Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Allah ıslah etsin....

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Allah ıslah etsin....

FORUMUN KURALLARINI İHLAL EDEN HER ÜYEMİZ VE YAZILARINA, KURALLARIMIZ GEREĞİ YAPILMASI GEREKEN EN KISA SÜREDE YAPILACAKTIR. LÜTFEN SÖZLERİMİZE DİKKET EDELİM.

Yorum

İmam Caferi Sâdık aleyhisselam Buyurdu ki :

Gökyüzünde meleklerin sayısı yeryüzündeki toprağın sayısından daha fazladır.. Gözyüzünde gördüğün her adımın yerinde bir melek vardır.... Bunların hepsi biz Ehli Beyti severek ve bizim düşmanlarımıza lanet ederek Allaha yaklaşırlar.Düşmanımıza hemen azap göndermesi için dua ederler.

( Tefsiri Kummi 2/ 255 Bihar ul Envar 24/210

"Allah'ım, sen, (Resul ve Ehl-i Beyt'ine) ilk zulmedeni benim özel lanetime mazhar eyle.

علی ♥علی ♥علی MEN ALİYYEL MURTAZA' NIN NÖKERİYEM علی ♥علی ♥علی

Yorum

sayın kerrar14,

Resul'ün etrafında ki şahısların imtihanlarında başarılı olup olmadıkları üzerine konuşmuyoruz.

"İnsanlar, “İnandık” demekle imtihan edilmeden bırakılacaklarını mı sandılar." Ankebût,2

İmam Ali(a.s) o yıllarda dilinden bu ayeti neden düşürmezdi acaba hiç düşündün mü?

Alemlere Rahmet olarak gönderilen Peygamber'(s.a.a)in vasisi de karşısında olanlara naif çizgisinden ödün vermeden davranmadı mı?

Hangi an Müslümanlığını diliyle ilan edenlere karşı sapmış dahi olsa kurtuluşuna vesile olabilecek söz ve söylemlerinden vazgeçti?

Onlar sınanıyordu sayın kerrar14 hepimiz gibi...

Rabbim Resul(s.a.a) ve Ehlibeyt(a.s)'nin çizgisinde sabit kalanlardan eylesin...
        [color=green][size=10pt]Akıllı kimsenin lisanı kalbindedir. Düşünerek söyler. [color=red]İmam Ali (a.s)

[color=black][size=10pt]Düştü Hüseyin atından sahray-ı Kerbelâ’ya...Cibril git haber ver Sultan-ı Enbiya’ya

Yorum

[quote author=Murtazaali link=topic=6716.msg166252#msg166252 date=1360793382]
          FORUMUN KURALLARINI İHLAL EDEN HER ÜYEMİZ VE YAZILARINA, KURALLARIMIZ GEREĞİ YAPILMASI GEREKEN EN KISA SÜREDE YAPILACAKTIR. LÜTFEN SÖZLERİMİZE DİKKET EDELİM.
          [/quote]

Yorum

FORUM KURALLARINI İHLAL EDENLER, KURALLARIMIZ DOĞRULTUSUNDA GEREKEN CEZAYI ALACAKTIR. KERRAR14 3 NOLU UYARIYI ALDINIZ.

Yorum

yanıt

Arkadaşlar ben de büyük bir forumun yöneticiliğini yapıyorum. İçinde hakaret olmadığı sürece hiçbir mesaj silinmiyor bizim yönetimimizde.
              İletimin neden tamamen silindiğini bilmek isterim.
              Neden, hangi kuralı ihlal ettim?

Yazdığım mesajda hakaret yoktu çünkü üslubuma dikkat ederim.

Yalnızca soru sordum:

Ömer'e neden lanet okunur? Ne yapmıştır ki bunca laneti hak etmiştir?
              "Her millet icraatine tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortaktır"
              Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

BİSMİHİ TEALA

HAMD ALEMLERİN RABBİ ALLAH'A SALAT VE SELAMI HZ. MUHAMMED (S.A.A) VE PAK EHL-İ BEYT (A.S) OLSUN

RABB'İMDEN HAK İLE BATILI AYIRIP DOĞRULARLA OLMAYI MUAVVAK KILMASINI DUA EDERİM

Selamun Aleykum Aziz ve Değerli MedetYaAli ;

Yazdığım mesajda hakaret yoktu çünkü üslubuma
                dikkat ederim.
                Yazıtınızı bende okudum herhangi hakaret içerik bir kelime yoktu.

Ömer'e neden lanet okunur? Ne yapmıştır ki bunca
                laneti hak etmiştir?

Bunun için Forum içerisinde bıraz araştırma yaparsanız bunun için çok bilgi bulabilirsiniz!

Allah'a emanet olun...

Yorum

o yazıyı editlenmeden önce ben de okudum ve çok rahatsız oldum. Sebebi velayet.com'un rastgele bir site olmadığıyla ilgili.

büyük bir site yöneticisi olunabilir. bu memnuniyet vericidir. böyle yetenekli ve renkli arkadaşların bu sitede bulunması elbette velayet.com yönetimini ve üyelerini memnun eder. Ancak velayet.com sıradan bir site değil fıkhı olan bir sitedir. ve bu fıkha göre yönetim gördüğüm kadarıyla belli bir yazışma kuralları koymuş. her üye bu siteye üye olurken bu kurallar çerçevesinde yazışmayı kabul etmiş bulunuyor. bu kuralları kabul edip de üye olduktan sonra yazılarımız neden editleniyor diye sorulması elbette tuhaftır. yazıların silinmesi hangi kuraldan dolayı diye sormak bizi sonuca daha iyi ulaştırır. o sitede silinmiyor burda neden siliniyor demek de isabetsizdir.

velayet.com'un kuralları şia taklit merciilerinin fıkhi fetvaları doğrultusundadır. bu fetvalardan birisi, Ehli sünnet ya da başka bir inanç/din/mezhebe bağlı olanların kutsal bildiklerine hakaret lanet haramdır. kendini müslüman olarak gören birini tekfir etmek (kafir görmek) ve bunu söylemek de aynı şekilde yasaktır. işte bu fetva velayet.com'un en önemli ilkesi olmuş bulunuyor. gözlediğim kadarıyla.

yönetim varken bana düşmez ama açıklama görmediğimden ben bildiğimi paylaşayım dedim. açıklamalarım yanlışsa yönetim bunları silip başka açıklamalar yapacaktır...

Yorum

[quote author=Halil ibrahim Ehlader link=topic=6716.msg166284#msg166284 date=1360865424]
                    BİSMİHİ TEALA

...'e neden lanet okunur? Ne yapmıştır ki bunca [/size]laneti hak etmiştir?
                    [/quote]

Bu gün şahsi kanaatim, İmam Hamenei'nin fetvasının genelde müslümanlar özelde için şiiler ve aleviler için bulunmaz bir nimet olduğu şeklindedir. Evet Ehlisünnetin büyük görüp değer verdiği şahsiyetler için lanet ya da hakaret haramdır hükmü çok önemli bir hükümdür, fetvadır. Bu fetvada tüm dünya için hayat vardır. Şöyle ki:

bu gün dünyada müslümanların sayısı dünyanın yaklaşık beşte biridir. bu beşte dördü kendi içlerinde birlik oldukları ve hiç bir savaşta bulunmadıkları halde müslümanlara da düşman olup onlara tuzaklar kurdukları ortadadır. batılıları avrupayı izleyin. hangi ülke iç savaş yaşıyor? hangi ülke birbiriyle savaş halinde? hangi diğer ülkenin iç işlerine karışıp orada rejim değişikliği yapmak için varını yoğunu ortaya koymuş? Hiç biri! adamlar savaş olmadığı için streslerini atacak bir etkinlik bulamıyorlar ve bunun için şu stres atıcı etkinlikler düzenliyorlar:

domates savaşı
                    portakal savaşı
                    gladyatör gösterileri
                    boğaların önünde koşmak

işte tüm bunlar savaş olmadığından sıkılan batı ruhunu gevşetme etkinliklerinden bazı örnekler.

kendilerini portakal ve domateslerle savaşarak eğlendirenler bu gün İslam dünyasını öyle karışıklık ve fitnelerle donatmışlardır ki onların haline bakıp kıs kıs gülmektedirler. akan kan dünyada Müslüman kanıdır. ve en çok da şianın kanıdır. şiiler kutsal yerleri ziyaret yollarında yüzer yüzer katledilmektedirler.

hangi gerekçeyle! başkalarını lanet ve tekfir eden vahhabi selefi teröristlerin sloganları sebebiyle!

Eğer Şia taklit merciileri lanet ve tekfiri haram ilan etmeseydi bu gün şiada da eğitilmemiş, şianın ruhunu ve fıkhını kavrayamamış, dünyada barışın inanç ve fikir özgürlüğü için ne denli vazgeçilmez olduğunu göremeyen aşırı uçlar yüzünden ne büyük katliamların ve bitmez savaşların olacağı kesindir. şu an şiiler, intihar eylemlerinde kitle katliamlarında bulunmuyorlar, onca katledilmelerine rağmen kısas haklarını saklı tutup hiç bir cevap vermiyorlarsa bunun nedeni bu kesin fetvalardır. ve yine barışın korunması müslüman adına kimsenin kalmayacağı yok edici bir savaşın olmaması bu sayededir. kafirler bunu silah satmak ve müslümanların var olan güçlerini silmek için dört gözle beklemekteler.

ancak şiilerin bu barış anlamına gelen İslam'ın ruhuna ve mesajına uygun fetvaları dünyaya hayat vermekte ve eli kanlı düşmanların bile tuzaklarını boşa çıkarabilmektedir.

Yorum

[quote author=selmancan link=topic=6716.msg166286#msg166286 date=1360877937]
                      velayet.com'un kuralları şia taklit merciilerinin fıkhi fetvaları doğrultusundadır. bu fetvalardan birisi, Ehli sünnet ya da başka bir inanç/din/mezhebe bağlı olanların kutsal bildiklerine hakaret lanet haramdır. kendini müslüman olarak gören birini tekfir etmek (kafir görmek) ve bunu söylemek de aynı şekilde yasaktır. işte bu fetva velayet.com'un en önemli ilkesi olmuş bulunuyor. [/quote]

Yorum

Artık , Fatımatı Zehra selamulllah aleyha nın veya Hz. Ali aleyhisselamın karşısında ona hesap verirken şöyle dersiniz :

Biz senin apaçık emirlerine rağmen ( ziyareti aşura, ziyareti cemiti kebire,kureyşin iki putu) şu müctehitin fetvasına göre sizin düşmanlarınıza lanet okumadık dersiniz.
                        "Allah'ım, sen, (Resul ve Ehl-i Beyt'ine) ilk zulmedeni benim özel lanetime mazhar eyle.

علی ♥علی ♥علی MEN ALİYYEL MURTAZA' NIN NÖKERİYEM علی ♥علی ♥علی

Yorum

Zöhre Ana

Selamun
                          Aleykum Aziz ve Değerli MedetYaAli ;Yazıtınızı bende okudum herhangi hakaret içerik bir kelime yoktu. Bunun için Forum içerisinde bıraz araştırma yaparsanız bunun için çok bilgi bulabilirsiniz! Allah'a emanet olun...
                          Değerli kardeşim, cevabınız için teşekkür ederim. Şu var ki benim niyetim, bu konunun ilk mesajında yer alan yazıları okuyan ve okuduklarını dünyanın başka bir yerinde görmediği için şaşıran ve bu nedenle de araştırmadan, soruşturmadan, sormadan inançları yargılayan bazı arkadaşların yaptığı gibi ön yargılı davranmak veya sahip olduğunuz inancı aşağılamak asla değil. Gerçekten anlamaya çalışıyorum. Bu yüzden yanlış kelimeler yazmamaya özen gösteriyorum.
                          Bu gün şahsi kanaatim, İmam Hamenei'nin fetvasının genelde müslümanlar özelde için şiiler ve aleviler için bulunmaz bir nimet olduğu şeklindedir. Evet Ehlisünnetin büyük görüp değer verdiği şahsiyetler için lanet ya da hakaret haramdır hükmü çok önemli bir hükümdür, fetvadır. Bu fetvada tüm dünya için hayat vardır. Şöyle ki: bu gün dünyada müslümanların sayısı dünyanın yaklaşık beşte biridir. bu beşte dördü kendi içlerinde birlik oldukları ve hiç bir savaşta bulunmadıkları halde müslümanlara da düşman olup onlara tuzaklar kurdukları ortadadır. batılıları avrupayı izleyin. hangi ülke iç savaş yaşıyor? hangi ülke birbiriyle savaş halinde? hangi diğer ülkenin iç işlerine karışıp orada rejim değişikliği yapmak için varını yoğunu ortaya koymuş? Hiç biri! adamlar savaşolmadığı için streslerini atacak bir etkinlik bulamıyorlar ve bunun için şu stres atıcı etkinlikler düzenliyorlar:

domates savaşı
                          portakal savaşı
                          gladyatör gösterileri
                          boğaların önünde koşmak
                          işte tüm bunlar savaş olmadığından sıkılan batı ruhunu gevşetme etkinliklerinden bazı örnekler. kendilerini portakal ve domateslerle
                          savaşarak eğlendirenler bu gün İslam dünyasını öyle karışıklık ve fitnelerle donatmışlardır ki onların haline bakıp kıs kıs gülmektedirler. akan kan dünyada Müslüman kanıdır. ve en çok da şianın kanıdır. şiiler kutsal yerleri ziyaret yollarında yüzer yüzer katledilmektedirler.
                          hangi gerekçeyle! başkalarını lanet ve tekfir eden vahhabi selefi teröristlerin sloganları sebebiyle! Eğer Şia taklit merciileri lanet ve tekfiri haram ilan etmeseydi bu gün şiada da eğitilmemiş, şianın ruhunu ve fıkhını kavrayamamış,dünyada barışın inanç ve fikir özgürlüğü için ne denli vazgeçilmez olduğunu göremeyen aşırı uçlar yüzünden ne büyük katliamların ve bitmez savaşların olacağıkesindir. şu an şiiler, intihar eylemlerinde kitle katliamlarında bulunmuyorlar, onca katledilmelerine rağmen kısas haklarını saklı tutup hiç bir cevap vermiyorlarsa
                          bunun nedeni bu kesin fetvalardır. ve yine barışın korunması müslüman adına kimsenin kalmayacağı yok edici bir savaşın olmaması bu sayededir. kafirler bunu silah satmak ve müslümanların var olan güçlerini silmek için dört gözle beklemekteler.
                          ancak şiilerin bu barış anlamına gelen İslam'ın ruhuna ve mesajına uygun fetvaları dünyaya hayat vermekte ve eli
                          kanlı düşmanların biletuzaklarını boşa çıkarabilmektedir.
                          Sanırım bana çok doğal gelen bir düşünce burda "bütün bir dünyayı savaştan kurtaran!" bir önermeye dönüşebiliyor.
                          Ortadoğu ve kuzey afrikadaki savaş ve kanın sebebi bana göre boş zamanı fazla olan batılıların arap ülkelerine fitne fesat sokmaları değil.
                          Bu kanın sebebi petrol ve doğalgaz zengini ancak sanayi fakiri arapların kendi zenginliklerinin tasarrufunu sanayi ve silah zengini ancak enerji fakiri batıya sunmalarıdır.
                          Yani çok açık, sebep enerji kaynaklarıdır. Burda suçlu aranıyorsa emperyalist batıdır. Peki ya masum kim? Ülkelerini batıya satan, fetvalar veren (verdiren), kendileri bolluk içinde yaşayan, dini, imanı parayla ölçen zengin arap şeyhleri mi? Yoksa fetvalara uymadığı takdirde başının gideceği korkusuyla insanlıktan uzak bir biçimde yaşayan halk mı?
                          Şimdi diyelim ki benim iddia ettiğim lanet mevzuu gün geldi yadsınamayacak derecede ispatlandı ve cümle alem bundan 1400 yıl önce yaşamış o insanların gerçek yüzünü öğrendiler. Ozaman sizin şu anda savunduğunuz bu fetvalar anlamsız hale gelecek ve insanlar, gerçekte Ehlibeyte düşman bir gürühu bize ehli sünnetin büyük görüp değer verdiği şahsiyetler olarak tanıttıkları için o bahsettiğiniz merciilerin sözlerine de kendilerine de artık itibar etmeyeceklerdir.
                          Bu olabilir mi? Bence olabilir. Ama diyebilirsiniz ki böyle bir şey olamaz. Bence yanılıyorsunuz. Çünkü sizlerin mesajlarından anladığım kadarıyla bu konuda bir fikir birliği yok. Yani lanetli olarak görenler bunu belki de sizin saydığınız nedenlerden dolayı açıklayamıyorlar. Ama işte bu durum benim savımı güçlendiriyor.
                          Bu aynen; ölmemek için sünni islamın kaidelerine uyup araplaşan ve ibadetlerini unutup asimile olan Anadolu aleviliğinin durumuna benziyor.
                          "Lütfen artık ölmeyelim, savaş çıkmasın, katliamlar olmasın yeter ki sizin istediğiniz gibi inanalım, ibadet edelim!"
                          Bu en hafif kelimeyle acizliktir.
                          O yüzden bir gün gerçeğin ortaya çıkma ihtimalini de göz ardı etmeden herşeyin sorgulanabileceği bir inançtan yanayım.

[quote author=selmancan link=topic=6716.msg166286#msg166286 date=1360877937]
                          o yazıyı editlenmeden önce ben de okudum ve çok rahatsız oldum. Sebebi velayet.com'un rastgele bir site olmadığıyla ilgili.

büyük bir site yöneticisi olunabilir. bu memnuniyet vericidir. böyle yetenekli ve renkli arkadaşların bu sitede bulunması elbette velayet.com yönetimini ve üyelerini memnun eder. Ancak velayet.com sıradan bir site değil fıkhı olan bir sitedir. ve bu fıkha göre yönetim gördüğüm kadarıyla belli bir yazışma kuralları koymuş. her üye bu siteye üye olurken bu kurallar çerçevesinde yazışmayı kabul etmiş bulunuyor. bu kuralları kabul edip de üye olduktan sonra yazılarımız neden editleniyor diye sorulması elbette tuhaftır. yazıların silinmesi hangi kuraldan dolayı diye sormak bizi sonuca daha iyi ulaştırır. o sitede silinmiyor burda neden siliniyor demek de isabetsizdir.

velayet.com'un kuralları şia taklit merciilerinin fıkhi fetvaları doğrultusundadır. bu fetvalardan birisi, Ehli sünnet ya da başka bir inanç/din/mezhebe bağlı olanların kutsal bildiklerine hakaret lanet haramdır. kendini müslüman olarak gören birini tekfir etmek (kafir görmek) ve bunu söylemek de aynı şekilde yasaktır. işte bu fetva velayet.com'un en önemli ilkesi olmuş bulunuyor. gözlediğim kadarıyla.

yönetim varken bana düşmez ama açıklama görmediğimden ben bildiğimi paylaşayım dedim. açıklamalarım yanlışsa yönetim bunları silip başka açıklamalar yapacaktır...
                          [/quote]
                          Rahatsızlık verdiysem kusuruma bakmayın çünkü gerçekten anlamaya ve kelimelerime dikkat etmeye çalışıyorum.Sanırım sizin iletinize de yukarıda cevap verdim.
                          "Her millet icraatine tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortaktır"
                          Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

Forumumuzda, Ehl-i Sünnet Cemaatine ve Onların Mukaddesatına Sövmek, Lanet Okumak Yasaktır. Bu Yasak Rehberimiz, Önderimiz olan Ayetullah Hamanei'nin Meşhur Fetvası yayınlanmaqdan çok önce Yürürlüğe konulmuştur. Yani Forumumuz ilk açıldığında aldığımız bir karardır. Bu Kararımızın Müçtehitlerimizin Fetvaları ile alakası yoktur. Bu Karar, Aklı olanın Aklı ile düşündüğü zaman neden alındığı anlaşılacaktır. Defalarca şunu açıkladık, dedik ki biz bu forumda yaptıklarımızla, yapacaklarımızla, yayınladıklarımızla, yayınlayacaklarımızla, Ehl-i Beyt'in düşmanlarından beri olduğumuzu her daim ispat ettik. Ve Aklı olan her şii ve sünninin, bu forum yöneticilerinin, İlk üç halifeyi sevmediğinide bilir. Ki bunu en azından defalarca bizzat kendim söylemişimdir. Onları sevmem gerektiğine dair, ne bir Ayet ne bir Sahih Hadis görmedim, göremedim. Ve incelediğimiz Tarih ise bize kimin Ehl-i Beyt'in düşmanı, kimin dostu olduğunu apaçık göstermektedir. Vel Hasıl bunun için Senedinde bir çok sorun olan "Senemeyn Gureyş" denen duaya ve ÇOK SAHİH ve SAĞLAM olan "Ziyaret-i Aşura'ya" ihtiyaç yoktur. Aklı olan'ın Hz. Fatıma s.a'nın Hayat hikayesini okursa bu ona yeterlidir.

Bu bilgileri bizlerde biliyoruz. Bu bilgiler sadece O MANTIĞA ayan olmadı.

Şayet Şii dünyası Asırlar öncesinden bu Mantık ile (Ahbari) ile devam etseydi, buna emin olun yer yüzünde şu an çok, çok az Şii nüfus olurdu. Çünkü bu mantık, Kırmaktan, Dökmekten, İncitmekten, Küfürden, İftira ve Yalandan başka bir şey bilmiyor. Bu Mantığa baktığın zaman CESUR VELAYETÇİDİR, YÜREKLİ LANETÇİDİR, FELAKET BİR TEBERRACIDIR. NE söz dinler, Ne uslanır. İşi sadece bildiğini okumaktır. Daha doğrusu bildiğide sadece duyduğundan ibarettir. Duyduğunun ise büyük çoğunluğunun aslı astarı yoktur.

Bu Mantık bu Gün o AKLI anlayamadığı gibi, Rehberimiz Ayetullah Seyyid Ali Hamanei'yide anlamıyor. Dünde Ayetullah Humeyniyi anlamamıştı. Ondan evvelki günlerde Ayetullah Vahidi Behbehenaiyi, Daha evvellerde ise Şeyh Müfidi ve daha bir çok kişiyi anlamamıştı. Ve bu mantık Kafinin Sahibinide anlamıyor.

Biz Vahdet derken SUSUN demiyoruz. Şayet SUSUN dersek bu siteyi niye açtık. Bu sitede paylaştıklarımız AKLA göre binlerce LANETTEN daha bereketli değil midir? Kuru, Kuru Kabadayı Misali oku Laneti ve ben Ehl-i Beyt'in düşmanlarına Lanet okudum diye övün, ardından Lanetini sildilermi git orda burda de ki Velayetin Yöneticileri, şöyle böyle. Hatta Ehl-i Beyt Düşmanlarını seviyor... (Üstünüze alınmayın bu MANTIKTAN bunu daha evvelerden diyen çok oldu...)

LANET diye tutturanlar bu kadar cesur ise ve her fırsatta bunun açıkça söylenmesi gerektiğine inanıyorlarsa, Cesaretleri var ise gitsinler Fatih Camiinde Cuma Namazı Çıkışı sadece MUAVİYEYE lanet okusunlarda görelim? Kuru kuruya okumak olmaz. Madem cesaret var. Korkusuzdur bazıları. Hadi görelim o korkusuzları. Bu güne kadar ne tesadüf görmedik. 3 Kişisin bir sünni ile oturursun basarsın laneti ve oldum CESUR. Lanetçi. VELAYETÇİ. Bu mu Teberra...

.....................................

MUHTEREMLER BU FORUMDA EHL-İ SÜNNET'İN MUKADDESATINA LANET OKUMAK YASAKTIR. YAPANLAR CEZA ALIR. KISA VE ÖZDÜR BU CEVABIMIZ. BUNU NE SORGULAYIN, NE DE BUNU YAPIN. DEFALARCA BUNU BELİRTMEKTEN İNANIN USANDIK. LANET OKUMAK İSTEYEN GİTSİN İÇİNDEN VEYA BAŞKA YERDE DİLEDİĞİ KADAR LANET OKUSUN. AMA BURDA DEĞİL.

Yorum

Gulatları aranıza almayın ve onları konuşturmayın diye de hadis var? neden bu gulatlar burda cirit atıyor?

Ziyareti aşura ya da diğer dualarda Ehli sünnetin büyüklerine lanet mi var! ziyareti aşurada birinciye ikinciye .. deniyor. yani isim yok. bunun nedeni üzerinde hiç düşündünüz mü? açık olarak Muaviye ve yezid zikredilirken neden isimle dediklerinize lanet okunmamış! İmamlarımız da mı korkuyordu yoksa! hani biz ölmeyelim yeter ki! sizin gibi inanırız diyenlere benzetiyorsunuz ya! Peki bu duaları yapan İmamlarımız da mı korkuyordu!

birinci ikinci denmesi şerde yezidlikte zamanın birinci ve ikincilerine lanet edebilmek içindir. Bu gün bin 4yüz yıl önceki kimselere lanet bir şey kazandırmaz. üstelik bu lanetle din kurtarmanın sarhoşluğuyla zamanın yezitlerine biat etmiş onların laik düzenlerini kabul etmişseniz! İmam Hüseyn a.s gibi haramı açıktan işeyen birine biattan yüz çevirdiniz mi? avatarlarına Kur'an yasalarını iptal edip yerine kendi kafasından uydurduğu yasalara insanı uymayı kurumlaştıran çağdaş yezitlere biat eden geçmişten hangi yezide lanet okuyabilecek ki! din geçmişi yaşamak için midir? dinin laneti geçmişi yaşayıp çağdaş yezitleri örtmek için midir?

bu gün ziyareti aşuradaki birinciye lanet ABD büyük şeytanınadır, ikinci siyonist işgalci İsraildir. üçüncü onların yerli işbirlikçileridir!

hadi onlardan teberri edin!

Yorum

SELMANCAN YAZIK SANA İMAMLARIN ALEYHİSSELAM HADİSLERİNİ BU KADAR DEĞİŞTİRMENİN HESABINI NEREDE VERECEKSİN.YAHU NE İLGİSİ VAR 1.DÜŞMAN ABD İMİŞ.SEN KENDİNİ İNANDIR BU YALANLARA HERKES BİLİR KİMDİ BİRİNCİ İKİNCİ ÜÇÜNCÜ.SENİN EBU HANİFEDEN VE HADİSLERİ DEĞİŞTİREN DİĞERLERİNDEN NE FARKIN VAR.BENCE TÖVBE ET VE HADİSLERE DE DİL UZATMA.

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X