Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hacamat

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Hacamat

Selamun Aleykum kardeşler istanbul anadolu yakasında hacamat ehli bir kardeş var mı bildiğiniz.? En uygun vakit hacamat için içinde bulunduğumuz vakit inşaAllah bu fırsatı her kardeşimiz değerlendirir çok faydalı ve övülmüş bir sünnettir ayrıca

İmam Rıza aleyhisselatu vesselam Rasulullah sallallahu aleyhi ve alihi vesselam'den merfu olarak rivayet etmiştir;

''Bir şeyde şifa varsa o da hacamat bıçağında veya bal şerbetindedir.''
    (Vesailu'ş-Şia, c.17,s.54)

Ynt: Hacamat

araştırır seni bilgilendiririm. inş.
    Namazı hafife alana biz Ehl-i Beyt'in şefaatı ulaşmayacak. İmam Cafer-i Sadık (a.s.)

"Şiilerimiz halvetlerde/yalnız kaldıklarında Allah'ı çok zikredenlerdir." İmam Cafer-i Sadık (a.s.)

Yorum

Bende arıyorum.

Yorum

Selamun aleykum.
        Anadolu yakasında değil de avrupa yakasında bir klinikte hacamat yapmaktayım arkadaşlar. Kendim ve klinikte çalışan şahıs bizzat tıp doktoru olup, steril bir ortamda işlem yapılmaktadır. Kullanılan malzemeler kişiye özel olup tek kullanımlıktır. Bayanlara da iran da özellikle alternatif tıp eğitimi almış bayan alternatif tıp uzmanı bulunmaktadır. Forum kurallarını tam bilmediğim için buradan şu an için adres veremiyorum. Eğer adres vermem uygun olursa ve moderatör kardeşlerim tarafından izin verilirse buradan paylaşabilirim.
        Ramazan bayramınız mübarek olsun. Tuttuğunuz oruçlar ve kıldığınız namazlar kabul olsun inşallah.
        Allah'ın selamı tüm Ehli-beyt dostlarının üzerine olsun.
        Vesselam...

Yorum

YUKARI ÇIK
        Çalışıyor...
        X