Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Allah ıslah etsin....

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Allah ıslah etsin....

Allah'ım, Muhammed ve Âl-i Muhammed'in hakkına ilk zulmeden kimseden, ona bu konuda en son tâbi olan kimseye kadar hepsine lanet et...SELMANCAN HERALDE BURDAKİ DE OBAMADIR EHLİBEYT ALEYHİSSELAMIN HAKKINA İLK ZULMEDEN.YAHU ANLADIK VAHDETTİ DERDİNİZ AMA ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUNDA ...EDİT... YAPIN BUNU.VE EHLİBEYT ALEYHİSSELAMIN HADİSLERİNİ DEĞİŞTİRMEDEN.ÇÜNKÜ VEBALİ BÜYÜKTÜR BUNUN.ÇOCUK OYUNCAĞI DEĞİL YANİ MASUM BUYURUYOR Kİ BÖYLEDİ SEN DİYORSUN Kİ HAYIR ÖYLEDİ

Yorum

asıl siz düşünün!

ben düşündüm!

biz tarihi yaşamayacak onun hesabını vermeyeceğiz!

bu günkü amellerimizden hesaba çekileceğiz?

Hz Muhammed s.a.a Firavuna lanet okuyup Ebu Süfyanla dost mu oldu onun yöneticiliğini mi kabul etti! ona ilgisiz mi kaldı? amellerinde firavuna nemruda lanet okuyup birinci ikinci onlar deyip zamanını ve kendi mücadelesini mi unuttu!

geriyi düşünüp zamanı göremeyenler dini nasıl yaşayacak!

kimse imameti engellemenin vebalsiz olduğundan söz etmiyor! Kimse onları cennetlik ilan etmiyor. Ancak onlar bir ümmetti geldi geçti! biz İmameti sürekli görürüz. Tek İmam Ali a.s değildi. İmam Zaman a.f'i imam saymıyor musunuz?

Peki onun düşmanları olan çağdaş yezitlere lanet okuyor musunuz? Onların kim olduğunu biliyor musunuz? Zamanım İmamına biat etmek ne demek? Zamanın İmamının düşmanı olan çağdaş yezitlerden teberri etmek (uzaklaşmak) değil mi? Bunu yapıyor musunuz? Nasıl? bilmek istiyorum

Evet bilmek istiyorum? Zamanım İmamına biatlıysanız, onun düşmanı olan yezitler kimler bu gün? Neden O İmam zuhur etmiyor? Neden Onun zuhur edeceği şartları oluşturmuyoruz? Neden ona düşman olan Yezitleri millete ifşa edip onlara lanet okumuyoruz? Din bir efsane ve bir masal mı? Güncel bir olay değil mi?

Tabi ölüp gitmiş ve zulüm kılıcını kafamızda sallama imkanı olmayan Yezit İbn Muaviye'ye lanet okumak kolay ve Risksiz! Ali a.s'ın İmametini engelleyen 25 yıl onun boğazında kemik gözünde diken halde yaşama mahkum eden üç krala lanet okumak kolay! Çünkü onların sizin evinizi yakıp kapınızı tekmeleme zulüm kılıçlarıyla kafanızı uçurma imkanları yok!

Ama İmam Mehdi a.f'in bu günkü düşmanları böyle mi! Hadi onları işaret edin bakalım. Zamanı zalim zorba yöneticileri, yezitlerini işaret edip onlara lanet okuyun bakalım!..

İmam Hüseyin a.s günahı açıktan işleyen Yezite biatı reddetti. eğer dedi ben ona biat edersem din biter! Peki laiklik ne? Devletin din yasalarına göre oluşmaması değil mi! Yönetici olarak atanmış İmamın ya da onun vekili bir taklit merciinin değil de karısını açan, açıklığı yaygınlatıran birini imam yapma hakkını size kim verdi! Bu tür kişiler Zamanın İmamının İmamet hakkını gasbeden kişiler değil mi? Zamanın İmamının İmametini gasbeden kimdir? böyle yezitler yok mu bu gün? Yoksa zamanın İmamına mı inanmıyorsunuz? Zamanınızla neden ilgisizsiniz?

ARtık kılıç devrinin kapandığını görmüyor musunuz? Artık resimlerinizdeki at üzerindeki zülfikarlı İmam resimler yerine, digital dünyada tuşlarla dünyayı kumanda eden teknoloji dahisi bir İmam resmi çizmenin zamanı gelmedi mi? Gerici anlayıştan çağdaş yaşamı yakalama zamanı gelmedi mi? Zamanı zalim zorba Yezitleri için hangi tip müslüman tehdittir?

kusura bakmayan binbeşyüz yıl öncekine lanetten günün yezitlerine karşı çalışma plan ve strateji geliştirme kapasitesi olmayan müslümandan hiç bir zalim korkmaz! Ve hiç bir gerici düşünceli şiiyi İmam Zaman ordusuna almaz! kılıç değil zamanın teknolojisi kullanan kişiler ancak ona asker olacak!

Siz insanlığı çağ dışı zamanların araç gereçleri ve zihinleri içinde kandırıp İmam Zaman a.f'in kıyamını inkar ediyor, ona hazırlanmıyor, insanların hazırlanacağı zihin ve meşguliyetler içinde olmuyor, insanları tarih içinde oyalıyor da oyalıyorsunuz! uyanın artık. Zuhuru engelleyen sizsiniz başta başkasında aramayın!

Yorum

[quote author=selmancan link=topic=6716.msg166298#msg166298 date=1360957280]
        bu gün ziyareti aşuradaki birinciye lanet ABD büyük şeytanınadır, ikinci siyonist işgalci İsraildir. üçüncü onların yerli işbirlikçileridir![/quote]

BU SÖZE KATILMIYORUM.

ELBETTE Kİ BUGÜN BÜYÜK ŞEYTAN ABD, KÜÇÜK ŞEYTANDA İSRAİLDİR. BU GÜN İSLAM DÜNYASININ EN BÜYÜK İKİ BAŞ BELASI BU İKİ ÜLKEDİR. FAKAT ZİYARET-İ AŞURA'DAN KASTEDİLEN ABD VE İSRAİL DEĞİLDİR. NİTEKİM BU KONUDA NE ŞERHLER BİR ŞEY YAZAR NEDE SİZİN SÖYLEDİĞİNİZ BEYANI BU GÜNE KADAR BİR ALİM YAPMADI.

LANET MESELESİ ZAMAN VE MEKANA MUHTAÇ BİR MESELEDİR.

SÖZLERİM YUKARIDA GAYET NET VE AÇIKTIR MUHTEREM. ANLAMANIZI RİCA EDİYORUM.

Yorum

[quote author=selmancan link=topic=6716.msg166304#msg166304 date=1360973778]
          biz tarihi yaşamayacak onun hesabını vermeyeceğiz![/quote]

BUNA DA KATILMIYORUM. İNSANLAR TARİHİ YARGILAMALIDIR. İNCELEMELİ, ANALİZ ETMELİ, GELECEĞİNİ ONA GÖRE DİZAYN ETMELİDİR. TARİH KONUŞULMASA, TARİHDE Kİ KÖTÜLERİ İNSANLAR HEP İYİ TANIR. AYNEN MUAVİYEYİ TANIDIKLARI GİBİ. SADECE ŞUNU DÜŞÜNELİM...

NEDEN, CEMEL, SIFFİN MESELELERİ GÜNDEME GELİNCE, EHL-İ SÜNNETTEN HEMEN, HEMEN HER KESİM "AMAN KONUŞMAYALIM, O TARİHTE YAŞANMIŞ BİR OLAYDI ONA BİZ BULAŞMAYALIM, BİZ KENDİ AMELİMİZE BAKALIM" ...

SADECE BUNU DÜŞÜNDÜĞÜMÜZDE İŞİN İÇİNDEN İŞLERİN ÇIKTIĞINI, VE BİRİLERİNİN BİZLERE BAL DİYE ZAHİR YUTTURDUĞUNU FARKEDEBİLİYORUZ.

KURAN'IN BÜYÜK KISMI TARİHTEN İBARETTİR. KURANDA Kİ BU ÜSLUP NEDENDİR? KURAN BÜYÜK KISMINI TARİHE AYIRMIŞ İKEN VE BİZE İBRET ALIN DERKEN BİZ NEDEN KURAN'A YANSIMAYAN TARİHİ İRDELEYİPDE İBRET ALMAYALIM.

Yorum

[quote author=selmancan link=topic=6716.msg166298#msg166298 date=1360957280]
            Gulatları aranıza almayın ve onları konuşturmayın diye de hadis var? neden bu gulatlar burda cirit atıyor?

Ziyareti aşura ya da diğer dualarda Ehli sünnetin büyüklerine lanet mi var! ziyareti aşurada birinciye ikinciye .. deniyor. yani isim yok. bunun nedeni üzerinde hiç düşündünüz mü? açık olarak Muaviye ve yezid zikredilirken neden isimle dediklerinize lanet okunmamış! İmamlarımız da mı korkuyordu yoksa! hani biz ölmeyelim yeter ki! sizin gibi inanırız diyenlere benzetiyorsunuz ya! Peki bu duaları yapan İmamlarımız da mı korkuyordu!

birinci ikinci denmesi şerde yezidlikte zamanın birinci ve ikincilerine lanet edebilmek içindir. Bu gün bin 4yüz yıl önceki kimselere lanet bir şey kazandırmaz. üstelik bu lanetle din kurtarmanın sarhoşluğuyla zamanın yezitlerine biat etmiş onların laik düzenlerini kabul etmişseniz! İmam Hüseyn a.s gibi haramı açıktan işeyen birine biattan yüz çevirdiniz mi? avatarlarına Kur'an yasalarını iptal edip yerine kendi kafasından uydurduğu yasalara insanı uymayı kurumlaştıran çağdaş yezitlere biat eden geçmişten hangi yezide lanet okuyabilecek ki! din geçmişi yaşamak için midir? dinin laneti geçmişi yaşayıp çağdaş yezitleri örtmek için midir?

bu gün ziyareti aşuradaki birinciye lanet ABD büyük şeytanınadır, ikinci siyonist işgalci İsraildir. üçüncü onların yerli işbirlikçileridir!

hadi onlardan teberri edin!
            [/quote]

Bugünkü ABD ve İsrail siyonist zulmünün temeli Sakife'de atıldı,. bunu bilmeden yorum yapmayalım.

Yorum

[quote author=selmancan link=topic=6716.msg166304#msg166304 date=1360973778]
              kusura bakmayan binbeşyüz yıl öncekine lanetten günün yezitlerine karşı çalışma plan ve strateji geliştirme kapasitesi olmayan müslümandan hiç bir zalim korkmaz! Ve hiç bir gerici düşünceli şiiyi İmam Zaman ordusuna almaz! kılıç değil zamanın teknolojisi kullanan kişiler ancak ona asker olacak!
              [/quote]

SELMANCAN GARDAŞ

kırmızı ile işaretlediğim cümleni biraz daha açabilir misin. sana zahmet.
              [center]
              ..ey ahle aalam agham Eli mazloome... یا ابا عبدالله الحسین
              [center]
              Bizleri öldürün! Zira Halkımızın bilinci daha da artacak!
              Şehid Seyyid Abbas Musavi(Eski Hizbullah Lideri)

Yorum

Zöhre Ana

[quote author=Murtazaali link=topic=6716.msg166296#msg166296 date=1360953188]
                Bu bilgileri bizlerde biliyoruz. Bu bilgiler sadece O MANTIĞA ayan olmadı.
                Şayet Şii dünyası Asırlar öncesinden bu Mantık ile (Ahbari) ile devam etseydi, buna emin olun yer yüzünde şu an çok, çok az Şii nüfus olurdu. Çünkü bu mantık, Kırmaktan, Dökmekten, İncitmekten, Küfürden, İftira ve Yalandan başka bir şey bilmiyor. Bu Mantığa baktığın zaman CESUR VELAYETÇİDİR, YÜREKLİ LANETÇİDİR, FELAKET BİR TEBERRACIDIR. NE söz dinler, Ne uslanır. İşi sadece bildiğini okumaktır. Daha doğrusu bildiğide sadece duyduğundan ibarettir. Duyduğunun ise büyük çoğunluğunun aslı astarı yoktur.
                Bu Mantık bu Gün o AKLI anlayamadığı gibi, Rehberimiz Ayetullah Seyyid Ali Hamanei'yide anlamıyor. Dünde Ayetullah Humeyniyi anlamamıştı. Ondan evvelki günlerde Ayetullah Vahidi Behbehenaiyi, Daha evvellerde ise Şeyh Müfidi ve daha bir çok kişiyi anlamamıştı. Ve bu mantık Kafinin Sahibinide anlamıyor.
                Biz Vahdet derken SUSUN demiyoruz. Şayet SUSUN dersek bu siteyi niye açtık. Bu sitede paylaştıklarımız AKLA göre binlerce LANETTEN daha bereketli değil midir? Kuru, Kuru Kabadayı Misali oku Laneti ve ben Ehl-i Beyt'in düşmanlarına Lanet okudum diye övün, ardından Lanetini sildilermi git orda burda de ki Velayetin Yöneticileri, şöyle böyle. Hatta Ehl-i Beyt Düşmanlarını seviyor... (Üstünüze alınmayın bu MANTIKTAN bunu daha evvelerden diyen çok oldu...)
                LANET diye tutturanlar bu kadar cesur ise ve her fırsatta bunun açıkça söylenmesi gerektiğine inanıyorlarsa, Cesaretleri var ise gitsinler Fatih Camiinde Cuma Namazı Çıkışı sadece MUAVİYEYE lanet okusunlarda görelim? Kuru kuruya okumak olmaz. Madem cesaret var. Korkusuzdur bazıları. Hadi görelim o korkusuzları. Bu güne kadar ne tesadüf görmedik. 3 Kişisin bir sünni ile oturursun basarsın laneti ve oldum CESUR. Lanetçi. VELAYETÇİ. Bu mu Teberra...
                [/quote]
                Değerli canlar, konu biraz ekseninden kayıyor gibi.
                Konu, Muhammet Ali Yolunun temsilcisi olarak gördüğümüz Zöhre Ana'dan, keramet, ilim, irfan, sevgi, saygı ve Muhammed Ali yolunun gerçeklerini nasiplenen ben ve benim gibi insanları küçümsemek, inançlarımızla dalga geçmek, bazı yazılanlar küfre girdiği için bizi din dışına itmek, bizleri tüccar ve şarlatan olarak göstermek amacıyla "Allah ıslah etsin" başlığı ile açılmıştır.
                Ben, o yazılanların rüya, yalan, safsata olmadığını, Zöhre Ana'nın o yazılanlardan ibaret olmadığını, onların dışında koca bir inanç ve ibadet sistemi ile engin bir ilim deryasına sahip olduğunu, bugün Anadolu'da hatta bütün islam ülkelerinde yaşanan dinin, bundan 1500 sene önce yaşanmış ama maalesef tarihe farklı aksettirilmiş bir takım olayların sonucu olarak doğduğunu vs... anlatmaya çalışıyorum.

Değerli yönetici kardeşim demiş ki;
                Bu sitede paylaştıklarımız AKLA göre binlerce LANETTEN daha bereketli değil midir? Kuru, Kuru Kabadayı Misali oku Laneti ve ben Ehl-i Beyt'in düşmanlarına Lanet okudum diye övün, ardından Lanetini sildilermi git orda burda de ki
                Velayetin Yöneticileri, şöyle böyle. Hatta Ehl-i Beyt Düşmanlarını seviyor... (Üstünüze alınmayın bu MANTIKTAN bunu daha evvelerden diyen çok oldu...)
                LANET diye tutturanlar bu kadar cesur ise ve her fırsatta bunun açıkça söylenmesi gerektiğine inanıyorlarsa, Cesaretleri var ise gitsinler Fatih Camiinde Cuma Namazı Çıkışı sadece MUAVİYEYE lanet okusunlarda görelim? Kuru kuruya okumak olmaz. Madem cesaret var. Korkusuzdur bazıları. Hadi görelim o korkusuzları. Bu güne kadar ne tesadüf görmedik. 3 Kişisin bir sünni ile oturursun basarsın laneti ve oldum CESUR. Lanetçi. VELAYETÇİ. Bu mu Teberra...
                Üstüme alınmıyorum çünkü, sizlerin inancına sahip başka bir siteden yönetici arkadaşlarla bu mevzuları sanal ortamdan,daha samimi olan yüzyüze ve sıcak bir ortama taşıyıp fikirlerimizi ve inançlarımızı paylaşabilme erdemini gösterebildik.

Ayrıca içiniz rahat olsun, son iletiler olması gereken hoşgörü ve saygıyı içerdiği için buna pek imkan vermiyorum ama başlangıçtaki gibi inancıma veya inandığım değerlere hakaret edilirse ya da örneğin haksız yere yasaklanırsam ancak ve ancak savunmamı başka bir platforma taşırım. Bu platform da bu konunun ilk mesajının kaynağı olan platformdan başka bir yer olamaz.

Ve lanetle ilgili sözlerine de birkaç cümleyle cevap vereyim:

Evvela lanet diye tutturmuyorum. Benimkisi sadece öğrenme isteği idi. Aslında olan vefakat görünürde yasaklanan bu mevzunun kaynağını merak ettim. Bu konuyu çok da uzatmak istemiyorum çünkü görünen o ki bu konuda sizlerin arasında da bir fikir birliği yok. Ancak yazınızın benimle ilgili kısmı hakkında yanıldığınızı daha doğrusu bilgisiz bulunduğunuzu belirtmek isterim.

Çünkü, eminim sizin de cesaretten anladığınız fatih camiinde cuma namazı çıkışı muaviyeye lanet okumak değil. Bu pek akıllı bir yol olmazdı çünkü. Ama bir yolu var. Bakın Zöhre Ana tam 32 yıldır bıkmadan usanmadan, bu gerçekleri insanlara anlatıyor. Sadece tarihin nasıl değiştirildiğini değil, gerçek inanç ve ibadetleri, kamil insana ulaşma serüvenini, insana insanı, insana yaradanı, O'nun elçilerini, insanlığa gerçeği anlatıyor. Nasıl mı anlatıyor? Bunu çoğunlukla yüzyüze ve ziyaretine gelenlerle paylaşıyor. (Aklınıza hacı, hocaların kapalı kapılar ardındaki ziyaretleri gelmesin. bu ziyaretler her dil, din ve ırktan insana açık ve herşeyin özgür olarak paylaşıldığı, soru cevap şeklindeki sohbetlerdir) Çoğu zaman da kendisi, yanında bizlerle Anadolu'nun çeşitli yörelerindeki türbelere giderek (türbeler bizim inancımızda önemlidir. çünkü bizim inancımızda evliya asla ölmez don değiştirir, türbe O'nun mekanıdır ve aramızda olmayan bir gerçeği anmak üzere bu mekanlara ziyaretler gerçekleştirilir) burdaki insanlara anlatıyor. İşte bir yol daha, size bu konuda bahsettiğim o islam tarihinin aslından uzaklaştırılmış gerçeklerini yazdığı kitaplar aracılığı ile insanlara ulaştırıyor. Bu kitaplarda tam da işte bu konuda tartışılan lanet mevzunun asıl sebebinin ne olduğundan tutun da Hz.Hüseyin'in neden ve nasıl şehit edildiğine ve Hak Muhammet Ali yolunun Anadolu'ya nasıl intikal ettiğine, inanç ve ibadetlerine dair gerçek bilgiler bulunuyor.

Ancak buna inanmak ve algılayabilmek için önce Zöhre Ana'yı tanımak gerekiyor. Sizler O'nu tanımadan, kesin yargılara ulaşırsanız, sonuçta ben ıslahlık bir varlık olurum. Ben ise size ıslahlık gözüyle bakmıyorum. Çünkü hem kendimi savunmak hem de sizi tanımak ve inancınızın temellerini öğrenmek için burdayım.

Aşk ile...
                "Her millet icraatine tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortaktır"
                Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

MEDET YA ALİ! SÖZLERİMİN MUHATABI SİZ DEĞİLSİNİZ MUHTEREM. ÜZERİNİZE BOŞUNA ALINMIŞSINIZ.

Yorum

[quote author=Murtazaali link=topic=6716.msg166312#msg166312 date=1361027058]
                    MEDET YA ALİ! SÖZLERİMİN MUHATABI SİZ DEĞİLSİNİZ MUHTEREM. ÜZERİNİZE BOŞUNA ALINMIŞSINIZ.
                    [/quote]
                    Olsun, üzerime alınmışım gibi kayıtlara geçsin.
                    Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

"kusura bakmayan binbeşyüz yıl öncekine lanetten günün yezitlerine karşı çalışma plan ve strateji geliştirme kapasitesi olmayan müslümandan hiç bir zalim korkmaz! Ve hiç bir gerici düşünceli şiiyi İmam Zaman ordusuna almaz! kılıç değil zamanın teknolojisi kullanan kişiler ancak ona asker olacak! "

her Peygamber kendi zamanının araçları ve diliyle gönderildi. Zamanının insanlarına hitap ettiler onların kullandığı araçları kullandılar. Düşmanlarıyla zamanlarının silahlarını kullanarak savaştılar. Peygamberimiz s.a.a zamanının en iyi savaş stratejilerini uyguladı. Hendek savaşında o zaman kendisini düşmana galip getirecek yöntemi tercih etti.

Mehdi a.s da aynısını yapacak. Bu dönemde kılıç savaş aracı olarak kullanılmıyor. Eline kılıç alan ilkel afrika kabilelerindeki on binleri üç beş silahlı esir aldı. Şimdi elinde silah olan on binleri bir heron yerle bir ediyor. Yakında on binlerce heron yapımcısını ve kumanda edicisini tek bir virüsle yok edecek biyolojik/kimyasal silah üretilecek.

Mehdi a.s. teknolojide böyle silahlanan zalim düşmanlarla savaşacak. Bu adalet savaşında onun askerleri böyle silahlarda usta olanlardan oluşacak. Ne kılıcı! Mehdi a.f, teknolojiyi çok iyi kullanan hacker yetenekli ve o teknolojik bilgilerde donanmış yiğit müslümanlarla kıyam edecek. onun 313 askeri olacak. siz 313 kişiye kılıç verseniz tüm zalimleri kesmeye kalksalar milyonlarca insan kafasını uzatıp taş üzerine koysa kaç gün sürer dersiniz! Olmayacak böyle bir savaş. Atlarla dünyayı dolaşıp zalimleri katletmeye kalksa bu 313 kişi ne kadar zaman gerekir dersiniz!

işte bu 313 kişi zamanının teknolojik donanımını/silahını en iyi kullanan takvalı insanlardan olacak. Tarihe gömülüp kalmış tarihi ise masal (haşa) gibi okuyan anlayan zannedenlerle ne işi olur? Onları ordusuna alsın da başına bela mı etsin İmam Zaman a.f?

Öyleyse şiiler artık Zamanın İmamına biat etmeliler! Bu gün İmam Ali a.s'a biat etseniz bu olmaz! O, zamanın İmamı değil! Elbette ona inanacağız onun mazlumiyetini öğrenip kabul edeceğiz. Ama ondan çevremize bir aşılmaz duvar, kendimizi çağın gerçeklerinden araçlarından koparan bir engel örmeyeceğiz. Eli kılıçlı at üstünde koşan İmamdan çok, bizim artık webcamla dünyaya hükmeden İmam resimleri yapmamız gerekiyor! İmam Zaman'a inanıp zuhuru bekleyenlerin çağın araçlarını teknolojisini en iyi kullanan buna en çok aşına olan ve hükmeden insanlar oluşturmamız gerekiyor.

İmam Humeyni dönemi de geçti artık! O zuhur için ordu oluşturalım dedi. Ve bize büyük bir inkılap hatıra bıraktı. Biz bu inkılabı teknolojiyle doldurmalıyız. dünyaya hakim olacak bir adalet savaşına inanıyorsak artık dünyanın süper güçleriyle nasıl mücadele edeceğiz onun savaşını vermeli projesini üretmeli onunla kafa yormalıyız. Geçmişe takılıp kalmamalıyız. Düşmanın silahıyla silahlanmalıyız! Bakın o zaman zuhur şartları nasıl oluşuyor ve zuhur gerçekleşiyor! dünya nasıl adaletle doluyor!

Yorum

Tabi ölüp gitmiş ve zulüm kılıcını kafamızda sallama imkanı olmayan Yezit İbn Muaviye'ye lanet okumak kolay ve Risksiz! Ali a.s'ın İmametini engelleyen 25 yıl onun boğazında kemik gözünde diken halde yaşama mahkum eden üç krala lanet okumak kolay! Çünkü onların sizin evinizi yakıp kapınızı tekmeleme zulüm kılıçlarıyla kafanızı uçurma imkanları yok SENCE ÇOK MU KOLAY MUAVİYEYE LANET ETMEK.ONA LANET EDEMEDİĞİ İÇİN NE KADAR İNSAN YANLIŞ YOLDA BİLİYOSUNDUR HERHALDE.GERÇEKTEN ONLARA LANET ETMEK VE GERÇEKTEN DÜŞMAN OLARAK HİSSETMEK ÇOK MU KOLAY SANIYIRSUN. KAFAMIZI UÇURMA İMKANLARI YOKSA NİYE ŞUANDA BÜTÜN İSLAM ALEMİNDE HEP ZULÜM GÖREN,SURİYEDE ALEVİ OLDUKLARI İÇİN BAŞLARI KESİLEN İNSANLAR,PAKİSTANDA ŞİA OLDUKLARI İÇİN BOMBALANAN İNSANLAR VAR.ABD YE LANET ETTİKLERİ İÇİN Mİ.YOKSA 3 KRALA VE YEZİDE DÜŞMAN OLDUKLARI İÇİN Mİ BİR DAHA DÜŞÜN.

Yorum

ARtık kılıç devrinin kapandığını görmüyor musunuz? Artık resimlerinizdeki at üzerindeki zülfikarlı İmam resimler yerine, digital dünyada tuşlarla dünyayı kumanda eden teknoloji dahisi bir İmam resmi çizmenin zamanı gelmedi mi? Gerici anlayıştan çağdaş yaşamı yakalama zamanı gelmedi mi? Zamanı zalim zorba Yezitleri için hangi tip müslüman tehdittir? SEN İMAMA UYMUYORSUN İMAMI KENDİ DÜŞÜNCENE UYDURUYOR VE SENİN İSTEDİĞİN GİBİ OLMASINI İSTİYORSUN.ÇÜNKÜ BÜTÜN HADİSLERDE VAR Kİ İMAM MEHDİ ALEYHİSSELAMKILIÇLA ZUHUR EDCECEK HEMDE ZÜLFİKAR ONUN YANINDA OLACACAK VE DİĞER PEYGAMBERLERDEN BAZI MİRASLAR.MESELA HZ.SÜLEYMANIN YÜZÜĞÜ,HZ.MUSANIN ASASI GİBİ.TABİ BURDA SENİN ANLAMAN GEREKEN ŞU Kİ İMAMIN YANINDA ZÜLFİKARIN OLDUĞU.VE KAFİRLERLE ONUNLA SAVAŞACAĞI AYNI ŞEKİLDE ASHABINDADA KILIÇLAR OLACAK VE HEPSİNİN KÜNYESİ KILÇLARINDA YAZACAK.BUNLAR HADİSDİR.SENİN DEDİĞİN HERONLAR ACABA ZÜLFİKARIN KARŞISINDA DURABİLİR Mİ ZÜLFİKAR ÇIKINCA NE HERON NE TEKNOLOJİ HİÇ BİR ŞEYİ DİNLEMEZ SİLER GEÇER.AMA SEN İMAMI KENDİ İSTEDİĞİN GİBİ DÜŞÜNÜRSEN HEP BÖYLE HADİSLERE TERS YORUMLAR YAPARSIN MASUMUM SÖZÜNE ZIT DÜŞERSİN.

Yorum

Öyleyse şiiler artık Zamanın İmamına biat etmeliler! Bu gün İmam Ali a.s'a biat etseniz bu olmaz! O, zamanın İmamı değil! Elbette ona inanacağız onun mazlumiyetini öğrenip kabul edeceğiz. Ama ondan çevremize bir aşılmaz duvar, kendimizi çağın gerçeklerinden araçlarından koparan bir engel örmeyeceğiz. Eli kılıçlı at üstünde koşan İmamdan çok, bizim artık webcamla dünyaya hükmeden İmam resimleri yapmamız gerekiyor! İmam Zaman'a inanıp zuhuru bekleyenlerin çağın araçlarını teknolojisini en iyi kullanan buna en çok aşına olan ve hükmeden insanlar oluşturmamız gerekiyor..........................BU SİTEDE ŞU ANA KADAR BU KADAR SAÇMA BİR SÖZ OKUMADIM.İMAM ALEYHİSSELAMIN VEBCAMLA RESMİNİ YAPACAKMIŞIZ.CESARETİN VARSA SEN YAPSANA BİR TANE. Bu gün İmam Ali a.s'a biat etseniz bu olmaz! ALLAH AŞKINA BU SÖZÜNE BİR TANE HADİS VEYE BİR ALİMDEN DELİL GETİR ALLAH AŞKINA SENİN GİBİ DÜŞÜNEN BİR ALİM.EĞER BURADA YAZIYISAN DEDİKLERİNİN DE DELİLLE OLMASI LAZIM Kİ ŞİALARIN DELİLİ HADİSDİR.GERÇEKTEN MERAK EDİYORUM BİR HADİS GÖSTER BURDA YOKSA GERÇEKTEN SÖYLEDİKLERİNLE O KADAR SAÇMALAMIŞSIN Kİ ANLATAMAM.BİR TEK HADİS BEKLİYORUM İMAM ALİ ALEYHİSSELAMA BİAT ETSEK OLAMAZ MIŞ BU ZAMANDA.VE KAYNAĞI.

Yorum

Zamanın İmamına biat etmek ne demek? Zamanın İmamı ne demek? Zamanın İmamı kim?

Eğer İran İslam İnkılabı kılıçla savaşsaydı bu kılıç yıllar yılı sizinki gibi yezide biatı çaresiz biat ortamına mahkum olurdu. Yıllar yılı Filistinde müslümanları siyonist israile karşı taş atarak uyuttular. Ve İsrail o filistinlileri attığı taşları aldı onlarla Filistinli mazlumların kafasını ezdi acımadan. Ama ne zaman ki İmam Zaman a.f'in emriyle kurulan İran İslam inkılabı yine İmamın emriyle heronları yaptı füzeleri yaptı Lübnan Hizbullahına ve Hamasa gönderdi, o zaman siyonist kan içici terör çetesi kaçacak delik aramaya başladı!

hiç ibret almıyor musunuz! ABD ve zalimlerin dünya müstekbir güçlerinin sizden iyi dostları mı olur? Çünkü onlar karşılarında her zaman kılıç sallayan akılsızların olmasını ister. onlar kılıçlarını sallarken tepelerine bir düğmeye basarak bomba yağdıran heronları salarlar. ondan sonra da hep müslüman kanı dökülür.

sizce bir damla müslüman kanının dökülmesinin vebali, bedeli nedir? Mehdi a.f zamanın silahıyla silahlanacak. Allah buyuruyor:

http://www.google.com.tr/search?q=d%...e&ie=UTF-8

Yorum

Zamanın imamı

İmam Ali: Elinde kılıçla at üstünde koşan
                                Zamanın imamı: Teknoloji
                                Mehdinin Ordusu: 313 takvalı hacker

Şimdi konu rayına oturmaya başlıyor. Allah ıslah etsin ne deyim.
                                Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X