Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hz Ali R.a Hz Ebubekir R.a biat meseleesi

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Hz Ali R.a Hz Ebubekir R.a biat meseleesi

[quote author=buster link=topic=6015.msg39421#msg39421 date=1246024744]
    sizin ehlisünnet olan üyelere kesinlikle tahammülünüz yok!
    Gönderdikleri ya hayal ürünüdür ya romandır yada uydurmadır!
    kesinlikle okumuyorsunuz bile yollanılanı..
    hatta bir üye devam etmemesini rica etmiş yönetimden..
    bu nasıl anlayışsızlık nasıl tahammülsüzlük?

yeri geldimi münazara adabı ve ahlakı diye naralar atan sizlerin işinize gelincemi bu adab devreye girmiyor?

vallahi ben size bu sekilde sirf karalama propagandasi yaptirtmam!

formun ağası gene tehditleri savurmaya devam etmiş..
    bir kerede nefsini değil ilminizi konuşturun
    [/quote]

o ilminiden yazsan da bizde faydalansak..nefsimizle yazmadık yazmıyacaz.

biraz siz yazın o engin ve derin ilminizden bizi aydılatın yolumuzu bulmamıza yardımcı olun.!!
    ALLAH'ım Bütün Güzel Sözler Sana Söylemekle Güzeldir,Kırık Dökük de Olsa Kabul Eyle Sözlerimi.

Yorum

kardavi sorularımıza cevap neden vermiyorsun bak arkadaşınızın dediği gibi buyur ilmini konuştur
      maksadınız münazara değil islamiyeti bölmek insanların şiadan nefret etmelerini sağlama
      şimdi sistaninin sitesine baktım ama dediğin gibi bir yazı bulamadım inandığın kuran üzerine yemin veriyorum sistaninin sitesindeki linki buraya eklermisin eklede bizde ehli sünnet kardeşlerimizde okusunlar
      madem ayetullah sistaninin sitesinde var okumuşsunki buraya rahatça ekleyebilirsin
      linki bekliyorum
      "eğer sıffinde engellenebilseydi cansız kuranın mızraklanışı o zaman kerbelada mızraklanmazdı canlı kuranın başı"

Yorum

[quote author=kardavi link=topic=6015.msg39394#msg39394 date=1246017679]
        [quote author=muttaki link=topic=6015.msg39106#msg39106 date=1245906583]
        esselamunaleykum gölge kardeşim
        görünen ve görünmeyen varlıklardan herkim şahadet getirir lailahe illallah derse o müslümandır haşa biz ehli sünnet kitaplarında şialara kafir denildiği gibi hiç bir ehli sünnet kardeşimize müslüman değil demeyiz biliriz ki bunu diyen kişi asıl dinden çıkmıştır gülistan ablamında dediği gibi önemli olan aslında amellerimizle islamiyeti yaşamamızdır
        değerli kardeşim yaradan teala bizlere akıl gibi büyük bir nimet vermiştir toplum değerlerimizi bir kenara bırakıp hak için araştırmalı öğrenmeliyiz bu heryaratılan kulun görevidir
        siz yeter ki hakkı bulmak isteyin rabbim sizi hidayete ulaştıracaktır inşaallahbu konuda sitedeki gerek ehli sünnet gerek şia bütün arkadaşlarımız size yardımcı olacaktır
        [/quote]
        İşte şia alimlerinin yada önderlerinin Müslümanlarla ilgili görüşleriimamı Humeynî söyle der: “Süphesizki Ebû Bekr ve Ömer kafirdir. Onları sevenlerde onlar gibi ka firdirler.” (el-Meclisî/Hakku’l-Yakîn, 522; Humeynî/Kesfu’l-Esrâr, 112)el-Humeynî, el-Humeynî, Tahrîru’l-Vesîle (s: 52, 94) adlı kitabında diyor ki: “Süphesiz imamın övülmüş makamı, sanlı derecesi ve velâ-yetine kainatın bütün zerrelerinin boyun eğdiği kevnî halifeliği vardır.” Yine der ki: “Şüphesiz bizim yani isna aseriye imamlarının Allah ile öyle bir halimiz vardır ki bu ne bir mukarreb melek ne de gönderilmiş bir peygamber için söz konusu değildir.”Yine şia dini liderlerinden ve imamlarından Sistanî: “On iki imama iman etmeyen kişi Müslüman mıdır?” seklindeki soruya “O kâfirdir” diye cevap vermiştir. “On iki imamdan birine iman etmeyen kişinin arkasında namaz kılmanın hükmü nedir?” seklindeki soruya: “Caiz değildir” diye cevap vermiştir. Bu fetvalar Sistanî’nin resmi internet sitesinde kendi el yazısı ve imzası ile yayınlanmıştır. Bu sorgulanabilir.Humeyni’nin Keşfü’l Esrarda da dediği gibi “şii” dini; Müslümanlar arasına ayrılığı ve bölücülüğü sokmak için İslam’a karşı bir tuzak olarak kurulduğu bütün islam alimlerince teyit edilen ve kurulduğu günden bu yana Şiilik hep İslam’a ve Müslümanlarla savaş halinde olduğu bir gerçektir.

[/quote]

kardavi bu linki bizimle paylaşırsın inşallah..yoksa diğer iftriaların gibi kayıplaramı karışacaksın..linki eklemek zor olmasa gerekk
        ALLAH'ım Bütün Güzel Sözler Sana Söylemekle Güzeldir,Kırık Dökük de Olsa Kabul Eyle Sözlerimi.

Yorum

buster, forum geneli icin gecerli olmayip, bazi sahislarin kendilerinden kaynaklanan sorunlari, bütün foruma mal edip, daha sonrada bütün sünnilere ayni davraniliyor demeye getirmeniz nafiledir...gördügünüz gibi kardavinin bile yazilarinin cogu duruyor...

formun ağası gene tehditleri savurmaya devam etmiş..
          bir kerede nefsini değil ilminizi konuşturun

isinize gelmedigi her yerde, sayin genel mod. demeyi ve ikide bir bunu gündeme getirmeyi görev biliyorsunuz, isinize gelmeyincede söyledigim sözlerden "kabadayilik" vs. cikariyorsunuz....size hesap verecek degilim, ilmimlemi konustuguma yorarsiniz, nefsimlemi buda beni baglamaz, evet hem vallahi hem billahi ben ona karalama propagandasi yaptirtmam...illada söyledigi her sözü sonuna kadar tartisacak! varmi baska diyeceginiz buster!?

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

ooo
            burası karışmış bana neden gelmedi yeni mesajlar anlamadım
            ben de hiç cevap yazılmadı benim mesajımdan sonra sanıyordum
            Sn GÖLGE kardeşim
            burda herkes birbirine eşit
            çok değişik kişiler var şii, şii karşıtı, şiilikte aşırı olup şiilerin kabul etmediği gulat...
            ama bu sitenin ortak bir paydası var herkes Ehlibeyt'i a.s. sever
            bu yüzden sizi siteye yönelten Allah'a hamd olsun
            bunların arasından en doğruyu seçme görevi artık senin olacak
            sanırım sen henüz şii değilsin ve seni nasıl gördüğümüzü merak ediyorsun belki de doğal olarak dışlanmak istemiyorsun...
            bu konuda Kur'an ne diyorsa şianın yöntemi de odur
            sünnilikte insan amentüye göre iman etmiş olur. Yani orda geçen 6 şartı söyleyip onlara kalbinden inandığı zaman iman etmiş olur
            oysa şiada öyle değildir.
            iman etmek diye bir şey yoktur şiada. Şiada dil ile söylemek kalp ile onaylamak tüm organlarla amel etmek yani inandığını yaşamak vardır.
            Kur'an'da da yaşamak şarttır cenneti kazanmak için:
            örneğin bir insan herşeye gönülden inansa da günah işlemeyi adet haline getirmişse ebedi cehennemlik olur. Bakara suresi 80-82 ayetlerde: Bir de: bize sayılı birkaç gündn başka asla ateş dokunmaz" dediler De ki: "Siz Allah'tan bir söz mü aldınız?Eğer böyleyse Allah asla sözünden caymaz, yoksa Allah'a karşı bilmeyeceğiniz şeyleri mi söylüyorsunuz? tersine kim bir kötülük yapmış da o günahı kendini her taraftan kuşatmış ise, işte öyleleri ateş ehlidir. orada ebedi kalacaklardır. İman edip salih ameller işleyenler, işte öyleleri cennet ehlidir. hep orada ebedi kalacklardır. buyruluyor.
            Şimdi burada günahı kendini her yandan kuşatması günahı adet haline getirmesi ve onu sürekli yapması günahı normal görmesi anlamına geliyor. Yani inanmak yetmiyor inandın ama günahı terketmiyorsun iman yok demektir. cennete gitmenin bedeli de iman etmek değil. İman edip salih amel işlemek... Yani sadece inandım demek de cenet için yetmiyor...
            formun ağası takvada en üstün olandır
            delilleri sıralayandır
            Ehlibeyte bağlı olandır
            ben neden sıkıntı çekmiyorum...
            delilleri sıralıyorum...

Yorum

ve aleyküm selam muttaki kardesim

kimse kimseye kafir diyemez... diyenin kendisi kafir olur diye biliyorum...!
              cünkü gercek imanin kimde oldugunu ancak Rabbimiz bilir.
              amellerin de niyetlere göre olduguna inaniyorum
              ve yine inaniyorum ki arayan, birgün mutlaka aradigini bulur...!
              ilgi ve alakan icin Allah-cc razi olsun

-----

haklisin ehlibeytin_izinde kardesim... ortalik baya karismis ve konu disari tasmis... hayrlisi olsun diyelim

üstünlügün takva ile oldugunu bi rivayette okumustum yanlis hatirlamiyorsam

ve sanmiyorumki ehl-i beyti inkar edecek birileri olsun...!

evet sii degilim ama Amentüye inanip inandigi gibi yasamayaninda tam iman etmis olduguna inanmiyorum
              önemli olan, kisilerin bildikleri ve inandiklari ile amel etmesidir diye düsünüyorum...!
              ayrica, kisilerin birlikte olduklariyle hasrolunacagi -sanirim Ayet-i Kerime olsa gerek- bildirilmistir

insaAllah her müslüman gercekleri yasamadan can vermez

-----

bu arada yukarida birbirlerine satasan kardeslerimize nedense kizamiyorum
              yadirgamiyorumda
              cünkü, inaniyorumki her iki tarafta kendine göre hakli...!
              (belkide bugüne kadar herkes inandigi gibi yasamaya calisti... öyle ögretildigi icin öyle yasadi...!)
              lakin, yinede aklima söyle bir soru takiliyor:
              taraflardan birisi gercekleri göremeyip yanlis yolda olup bugüne kadar yanlis yasadiysa bunun sorumlusu kim?
              yasayanlarmi yasatanlarmi ?
              Kara Bulutlar Rahmet icindir...!

Yorum

gölge kardesim; zaman icerisinde tepkilerin "kim"den ziyade "ne"ye oldugunu göreceksiniz Allahin izniyle...

kardavi kardes, siteye üye olur olmaz, actigi konular Allah muhafaza...arti bunu sürekli yapiyor, soru soruluyor cevap yok, cevap veriliyor ciddiye almiyor, isi gücü üst üste asli astari olmayan yazilarla konu acmak...yoksa burada kimse ehlisünnet oldugu icin susturulmaya calisilmamistir...

ha birileride bundan hoslanmamistir, bizi forumun kabadayisi ilan etmistir, sorun degil...simdiye kadar bu halleri biz siiler bir sünni forumda yapsaydik zaten coktan banlanmistik, bunu bilen biliyor, bilmeyende yakinda ögrenir insaAllah.

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

sanirim haklisiniz
                  arastirmalar yaparken bazi -sunni olduguna inandigim- sitelerde banlanma degil ama dislanma gördüm
                  ve suna kanaat getirdim
                  welayetcom gibi siteler sadece ehli beyt inancinin dogru oldugunu ispatlamaya calisiyor
                  ve sunni siteler de ehli sünnet vel cemaatin dogru oldugunu savunuyor
                  benim zoruma giden de tartisma adabinin disina cikilmasi
                  maazallah insani küfre düsürür...!
                  iste gölgeyi arastirmaya sürükleyende (ermeni meselesi ve) bu konular oldu

(sabah namazi vakti cikmak zorundayim)

En Güzele Emanetsiniz
                  Kara Bulutlar Rahmet icindir...!

Yorum

sabaha kadar sitede miydiniz
                    bazen ben de namazı kılmadan yatmam tabi sabahı
                    hep welayette olurum...

Yorum

gölge kardeşim rabbim sizden de razı olsun inşaallah bir müslüman bir başka müslümana kafir derse diyen kişi dinden çıkar evet bu doğru siz hakikat kitabevinin kitaplarını okumamışsınız demek
                      tgrt fm bunları bedavaya türkiyenin her yerine dağıtıyor benimde ordan elime geçti okumamla dehşete düştüm kaldırıp attım kitapları orada resmen şialar kafirdir yazıyor
                      gülistan abla çok daha iyi bilir o kitabevinin bir çok kitabını okumuş
                      hani demişsiniz ya bunun sorumlusu kim diye:bunun sorumlusu insanın kendisidir yaradan da kuluna ilimi emreder,bizlere büyük nimet olan aklı vermiş içinde herşeyin olduğu mukaddes kitabımızı vermiş göz vermiş kulak vermiş bunları hayıra kullanmak gerek yani tek sorumlu kişinin kendisidir hakkı hak buyurduğu için araştırmak gerek
                      şu örneği verirsem sanırım daha iyi anlaşılacak:bir yahudi o toplumda doğuyor yahudi ilmini öğreniyor kuranıda sevgili peygamberimiz s.a.a.yıda kabul etmiyor şimdi bu insan yahudi olarak öldüğünde bunun sorumlusu öyle yaşattıranlarmıdır
                      allah azze ve celle kuranda kafirlerin cehennemlik olduğunu buyuruyor
                      peki onu yahudi yaratmış olması tövbe haşa daha yaratıldığı andan itibaren allah azze ve cellenin onu cehennem içinmi yarattığı anlamına geliyor
                      allah buyuruyor ki oku araştır aklını kullan
                      inşaallah anlatabilmişimdir
                      buarada gölge kardeşim arkadaşların tavsiye ettiği peşaver geceleri ehli sünnet ve şia alimlerinin soru ve cevap şeklindeki konuşmalarından oluşmuş bir kitap oradaki ehli sünnet alimlerinin hemen cevapları kabullendiğini düşünmeyin sözün kısası bu kitabı sadece sorularınıza yanıt olacağını düşünüyoruz
                      "eğer sıffinde engellenebilseydi cansız kuranın mızraklanışı o zaman kerbelada mızraklanmazdı canlı kuranın başı"

Yorum

kardavi linki bekliyoruz unuttuk sanma
                        ayettullah uzman sistaninin sitesindeki soru yanıt bölümünde ehli beytle ilgili sadece bir soru var oda aşura günüyle ilgili
                        size kuran üstüne yemin vermiştim sanırım linki eklemekte terddütünüz olmaz
                        daha öncede ehli sünnet bir arkadaş imam humeyni r.a.nın resmi sitesinde bu çeşit bir yazının olduğunuu söylemişti linki istedik ama saçma sapan bişey açılmıştı yani imam humeyni r.a.nın rresmi sitesi falan değildi
                        kardavi linki gönderde hepimiz kaynağından okuyalım

Yorum

[quote author=muttaki link=topic=6015.msg39555#msg39555 date=1246090904]
                          kardavi linki bekliyoruz unuttuk sanma
                          ayettullah uzman sistaninin sitesindeki soru yanıt bölümünde ehli beytle ilgili sadece bir soru var oda aşura günüyle ilgili
                          size kuran üstüne yemin vermiştim sanırım linki eklemekte terddütünüz olmaz
                          daha öncede ehli sünnet bir arkadaş imam humeyni r.a.nın resmi sitesinde bu çeşit bir yazının olduğunuu söylemişti linki istedik ama saçma sapan bişey açılmıştı yani imam humeyni r.a.nın rresmi sitesi falan değildi
                          kardavi linki gönderde hepimiz kaynağından okuyalım
                          [/quote]

çok beklersin muttaki kardeşim çok...

kardavi daha ebubekir ile osmanın hz ibrahim soyundan olduğunu ispat edecek bende bekliyorum..

Yorum

insanin fitratina programlanmis seylerden birtaneside, yaratilisa dair, dinine dair en dogruyu bulmaktir...kendisini dogustan icinde buldugu din her ne olursa olsun, ondaki bazi seyler kendisini rahatsiz eder, helede bu devirde arastirmak ögrenmek oyun gibi birsey oldu...
                            ve Allah bu imkani tanimadigi hic kimseyi zulm olsun diye cehennemine koyacakta degildir...vicdaninin sesini izleyip giden herkes hakikate ulasacaktir.
                            ............
                            evet hakikat kitabevi en zehirlilerden bir tanesi muttaki kardesim, hemde bedava dagittiklari icin daha yaygin, fakat ehlisünnet kardeslerim gücenmesinler, maksadim onlarin yüce gördügü bir sahsi kötülemek degil, bir kac haftadir, itina ile imam rabbani mektubatini inceliyorum, henüz birinci ciltteyim, notlar aliyorum, o dahi bir cok uydurma hadis ile ehlibeyt yolunu siliklestirmekte rol oynuyor, belki bu hadislerin uydurma olup olmadigina hic bir zaman bakma geregi bile duymadi..

bir tanesini okuyunca kendi kendime konustum, "al iste bu hadis uydurma cikti, bunu evinde oturan bir kadin olarak bugün ben bile biliyorum ey evliya "!", sen ise insanlara irsad icin sundun bunlari! simdi ne olacak!?"

velhasil zor isler, Allah samimiyetle hakikati arayan bütün kardeslerime yardim edecektir mutlak, ben bunun icin duaciyim...

bu arada kardavi sorularinizi cevaplamadigi müddetce bundan sonra yazacaklarini silecegim! site kardavinin cöp kutusuna benzemeye basladi

Yorum

al iste bu hadis uydurma cikti, bunu evinde oturan bir kadin olarak bugün ben bile biliyorum ey evliya "!", sen ise insanlara irsad icin sundun bunlari! simdi ne olacak!?"

bugun evinde oturan bir kadın imamı rabbani hz. k.s eleştirirken neye dayanarak eleştiriyor çok merak ediyorum.Hangi ilimle ve hangi ehillikle..
                              Hadis ilmi öyle evde okunan bir kaç kitapla tefsir,usul erkan bilmeden kendi mantığı ile red edip edilmeyecek kadar hassas bir dal olduğu için çıkardığınız bir takım notların ne kadar dikkate alınması gereken bir not olduğunun altını çizdirir..
                              Ayrıca o notlarınızı buraya aktarsaydınızda ilminizi görseydik..
                              Bu ilim ehli olmak değil bu alimlik değildir..

İmam-ı Rabbani hazretleri ilk tahsiline, babasından ders alarak başladı. Babasından okuyup Arapçayı öğrendi. Küçük yaşta Kur'an-ı kerimi ezberledi. Sesi güzel olduğundan, Kur'an-ı kerimi bülbül gibi okurdu. İlminin çoğunu babasından, bir kısmını da zamanının meşhur alimlerinden öğrendi. Babasından ders aldığı sırada, çeşitli ilimlere ait küçük kitapları ezberledi. Babasından aldığı dersleri tamamlayınca, Siyalkut şehrine gidip orada, Mevlana Kemaleddin Keşmiri'den ilim öğrendi. Mevlana Kemaleddin meşhur alim Abdülhakim-i Siyalkuti'nin de hocası olup, zamanının en yüksek alimi idi. Bazı hadis kitaplarını da Şeyh Yakub-ı Keşmiri'den okudu. Kadı Behlul-i Bedahşani'den; hadis, tefsir ve bazı usul ilimlerinde icazet, diploma aldı. On yedi yaşında iken tahsilini tamamlayıp, bütün ilimlerden icazet aldı. Tahsili sırasında, Kadiri ve Çeşti büyüklerinin kalblerindeki feyz ve lezzeti babasından aldı. Babası hayatta iken, talebelere ilim öğretmeye başladı.

Bu sırada; Risalet-üt-Tehliliyye, Redd-i Revafid, İsbat-ün-Nübüvve adlı eserlerini yazdı. Edebiyata çok meraklı olup, fesahatı ve belagatı, sür'at-i intikali, zekasının şiddeti herkesi hayrette bırakıyordu.

İmam-ı Rabbani hazretleri, memleketinde ilim ve edep öğretmeye isteklileri yetiştirmeğe ve yükseltmeğe başladı. Şöhreti her yere yayılıp, her taraftan aşıkları, onun ilminden ve feyzinden faydalanmaya geliyordu. Talebelerine Beydavi Tefsiri, Sahih-i Buhari, Mişkat-i Mesabih, Avarif-ül-Me'arif, Üsul-i Pezdevi, Hidaye ve Şerh-i Mevakıf gibi bazı din kitaplarını ders olarak mükemmel bir şekilde okuturdu. Ömrünün son zamanlarında dahi talebelerine ilim tahsilini sıkı sıkı emreder, buna çok önem verirdi. Herkesin kalbini ilim ve nur ile dolduruyor, Muhammed aleyhisselamın dinini canlandırıyor ve kuvvetlendiriyordu. Zamanının padişahlarını, vali, kumandan, alim ve hakimlerini, çok tesirli mektupları ile, dine, sünnet-i seniyyeye teşvik ediyor, çok alim ve veli yetiştiriyordu. Allahü teâlâ ona öyle manevi ilimler ihsan etmişti ki hocası Baki-billah da bu yeni ilimlere kavuşmak için huzuruna gelir, hürmetle otururdu. Hatta bir gün geldiği zaman, İmam-ı Rabbani'yi kalbi ile meşgul görüp, odaya girmedi, hizmetçiye de haber verip; "Rahatsız etme!" dedi ve sessizce kapıda bekledi. Bir müddet sonra İmam-ı Rabbani hazretleri kalkıp; "Kapıda kim var?" deyince üstadı; "Fakir Muhammed Baki." dedi. Bu ismi duyunca kapıya koşup, edep ve tevazu ile karşıladı.

İmam-ı Rabbani hazretleri, benzeri az yetişen, müstesna bir İslam alimi ve büyük bir mürşid-i kamildir.

Bu İmamı Rabbani hz. biografisidir..
                              Ve evinde oturan bir kadın biografisinin çıkardığı İmamı Rabbani profili nederece sağlıklıdır yada ne derecede sahihdir!
                              gülistan Hanım bu işler evde oturup iki kitap okumakla bitmez..
                              Bu işler senin sandığın kadar kolay değil..
                              Sen kim oluyorsun ki hangi makamdasın ki kalkmış büyük bir evliya olan zata o diliniz uzatıyorsun!
                              hayır hayır bunun adı ilim değil bunun adı hakikate ulaşmak değil hayır bunun adı doğruları bulmak değil..
                              bunun adı sadece zulm!
                              Bunun adı sadece tekfir!
                              size acıyarak bakıyorum artık aslında acımıyorumda çünkü bunları siz aklı selim iken yazıyorsunuz!
                              sizin için Rabbimden özel dua istiyorum ve diyorum ki ne olur gülistanın bana O mübareklerin haklarını alacağı o çetin günde bana izleme şerefini ver diyorum!
                              Siz kesinlikle nefsinizin esirisiniz ve asla o mübarekleri (eleştirmek demicem eleştirmek ayrıdır zulmetmek ayrı)
                              ilimde değilsiniz

mektubatı okumak bir şey değil anlamaya çalışmadan at gözlüklerini takıp okumanın bir anlamı yok..
                              sen işkembeden konuş bakalım bolca dilerimki her kelamın yarın ahirette zorun olsun ..
                              Ah HZ Ali Ah..
                              bu seni sevmek değil bu senin üstünden ilmi siyaset yapmak!
                              Bu HZ.Aliyi örnek almak değil bu HZ.Ali gibi olmaya çalışmak ve ehlibeyt ahlakı ile ahlaklanmak değil..
                              onu savunmak değil..
                              amaç tamamen tekfir etmek karalamak!

Yorum

sonra ne oldu buster? MUAVIYEYE HAZRET DEDI!
                                UYDURMA HADISLERI SIZLERE YUTTURDU?

bende bunlari görüyorsam, bugün artik dinin bazilarinin tekelinden ciktigi ve iletisimin kolaylastigi, herkesin bir takim kaynaklara ulasmasi kolaylastigi icin, ulastigim kaynaklarda hakiki alimlerin bu sözlerin asli astari olmadigini kanitladigi icin....gecti artik o caglar!

sen amac olarak ne cikarirsin ne cikarmazsin senin meselen

hayir o notlarimi buraya asmayacagim
                                bu bir kac yilimi alan bir calisma olacak
                                ve basta sen olmak üzere, ehlibeyti imam rabbaninin anlattiklarindan ögrenmis olanlara inat, bu cok ulu evliyaniza, kösesinde oturan bir sii kadini olarak reddiyeyi ben yazacagim
                                cokta kolay ve keyifli olacak benim icin

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X