Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Peygbamberimizin idrarini icdikleri dogrumu?

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Peygbamberimizin idrarini icdikleri dogrumu?

Sehit kardes, simdi bu arkadas benim zorluklarla deliller bulup acdigim konulara giriyor post saysi artsin diye, bilip bilmeden yaziyor. Bu olay benide cok rahatsiz ediyor. Benim arastirmalarimi hice sayarak bide benim iddialarmin yalan oldugunu , gercek olmadigini soyluyur. Simdi bu konuyuda bastan azicik okursan, sucun kimde olduguna kendin karar verirsin artik, bi yardim istedik etmediyni birakmadi. Derdi nediq bi bilsem
    Menfaetlerin basladigi yerde, dostlukar biter...
    Bizler Hepimiz kardesiz

Yorum

hmm anlıyorum en iyisi ben sizin aranıza girmiym amma post sayısını artırmaya ihtiyacı yok bence. kayıt tarihi 29 aralık 2012 ve şu anda iletisi 689. sizin aranızda ufak bi frekans uyuşmazlığı olmuş anlaşılan

بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحٖيمِ

Kim Allah’ı, O‘nun peygamberini ve inananları dost edinirse, bilsin ki şüphesiz Hizbullah galiplerin ta kendileridir.

Selam Olsun Korkmadan Ben De Varım Diyebilenlere!!

Yorum

[quote author=BrainStorM link=topic=25041.msg169367#msg169367 date=1374418750]
        hayir bilmiyordun sen sadece ...EDİT... bildiyin bir seyi paylasmayip delil filan getir diye beni sorguya cekmen seni gunaha goturmesede ona yakin bi yere goturur her halde . sonucta bana kotuluk ettin+ sinirlendirdin beni, + eziyet vererek onu hemen bul goster dedin

biliyorsunsa niye yardim etmiyorsunda bi ateistin tarafindaymis gibi beni sorguluyorsun
        [/quote]

Din kardeşim,

Size nacizane tavsiyem vardır. Eğer ilmi bilginiz yoksa, ilimle yoğrulmadıysanız, hocalarla oturup kalkmıyorsanız ve tefsirleri bilmiyorsanız, internet üzerinden cevap arayarak ateiste cevap vermeye çalışıyorsanız bu yoldan vazgeçin derim. Ameller niyetlere göredir. Siz Allah'a inanmayan, peygamberlerle hadislerle hatta ayetlerle dalga geçen bu insanlarla konuşursanız sonunda şeytanın vesvesesine yenilir ve şüphe içinde olmaya başlarsınız. İlk zamanlar bende bir hevesle onlara cevap vermek için çırpınıyordum. Ancak sonradan baktım; onlar sadece dalga geçiyorlar. Cevap verseniz dahi inanmıyorlar. Boşuna vakit kaybediyorsunuz. Bu insanlar hep vardı ve hep olacaklar. Sizin söylemenizle asla asla bu yoldan vazgeçmeyecekler. Çünkü onlar sapıklık içerisindeler..
        Size asla yararları olmayacaktır daha çok zararı olacaktır.

En iyisi onlara vereceğiniz cevaplar yerine bir iki satır hadis okuyup kalbinizi ferahlatın.
        Çok iyi gelecektir, wesselam.

Yorum

Gulce kardesim, cok saol tavsiyen icin. Sen dogru soyluyorsun onlarin istediyi sadece yandas toplamaktir... Simdi seni yazilarni okudugumda kuranda bir ayeti hatirladim.. Tam hatirlamiyorum ama suna benzer bi ayetti, butperesler peygamberimize sen bizim heykellere birgun secde et bizde senin rabbine secde edelim. Ve bunun uzerine ayette Allah buyuruyor ya: ya peygamber ne onlar senin dinini kabul etmiyecek nede sen onlarinkini .
          -Cok aciklayici yazmissin tesekkurler
          Menfaetlerin basladigi yerde, dostlukar biter...
          Bizler Hepimiz kardesiz

Yorum

YUKARI ÇIK
          Çalışıyor...
          X