Ynt: Hz Ali R.a Hz Ebubekir R.a biat meseleesi
[quote author=gulistan_2 link=topic=6015.msg39613#msg39613 date=1246103453]
sonra ne oldu buster? MUAVIYEYE HAZRET DEDI!
UYDURMA HADISLERI SIZLERE YUTTURDU?
bende bunlari görüyorsam, bugün artik dinin bazilarinin tekelinden ciktigi ve iletisimin kolaylastigi, herkesin bir takim kaynaklara ulasmasi kolaylastigi icin, ulastigim kaynaklarda hakiki alimlerin bu sözlerin asli astari olmadigini kanitladigi icin....gecti artik o caglar!
sen amac olarak ne cikarirsin ne cikarmazsin senin meselen
hayir o notlarimi buraya asmayacagim
bu bir kac yilimi alan bir calisma olacak
ve basta sen olmak üzere, ehlibeyti imam rabbaninin anlattiklarindan ögrenmis olanlara inat, bu cok ulu evliyaniza, kösesinde oturan bir sii kadini olarak reddiyeyi ben yazacagim
cokta kolay ve keyifli olacak benim icin
[/quote]
sen bizi ayıran noktayı daha yenimi anlıyorsun!
Biz seninle boşunamı karşı karşıyayız gülistan!
sana göre uydurma bana göre sahih olduğu için bu haldeyiz.
senin onları görmen basiret sahibi olduğundan değil istidatın ve itikadın o istikamette olduğu için öyle görüyorsun..
sen kendine göre kanıtladın bize göre söylediklerin senin inancının ürünü..
yani hee hee de geç bizim için..
vallahi bugun sen keyifle yollayıp izlerken yarın senin o mübareklerle buluştuğun anda seni izlemek benim için çoook keyifli olacak.. 
evde oturan ilmini gözünde ziyadesi ile büyüten kendine göre alime buyur yolla bakalım!
ehlisüünet ne senin anladığın ve anlatığın şekilde nede senin verdirdiğin imajda..
sen kendini bilmedikçe kimse sana kendini bildiremez!
Allah sana selamet versin..
[quote author=gulistan_2 link=topic=6015.msg39613#msg39613 date=1246103453]
sonra ne oldu buster? MUAVIYEYE HAZRET DEDI!
UYDURMA HADISLERI SIZLERE YUTTURDU?
bende bunlari görüyorsam, bugün artik dinin bazilarinin tekelinden ciktigi ve iletisimin kolaylastigi, herkesin bir takim kaynaklara ulasmasi kolaylastigi icin, ulastigim kaynaklarda hakiki alimlerin bu sözlerin asli astari olmadigini kanitladigi icin....gecti artik o caglar!
sen amac olarak ne cikarirsin ne cikarmazsin senin meselen
hayir o notlarimi buraya asmayacagim
bu bir kac yilimi alan bir calisma olacak
ve basta sen olmak üzere, ehlibeyti imam rabbaninin anlattiklarindan ögrenmis olanlara inat, bu cok ulu evliyaniza, kösesinde oturan bir sii kadini olarak reddiyeyi ben yazacagim

[/quote]
sen bizi ayıran noktayı daha yenimi anlıyorsun!
Biz seninle boşunamı karşı karşıyayız gülistan!
sana göre uydurma bana göre sahih olduğu için bu haldeyiz.
senin onları görmen basiret sahibi olduğundan değil istidatın ve itikadın o istikamette olduğu için öyle görüyorsun..
sen kendine göre kanıtladın bize göre söylediklerin senin inancının ürünü..
yani hee hee de geç bizim için..

evde oturan ilmini gözünde ziyadesi ile büyüten kendine göre alime buyur yolla bakalım!
ehlisüünet ne senin anladığın ve anlatığın şekilde nede senin verdirdiğin imajda..
sen kendini bilmedikçe kimse sana kendini bildiremez!
Allah sana selamet versin..
Yorum