bile görmediğin ama şüphelendiğin sürekli yaptığın bazı şeyler varmı?
                ALLAH’a emanet olun

Yorum

[quote author=Abdullah link=topic=24720.msg166960#msg166960 date=1364419338]
                  BİSMİLLAH
                  ALEYKÜMSELAM

Bile bile küçük günah işliyormusun?yada belki günah bile görmediğin ama şüphelendiğin sürekli yaptığın bazı şeyler varmı?
                  ALLAH’a emanet olun
                  [/quote]

Bismihi Teala

Selamun Aleykum Aziz ve Değerli Can;
                  Arkadaşı ağanın kendisine yönlendirdim. Bireysel konuşulması gerektiğini söylemişti o yüzden cevap yazılmadı haberdar etmediğim için özür dilerim. Hakkınızı helal edin...

Allah'a emanet olun....

Yorum

BİSMİLLAH
                    [quote author=Hz.AhlulBayt (a.s) link=topic=24720.msg166961#msg166961 date=1364455823]

[/quote]

ALEYKÜMSELAM

[quote author=Hz.AhlulBayt (a.s) link=topic=24720.msg166961#msg166961 date=1364455823]
                    Hakkınızı helal edin...
                    [/quote]

Helal olsun

ALLAH'a emanet olun.

Yorum

[quote author=Abdullah link=topic=24720.msg166960#msg166960 date=1364419338]
                      BİSMİLLAH
                      ALEYKÜMSELAM

ALLAH’a emanet olun
                      [/quote]

Selamun Aleyküm.
                      Bismillah
                      Allahümme Salli Ala Muhammed Ve Ali Muhammed.

Değerli kardeşim, çok dikkat ediyorum helal harama. Şüpheli olarak kullandığım sadece, sigara var, hükmüne harama yakın mekruh dendiğini biliyorum. Öğrenci olduğum için herhangi bir işde çalışmıyorum. Ancakk söylediğim gibi çok titizimdir bu konuda helal haram konusunda. Küçükgünahlara dikkat etmeye çalışıyorum, Yüce ALLAH (c.c.) affetsin, ister istemez günaha girdiğim muhakkak olur tabiki, ancak hergün tevbe etmeye çalışıyorum.
                      Duanızda beni unutmayın değerli kardeşlerim.

Yorum

Bismihi Teala

Arkadaşı ağanın kendisine yönlendirdim. Bireysel konuşulması gerektiğini söylemişti o yüzden cevap yazılmadı haberdar etmediğim için özür dilerim. Hakkınızı helal edin...

Allah'a emanet olun....
                        [/quote]

Hocam maili gönderdim ama hala cevap gelmedi.

Yorum

Çoktandır siteye giremedim. Kardeşim hakkını helal et, ilgilenmem gerekirken cevap yaz(a)madım. Kardeş olarak üzerimizde hakkın var.

bu hal hakkında seninle uygun çözüme ulaşacağımızı düşünüyorum. çünkü az çok insan psikolojisi üzerinde bilgi sahibiyim.

öncelikle tüm çözümler senin (sorunu yaşayan kişinin) kendi içinde. başkası bu çözümleri bilemez. sorunu yaşayan sensin. bu sorunu senden başkası hep dışardan göreceği için çözümleri dışardan olacak ve sana uymayacaktır.

öneride bulunmak sorunlu insanın sorunlarına çözüm olmaz. değerlendirme yapmak da sorunlu insanın: "beni anlamıyorlar" kanısına ulaşmasına neden olur.

dolayısıyla bir sorunlu insan gördüğümüzde onu önce güzelce dinliyor kendisini tam olarak ifade etmesini sağlıyoruz. böylece anlaşıldığı hissini ona yaşatıyoruz. bu sorunu bazen tamamen bazen de yüzde elli oranında çözüyor. çünkü sorunlu insanların sorunları çoğu zaman "anlaşılmıyorum"dan kaynaklanıyor.

anlaşılmayınca insan içindekileri dökemeyince duygular içinde kalıp zarar vermeye devam ediyor. sorun yaratan duyguları (problemleri) zehire benzetebiliriz. zehir nasıl midede durduğu sürece insanı tehdide devam ediyorsa onu kusup dışarı atmak gerekiyorsa duygular da öyle. onu anlatma yoluyla dışarı atmak gerekiyor. aksi tadirde dışardan sorunları anlaşılmadığını ifade eden her bildirğim sorunu artırmakta sahibine yalnızlık ve çözümsüzlük hissini yaşatmaktadır.

sen Mavi Marmara kardeşim. ilk mesajında gayet açık şekilde sorununu ortaya koymuşsun:

"çok duygusal bir insanımdır. Bir çocuğun sorunu için bile ağlayabilirim. Birinin gözlerimin içine bakıp anlattıklarını kalbimle dinlerim. Biraz da saflık var tabi... Herşeye hemen inanır, birinin sözünü hemen doğru kabul ederim, güvenirim herkese yanlışlarını görene kadar"
                          [/size]
                          bu satırlar seni ifade ediyor. sorunlarla dolu bir dünyadayız zulümler bitmiyor. her gün gözümüz önünde çok zulümler yaşam buluyor. zaten kendimize yapılan haksızlıklar, idealimizdeki gibi yaşayamamak varken bir de başkalarının başkalarına yaptığı zulümler eklenince...

var olan sıkıntılar burada artıyor.

"[/size]Namaza durduğumda bambaşka bir aleme geçerdim."

Bunu yaşamak çok güzel. İnsan özgürlüğe doğru kanat açmış gibi oluyor. Allah'ın seni sevdiğini hissediyorsun. Sana namaz gibi bir özgürlük ödülü verdiğini iliklerine kadar hissediyorsun. Şeytan bu durumda napıyor dersin? İntikam için yanıp tutuşmaz mı! intikam alacağı fırsat için dört gözle beklemez mi!

"[/size]Şimdilerde, kendimi kirlenmiş, kovulmuş, istenmiyor gibi hissediyorum."

oysa artık o eski özgürlük ve hakka şahit oluş kayboldu. artık alışkanlığa dönüştü ibadetler. eski hazzı vermiyor. bunu Allah'ın seni itmesi olarak görüyorsun.

her iyi şeyin ilkteki gibi hep süreceğini düşünüyordun.
                          bu şeytanın vesvesesi. bu zevk alamamanın, seni ibadeti terke götürebileceğinden korkuyorsun. Peki sonuç?

korkunç! hem de çok. Sen bundan korkuyorsun. Ya ibadetleri terk edersen!

"[/size]Tevbeler ediyorum, ama eski manevi hallerime dönemiyorum."

çabalıyorsun ama olmuyor. Acaba dediğin gibi seni korkunç bir son mu bekliyor!

"[/size]Tevbeler ediyorum, ama eski manevi hallerime dönemiyorum. Gördüğüm güzel rüyalar, o huşu hali beni terk etti sanki. "
                          çabalarının boşa gittiğini düşünüyorsun. bu da seni daha da korkutuyor. sanki korktuğun gerçek olacak gibi!

"[/size]Korkuyorum, ALLAH (c.c.)'IN gazabını, çekecek ne yaptım diye düşünüyorum. "
                          Bunları Allah'ın gazabına bağlıyorsun. ama gazab için bir neden arıyorsun!

"[/size]Bazı günahlar geliyor aklıma, tevbeler ediyorum..."
                          evet günahların var ama tevbe ile bunları telafi edebilmen lazım. tevbe ediyorsun?

Ya şeytan sana galip gelirse?

sonuçta kaybedenlerden olursan?

Allah'ın rahmetinin gazabını geçtiği, onun çok şefkatli olduğunu düşünmek seni mutlu ediyor.

"[/size]Hala İman ediyorum.[/size] "

ümidi kesemezsin!
                          "[/size]Arkadaşlarımla konuştuğumda, kimileri depresyona girmişsin diyorlar, kimileri manevi mertebe atlıyorsun ibadetini arttır, içim tevbe et, sabır diyor. Ama kimse kalbimi tatmin edecek birşey söylemiyor. Deva olmuyor derdime..."

onlar seni anlamıyor. bir çözüm göstermiyorlar. ve daha kötüsü seni anlamıyorlar.
                          "[/size]kınamayın çok kötü bir psikolojik durum. Ailesel problemlerde bırakmayınca yakamı iyice kötü oluyorum."
                          kınanmaktan, küçük görülmekten zavallı diyen görülmenden korkuyorsun. seni dışlamasınlar. bir de ailevi problemler var. onlar da seni anlayacaklarına bir yük de onlar çıkarıyorlar. senin derdin sana zaten yetiyorken!
                          "[/size]Ve bu halimi sizinle paylaşıyorum söylediklerinizi sorgulayıp uygulayacağım. Ne yapmalıyım.Nerden başlamalıyım bilemiyorum..."
                          ne yapacağını bilmiyorsun. içinde bir çözümün olacağına inanıyor ama bunun yolunu bilmiyorsun...

anlat kardeşim. devam edelim inşaAllah... seni dinliyorum

Yorum

""Hala İman ediyorum. "

site yöneticileri, site çok kötü olmuş. sitede " (köşeli parantez slaç size köşeli parantez" diye bir şey neden çıkar.

site yöneticileri bunu görmez mi?

görürlerse neden düzeltmezler?

düzeltmezlerse Ehlibeyt mesajını paylaşmaya öğrenmeye çalışan samimi kalplere hiç mi saygıları olmaz?

Masumların: "bize süs olun, leke olmayın" emri üzerine hiç düşünmezler mi?

Ehlibeytin mesajını yayan bu sitenin biçim teknik olarak iç açıcı, her şeyin yerli yerince düzenli görünecek şekilde olması gerekmez mi?

Yorum

[quote author=selmancan link=topic=24720.msg167084#msg167084 date=1365144543]
                              Çoktandır siteye giremedim. Kardeşim hakkını helal et, ilgilenmem gerekirken cevap yaz(a)madım. Kardeş olarak üzerimizde hakkın var.

bu hal hakkında seninle uygun çözüme ulaşacağımızı düşünüyorum. çünkü az çok insan psikolojisi üzerinde bilgi sahibiyim.

öncelikle tüm çözümler senin (sorunu yaşayan kişinin) kendi içinde. başkası bu çözümleri bilemez. sorunu yaşayan sensin. bu sorunu senden başkası hep dışardan göreceği için çözümleri dışardan olacak ve sana uymayacaktır.

öneride bulunmak sorunlu insanın sorunlarına çözüm olmaz. değerlendirme yapmak da sorunlu insanın: "beni anlamıyorlar" kanısına ulaşmasına neden olur.

dolayısıyla bir sorunlu insan gördüğümüzde onu önce güzelce dinliyor kendisini tam olarak ifade etmesini sağlıyoruz. böylece anlaşıldığı hissini ona yaşatıyoruz. bu sorunu bazen tamamen bazen de yüzde elli oranında çözüyor. çünkü sorunlu insanların sorunları çoğu zaman "anlaşılmıyorum"dan kaynaklanıyor.

anlaşılmayınca insan içindekileri dökemeyince duygular içinde kalıp zarar vermeye devam ediyor. sorun yaratan duyguları (problemleri) zehire benzetebiliriz. zehir nasıl midede durduğu sürece insanı tehdide devam ediyorsa onu kusup dışarı atmak gerekiyorsa duygular da öyle. onu anlatma yoluyla dışarı atmak gerekiyor. aksi tadirde dışardan sorunları anlaşılmadığını ifade eden her bildirğim sorunu artırmakta sahibine yalnızlık ve çözümsüzlük hissini yaşatmaktadır.

sen Mavi Marmara kardeşim. ilk mesajında gayet açık şekilde sorununu ortaya koymuşsun:

"çok duygusal bir insanımdır. Bir çocuğun sorunu için bile ağlayabilirim. Birinin gözlerimin içine bakıp anlattıklarını kalbimle dinlerim. Biraz da saflık var tabi... Herşeye hemen inanır, birinin sözünü hemen doğru kabul ederim, güvenirim herkese yanlışlarını görene kadar"

bu satırlar seni ifade ediyor. sorunlarla dolu bir dünyadayız zulümler bitmiyor. her gün gözümüz önünde çok zulümler yaşam buluyor. zaten kendimize yapılan haksızlıklar, idealimizdeki gibi yaşayamamak varken bir de başkalarının başkalarına yaptığı zulümler eklenince...

var olan sıkıntılar burada artıyor.

"Namaza durduğumda bambaşka bir aleme geçerdim."

Bunu yaşamak çok güzel. İnsan özgürlüğe doğru kanat açmış gibi oluyor. Allah'ın seni sevdiğini hissediyorsun. Sana namaz gibi bir özgürlük ödülü verdiğini iliklerine kadar hissediyorsun. Şeytan bu durumda napıyor dersin? İntikam için yanıp tutuşmaz mı! intikam alacağı fırsat için dört gözle beklemez mi!

"Şimdilerde, kendimi kirlenmiş, kovulmuş, istenmiyor gibi hissediyorum."

oysa artık o eski özgürlük ve hakka şahit oluş kayboldu. artık alışkanlığa dönüştü ibadetler. eski hazzı vermiyor. bunu Allah'ın seni itmesi olarak görüyorsun.

her iyi şeyin ilkteki gibi hep süreceğini düşünüyordun.
                              bu şeytanın vesvesesi. bu zevk alamamanın, seni ibadeti terke götürebileceğinden korkuyorsun. Peki sonuç?

korkunç! hem de çok. Sen bundan korkuyorsun. Ya ibadetleri terk edersen!

"Tevbeler ediyorum, ama eski manevi hallerime dönemiyorum."

çabalıyorsun ama olmuyor. Acaba dediğin gibi seni korkunç bir son mu bekliyor!

"Tevbeler ediyorum, ama eski manevi hallerime dönemiyorum. Gördüğüm güzel rüyalar, o huşu hali beni terk etti sanki. "
                              çabalarının boşa gittiğini düşünüyorsun. bu da seni daha da korkutuyor. sanki korktuğun gerçek olacak gibi!

"Korkuyorum, ALLAH (c.c.)'IN gazabını, çekecek ne yaptım diye düşünüyorum. "
                              Bunları Allah'ın gazabına bağlıyorsun. ama gazab için bir neden arıyorsun!

"Bazı günahlar geliyor aklıma, tevbeler ediyorum..."
                              evet günahların var ama tevbe ile bunları telafi edebilmen lazım. tevbe ediyorsun?

Ya şeytan sana galip gelirse?

sonuçta kaybedenlerden olursan?

Allah'ın rahmetinin gazabını geçtiği, onun çok şefkatli olduğunu düşünmek seni mutlu ediyor.

"Hala İman ediyorum. "

ümidi kesemezsin!
                              "Arkadaşlarımla konuştuğumda, kimileri depresyona girmişsin diyorlar, kimileri manevi mertebe atlıyorsun ibadetini arttır, içim tevbe et, sabır diyor. Ama kimse kalbimi tatmin edecek birşey söylemiyor. Deva olmuyor derdime..."

onlar seni anlamıyor. bir çözüm göstermiyorlar. ve daha kötüsü seni anlamıyorlar.
                              "kınamayın çok kötü bir psikolojik durum. Ailesel problemlerde bırakmayınca yakamı iyice kötü oluyorum."
                              kınanmaktan, küçük görülmekten zavallı diyen görülmenden korkuyorsun. seni dışlamasınlar. bir de ailevi problemler var. onlar da seni anlayacaklarına bir yük de onlar çıkarıyorlar. senin derdin sana zaten yetiyorken!
                              "Ve bu halimi sizinle paylaşıyorum söylediklerinizi sorgulayıp uygulayacağım. Ne yapmalıyım.Nerden başlamalıyım bilemiyorum..."
                              ne yapacağını bilmiyorsun. içinde bir çözümün olacağına inanıyor ama bunun yolunu bilmiyorsun...

[/quote]

Bismillah

ALLAH (c.c.)'IN, salat ve selamı Efendiler Efendisi Hz. Muhammed (s.a.a)'e Bütün Peygamberlere , ve Peygamberim (s.a.a.)'in Ehlibeytine olsun.

Selam Hidayet Ehline.

Değerli Selmancan kardeşim, bu yaklaşımın beni duygulandırdı. Bu ilgili tavrın, bir çözüm arama gayretin ve sorunumu kendi sorununmuş gibi görmen beni duygulandırdı.

Siz bu ilgili tavrınızla, benim size borçlanmama sebep oldunuz, Hakkım varsa helal olsun, Sizde helal edin lütfen.

Teşekkür ederim kardeşim. İsterseniz siz sorun ben cevap vereyim.

Yorum

YUKARI ÇIK
                              Çalışıyor...
                              X