Arkadaslar lutfen kimse bana karsi allah isterse olmazmi diye seyler yazmayin, cunki o zaman snir krizi geciriyorum.
Bugun birisiyle su ruyada tanimadigmiz kisiyi goremeycemizi tartisiyorduk, adami cikmaza soktum ve bana ne cvp verse...
-0, o zaman sana bir misal getirmek istiyorum
-ben, buyur
-O, yanindaki agaca dikkatle bak
-ben, ee ama etrafda hic agac yok ki .
-o, yok goruyorum ama allah isterse olurdu.
-ben. Olabilirde, Bundan bana ne
-o, o zaman allah isterse ruyamizdada her seyi goruruz
-ben, lann yeter artik, bu ne ahmakca bi misal
-o, ne yani allah isterse burdan agac cikamazmi
-ben, hayir lan cikamaz, cikaramaz diye (yakasina yapisdim)
-o, hemen tovbe et sen kafirsen.
-ben, kafirim lan hadi cikar su agacida goreyim
-o, allaha emir vermemimi istiyorsun
-ben, adami duvara dayayarak evet lan emir ver naparsan yap cikar agaci
sonra adamlar araya girdiler beni ayirdiklarinda oda bagirarak sen kafirsin, allaha karsi ciktin cezani cekicen diye bagiriyordu,
ben cok pisman ve uzuntulu halde tovbe ettim . Bunu neden yaptigmida bilmiyorum.
Ama kimle din konusunda konusursam, hemen olayi allaha bagliyorlar. Bu ne boyle kardesim, allahi her konuya boyle alet etmek olurmu?
Mesela mescitde bir arkadasa domuz eti neden haram diyince, niye olucak allah oyle istemistir o yuzden diyorlar. Ve buna benzer cok olay yasiyorum off ya sonunda beni dinden imandan cikaricaklar
Sizce gunah kimde
Bugun birisiyle su ruyada tanimadigmiz kisiyi goremeycemizi tartisiyorduk, adami cikmaza soktum ve bana ne cvp verse...
-0, o zaman sana bir misal getirmek istiyorum
-ben, buyur
-O, yanindaki agaca dikkatle bak
-ben, ee ama etrafda hic agac yok ki .
-o, yok goruyorum ama allah isterse olurdu.
-ben. Olabilirde, Bundan bana ne
-o, o zaman allah isterse ruyamizdada her seyi goruruz
-ben, lann yeter artik, bu ne ahmakca bi misal
-o, ne yani allah isterse burdan agac cikamazmi
-ben, hayir lan cikamaz, cikaramaz diye (yakasina yapisdim)
-o, hemen tovbe et sen kafirsen.
-ben, kafirim lan hadi cikar su agacida goreyim
-o, allaha emir vermemimi istiyorsun
-ben, adami duvara dayayarak evet lan emir ver naparsan yap cikar agaci
sonra adamlar araya girdiler beni ayirdiklarinda oda bagirarak sen kafirsin, allaha karsi ciktin cezani cekicen diye bagiriyordu,
ben cok pisman ve uzuntulu halde tovbe ettim . Bunu neden yaptigmida bilmiyorum.
Ama kimle din konusunda konusursam, hemen olayi allaha bagliyorlar. Bu ne boyle kardesim, allahi her konuya boyle alet etmek olurmu?
Mesela mescitde bir arkadasa domuz eti neden haram diyince, niye olucak allah oyle istemistir o yuzden diyorlar. Ve buna benzer cok olay yasiyorum off ya sonunda beni dinden imandan cikaricaklar
Sizce gunah kimde
Yorum