Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Peygbamberimizin idrarini icdikleri dogrumu?

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Peygbamberimizin idrarini icdikleri dogrumu?

Sünni rivayetler Ehlibeyte reddiye olarak uydurulmuş ve Ehlibeytin Peygamber s.a.a'ten aktardığı dine alternatif dini yaşam oluşturulmuştur. Bidatlarla Ehlibeytin tertemiz yolu örtülmüş engellenmiştir.

biz sünni rivayetlere neden inananlım. biz onlardan dolayı mazlumuz. onlar adına neden hesap verelim! Onlar yüzünden din kötüleniyor. kötülenen din bizim dinimiz başkasının değil. Eğer onlardan bu kadar çekmemize rağmen bir de onlara neden inanmıyor sahipleniyorsunuz denirse o zaman bize yapılan zulüm iki kat artmış olur.

Tıpkı bir adama iftira atarsın, sonra dönüp sen buna neden inanmıyorsun bu doğru deyip onu iki kat incitirsin, gibi...

Yorum

Bide suniyim diyorsun. Sizin gibiler yuzunden benim gibiler ateisteler islami anlatamiyor. O yuzden artik uzatma tamammi sen sadece benim parmaklarmi yoruyorsun . Senden bir ricam var su sorumu cevapla, peygamberimizin biricik kizini kap arasinda ezen ...EDİT... ismi nedir? Fatima annemize kalkan bu el cennete girermi hic? Cevabi bilmezsen, sor ben soyleyim. Ip icu vereyim O isimde bi kopeyimde var benim. Bu ismi itime verdimki onu her cagirdigmda it oldugunu tekrar tekrar hatirlayim.. Su sansli ...EDİT... ismi nedir?
      Menfaetlerin basladigi yerde, dostlukar biter...
      Bizler Hepimiz kardesiz

Yorum

nerede sünniyim dedim? göstersene bi?

sen de şii misin !

ama yazdıkların konuyla alakasız bir, ikincisi Rehberin fetvasına göre haram, üçüncüsü site kurallarınca yasak!

Yorum

Ya sen ne bicim adamsin niye yapisdin bana ya. Bak guzel kardesim beni sinirlendiriyorsun, ramazan ayinda hakaret yapmama vesile oluyorsun , bilmediyin seyler hakda kafandan atiyorsun, ve ustune ustune bana ceza yazdirdin. Hepsinin sebebi sen oldugu icin gunahida senin. Delilsiz aklina esdiyi gibi yazmandan biktim. Burasi cat deyil dini forum, ve senin fikrininde bana onemsiz oldugunu belirtikten sonra neden buna bi son vermiyorsun. Yardim istedik ve dusduyumuz hale bak kardesim. Bana yaptigin kotulukler icin seni aff etmiyorum tamammi. Belki sinirim gecerse tekrar dusunurum
          Bizler Hepimiz kardesiz

Yorum

Sayın BrainStorM,

Tarihte belki de hayatı hakkında en çok kitap yazılan kişi İslam Peygamberidir.
            Haliyle kitap ve rivayetler çok olduğu için birbiriyle çelişen, çelişkili görünen veya gayri ahlaki olan bir çok rivayet de ne yazık ki yazılmıştır. Başta Hz. Muhammed (saa) olmak üzere, Peygamberler, Ehli Beyt İmamları, Sahabeler ve bazı İslam Alimlerini sözde yüceltmek için onlarca rivayet uydurulmuştur. İslam düşmanı olup Müslüman görünenler de bu işi bilinçli yapmıştır.

Bu idrar olayı da bizim kabul etmediğimiz, peygamberimize hakaret ve iftira olarak gördüğümüz bu rivayetlerdendir.
            bu iftiraya benzer yüzlerce rivayet vardır. Ve bu rivayetler batı dünyasının Hz. Peygambere hakaret içeren karikatür ve yazılarına malzeme olmaktadır. Biz batı dünyasını eleştirirken önce kendi kitaplarımızı ve Alimlerimizi eleştirmek zorundayız. Sırf sözde bazı Alimleri kurtarmak için İslamın Peygamberine ve Dinine atılan bu iğrenç iftiraları tevile çalışıyoruz.

Bu tarz rivayetlerin çoğu da ne yazık ki, Ehli Sünnet kitaplarında yer almaktadır.
            Dolayısıyla Batı ve Haçlı Dünyası bugün Peygamber ve Dinimizle alay edip hakaret ediyorsa,
            Bazı Sünni Kitaplarında bu aşağılama ve karalama kampanyası 1.400 yıldır devam etmektedir.

Konuya dönersek ;
            Kuran'ı Kerim'e göre Hz. Muhammed de herkes gibi bir insandır
            Tüm mezheplere ve İslam Hukukuna göre Temizlik esastır
            Tüm mezheplere göre idrar bir elbiseye bulaştığında temizlenmesi gerekir, yoksa ibadet batıl olur.
            Örneğin Buhari Kitabul Eşribe Bab15'teki rivayette "Bevl içmek haramdır"
            Buhari Cenaiz 88, İbni Mace Tahare 26 ve Müsned 5 / 88'deki hadiste İdrardan kaçınmamak, kabir azabının sebeplerinden sayılmıştır.

Peygamberimizin böyle bir uygulaması olsaydı, Onun evinde yaşamış, yetişmiş ve özel hallerini en iyi bilen Ehli Beyti bu konuda rivayetlerde bulunurdu ki böyle bir rivayet yoktur.

Yukarıda verdiğiniz Cübbeli Ahmed'in Allah'ın Resulü'ne yaptığı tek iftira bu değildir.
            Mesela aşağıdaki 2 videoda da iğrenç iftiralarda bulunmaktadır.
            Ona göre bir kertenkeleyi öldüren bir kafiri, bir Yunanı öldürmüş, ırzını, namusunu korumuş gibidir ve Cennetliktir.

Şüphesiz Allah'ın Resulü bu gayri ahlaki ve iğrenç iddia ve iftiralardan beri ve Tertemizdir.

Saygılar...

Kertenkeleyi bir vuruşta öldürmek 100 sevapmışşşmışşş!!

Kertenkele öldürmenin hükmü nedir ? Cübbeli Ahmet Hoca cevapliyor
            http://www.youtube.com/user/TarihinTozu/videos https://vimeo.com/user12861987/videos

Yorum

YÖNETİM (ELMEDDİN): başlığa uygun olmayan ve konu dışı yazılar yazmayın lütfen. aksi halde silinecektir.

Yorum

Sayin ask kervani, verdiyiniz bilgiler icin cok tesekkur ederim. Oyrendiyim her sey yureymi dahada ferahlatiyor,
                size tesekur ederim...

ama benimle tartisan arkadasa tesekkur etmiyorum
                Bizler Hepimiz kardesiz

Yorum

desene hele bi ben nerede sünniyim demişim? Yoksa bana iftira mı atmaya çalışıyorsun?

Yorum

Rahmet peygamberi bumu yani? Insanlara kirli suyunu , idrarini icirten birimiydi gercektende?

O içirtmemiş. Ondan izinsiz yapmışlar, o da bir daha yapma demiş. Ama sen sevginden böyle bir şey yaptın diyip onlara hayır dua etmiş.

Yorum

[quote author=faramirofgondor link=topic=25041.msg169414#msg169414 date=1374450621]

O içirtmemiş. Ondan izinsiz yapmışlar, o da bir daha yapma demiş. Ama sen sevginden böyle bir şey yaptın diyip onlara hayır dua etmiş.
                      [/quote]

bu bile abuk subuk birşey oluyor. insan sevgisinden bile olsa nasıl böyle birşey yapabilir? o zmanki arap adetlerinde bunun örneği varsa Eyvallah

بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحٖيمِ

Kim Allah’ı, O‘nun peygamberini ve inananları dost edinirse, bilsin ki şüphesiz Hizbullah galiplerin ta kendileridir.

Selam Olsun Korkmadan Ben De Varım Diyebilenlere!!

Yorum

[quote author=ŞehiD link=topic=25041.msg169415#msg169415 date=1374450845]
                        bu bile abuk subuk birşey oluyor. insan sevgisinden bile olsa nasıl böyle birşey yapabilir? o zmanki arap adetlerinde bunun örneği varsa Eyvallah
                        [/quote]
                        Vallah bana da çok acaip geliyor ama rivayet bu. Bu arada - puan nasıl veriliyor, bilen yazsın lütfen. Bazı üyelerin puanı -27 falan..

Yorum

[quote author=faramirofgondor link=topic=25041.msg169417#msg169417 date=1374451278]
                          Vallah bana da çok acaip geliyor ama rivayet bu. Bu arada - puan nasıl veriliyor, bilen yazsın lütfen. Bazı üyelerin puanı -27 falan..
                          [/quote]

ya onu bende Serkan admine, Elmeddine falan sordum özelden amma kimse cevap vermiyor sır gibi saklıyorlar sankim bende puan vermek istiyom amma eğer öğrenirsen bana da haber verirmisin :

Kim Allah’ı, O‘nun peygamberini ve inananları dost edinirse, bilsin ki şüphesiz Hizbullah galiplerin ta kendileridir.

Yorum

[quote author=ŞehiD link=topic=25041.msg169419#msg169419 date=1374451491]
                            ya onu bende Serkan admine, Elmeddine falan sordum özelden amma kimse cevap vermiyor sır gibi saklıyorlar sankim bende puan vermek istiyom amma eğer öğrenirsen bana da haber verirmisin :
                            [/quote]

Konusunu açtım inşallah biri cevaplar. Ama + puan vermeyi geç te olsa öğrendim. Şu ++ işareti var mesajı yazanın profil resminin falan altında. Oraya tıklayınca + puan oluyor.

Yorum

Sehit arkadasin soylediyne katiliyorum. Bu cok kotu bir is ve kendinizce olaya berat kazandirmayiniz. Hem bir peygamber idrarini neden kokturta kokturta evde tutsunki, bu cok mantiksiz...
                              Selmancan arkadasim, bilemiyorum senin yazdiklarindan vahabi olma kanaatina vardim o yuzden. Onlar gibi yardimci olmayip olayi carpitip baltaliyorsunda
                              Bizler Hepimiz kardesiz

Yorum

[quote author=BrainStorM link=topic=25041.msg169424#msg169424 date=1374452183]
                                Selmancan arkadasim, bilemiyorum senin yazdiklarindan vahabi olma kanaatina vardim o yuzden. Onlar gibi yardimci olmayip olayi carpitip baltaliyorsunda
                                [/quote]

ya benim haddime değil biliyorum özür dileyerek yazıyorum : BrainStorM ile selmancan kardeş siz niye sürekli atışıp duruyorsunuz? gerçek hayatta da tanışıyormusunuz? sanki birbirini severek ayrılan iki sevgili gibi heryerde ikinizi görüyorumda

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X