Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

ÖZELLİKLE ŞEREFSİZ VAHABİLER OKUSUN!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

ÖZELLİKLE ŞEREFSİZ VAHABİLER OKUSUN!

Bu vahabi şerefsizleri HİZBULLAH Hakkındaki Gerçeği Biliyor Muydunuz? adlı bir kitap derlemişler SADAKAT KİTABEVİ'den 2011 yılında.

Kitabı iyice gözden geçirdim 10'larca yalan veya kaynaktaki bilgiler çarptırılarak verilmiş.Ve bu yalanları kitaplaştırmışlar bedavadan dağıtıyorlar.

Allah bu şerefsizlerin belasını versin.Areaştırmaktan yoksun cahil insanları kandırmaya çalışıyorlar.
    Bir insana şerefsiz demek ahlakım değildir.Ama bu insan gözümüzün içine baka baka yalan atıyoor-şerefsizlik ediyorlarsa bunlara bu cümleyi dememek zülümdür.
    Allah belalarını versin.

Ynt: ÖZELLİKLE ŞEREFSİZ VAHABİLER OKUSUN!

onun ekitabını da hazırlamışlar. tüm selefi sitelerinde , şii karşıtı, iran karşıtı tüm sitelerde mevcut. Allah insanlara akıl fikir versin, hidayet etsin. O kitabı okuyupta inananlar olursa, çok ağır bir vebal olur. eğer çevrenizde öyle kitapları okuyan veya medyadan Hizbullah hakkında olumsuz görüşe kapılan kişiler olursa, Hizbullah genel sekreter yardımcısı Şeyh Naem Qassam'ın "Bir hareketin hiç anlatılmamış öyküsü: Hizbullah" kitabını hediye edebilirsiniz. Direnişin içinden direnişi anlatan çok güzel bir eser.. Belki insanlara hidayet vesilesi olur..

بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحٖيمِ

Kim Allah’ı, O‘nun peygamberini ve inananları dost edinirse, bilsin ki şüphesiz Hizbullah galiplerin ta kendileridir.

Selam Olsun Korkmadan Ben De Varım Diyebilenlere!!

Yorum

BİSMİHİ TEALA
      HAMD ALEMLERİN RABB'İ ALLAH'A SALAT VE SELAM HZ. MUHAMMED (S.A.A) VE PAK EHLİ BEYT (A.S) OLSUN LANETİ İSE ONLARIN EBEDİ DÜŞMANLARINA OLSUN
      RABB'İMDEN SÖZÜN EN DOĞRUSUNU DİNLEYİP, HAKKI BATIL'DAN AYIRMAYI MUAVVAK KILSIN

Selamun Aleykum Aziz Canlar;

Bende okumuşluğum var o kitapları iftira kendilerinde bir şiar olmuştur ki artık herkes umduğu kimselerle olucaktır...

Bu haricilerin safları ve inanışları belli ;

http://www.velayet.com/Forum/ders_1_...-t25164.0.html

http://www.velayet.com/Forum/ibn_use...-t25122.0.html

İbn Teymiyye ye girmiyorum o da inşALLAH suyu çıkacak...

Allah'a emanet olun....

Yorum

geçenlerde abna'da ve sitemizde de paylaşılmıştı. iranda bir çiftin şii olma hikayeleri. biraz uzundu okuyan varmı bilmiyorum ama orda şii olan adam şu ifadeyi kullanıyordu: "Bize 5 dakika da selefiliği kabul ettirmenin yolunu öğretiyorlardı". adamlar o kadar uzmanlaşmışki bu konuda 5 dakikada selefi yapabiliyorlarmış Allah şeytanın ve şeytanîlerin şerrinden korusun bizi.

بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحٖيمِ

Kim Allah’ı, O‘nun peygamberini ve inananları dost edinirse, bilsin ki şüphesiz Hizbullah galiplerin ta kendileridir.

Selam Olsun Korkmadan Ben De Varım Diyebilenlere!!

Yorum

YUKARI ÇIK
        Çalışıyor...
        X