Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Keşful esrar kitabı hakkında

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Keşful esrar kitabı hakkında

İmam Humeyni'nin bu kitabı türkçeye çevrilmediği için fitneciler ha bire bu kitaptan bölümleri kendilerince çeviriyor veya birçok ortamda bu kitabın adını vererek fitne üstüne fitne yayıyorlar.Bu değerli müçtehidimiz hakkında ileri geri konuşmalar,elimizde türkçe metnin olmayışı,arapçaya çevirilerde bile tahrif edilme, farsça bilmeyişimiz bizi ciddi şekilde rahatsız etmektedir.Bunlardan dolayı:

1-Suriye olaylarından dolayı herkesin içindeki kini açıkca ortaya koydukları ve fitne kazanının kaynadığı bu puslu havada dil bilen kardeşlerimizden bu kitabın acilen çevirisinin yapılmasını rica ediyorum.(Allah rızası için)

2-Geçici olarak elinizde olan fitneleri yatıştırıcı dökümanların tüm kardeşlerimiz ile varsa paylaşmanın faydalı olacağı kanaatindeyim.

3-Çevremizde inkılaba sempazitan olan insanların üzüntüleri (söylenenlerin yalan mahsulu olduğunu tahmin etmelerine rağmen) beni de üzmektedir.

Ama kitabın çevirisi yapılmadıkça var olan rahatsızlıkların nispeten giderileceği vücutta iyileşmeyen ve her zaman aksetmeye musait bir yara olacak kalacağını da belirteyim.
    " Söyledim... duydu anlamına gelmez
    Duydu... doğru anladı anlamına gelmez
    Anladı... hak verdi anlamına gelmez
    Hak verdi... inandı anlamına gelmez
    İnandı... uyguladı anlamına gelmez,
    Uyguladı... sürdürecek anlamına gelmez.”
YUKARI ÇIK
Çalışıyor...
X