Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Allah ıslah etsin....

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Allah ıslah etsin....

[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=6716.msg136806#msg136806 date=1323782765]
    Pir Zöhre ananın ne kadar evliya olduğu m. kemalle ilişkisinden belli.
    [/quote]

Yolunu güttüğünüz Ehlibeyt size saygısızlığımı öğretti? Yoksa sevgi saygı ve hoşgörümüdür Ehlibeytin temeli?

Ayrıca yazdıkalarıma cevap vermekten daha kolay olanı yapıyorsunuz farkındaysanız...

Yorum

Arkadaşım siz yazılanları okurmuydunuz. Bi test edeyim dedim. Eğer okuduysanız Ayça Örer ve Abdullah KILIÇ ın resmi belgeleri tarayarak Dersim katliamının baş aktörünün m. kemal olduğunun ortaya konduğunu anlardınız. M. Kemal olduğunu anladıktan sonra da zöhre ananın kerrakesi ortaya çıkmış oluyor. Bunun saygısızlıkla bir alakası yok. Dostunu söyle sana kim olduğunu söyleyeyim.
      Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
      Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=6716.msg136814#msg136814 date=1323783957]
        Arkadaşım siz yazılanları okurmuydunuz. Bi test edeyim dedim. Eğer okuduysanız Ayça Örer ve Abdullah KILIÇ ın resmi belgeleri tarayarak Dersim katliamının baş aktörünün m. kemal olduğunun ortaya konduğunu anlardınız. M. Kemal olduğunu anladıktan sonra da zöhre ananın kerrakesi ortaya çıkmış oluyor. Bunun saygısızlıkla bir alakası yok. Dostunu söyle sana kim olduğunu söyleyeyim.
        [/quote]

İsmet inönünün planladığı ve uyguladığı bir düzendir bu. Mustafa Kemal Atatürk'ünde altına imzası varmış gibi oyun oynuyorlar. Atatürk düşmanı olunca bunları yapmak çokta zor olmuyor.
        Zaten size Atatürk'ün bu vatanı nasıl kimlerle ne güçlükler kurtardığını, İş vahdettine kalsa ülkeyi ingilizlere fransızlara satacaktı diyorum, şuan bu ülkede insanlar hür bağımsız bu ülkenin güzelleiklerinden yararlanıp ibadetlerini yapabiliyorlarsa Atatürke borçlu diyorum bunlar hiç ilginizi çekmiyor ağzınıza bir dersim sakızı almışsınız gerisini görmezden geilyorsnuz. Bu Atatürk düşmanlığı gözleri kör edecek kadar olmasının sebebi nedir???

Sizin inancınızda Evliya inancı Pir inancı varmı yokmu önce onu bir söyleyin?

Yorum

Atatürk ne aleviydi ve belki de ne de inançlıydı, ama modern çağda islama en büyük hizmeti yapmış biridir.
          O öyle biridirki; Ebu Süfyan'ın o melun vasiyetini ("Ey Ümeyye Oğulları! Hilafeti tıpkı bir top gibi birbirinize pas verin. Ebu' Süfyan'ın yemin ettiğine andolsun ki, ne cennet vardır, ne de cehennem.&quot hilafet denen zulüm mekanizmasını kaldırarak çiğnemiş, tarihin karanlıklarına gömmüştür.
          Atatürke sempati duyduğum tek şey budur. Atatürkten nefret edenler bir de bu pencereden baksınlar onlar da seveceklerdir.

Yorum

Bismillahirrahmenirrahim,
            Bu durumda; Rusyanın güzelliklerinden faydalansak Deli Petroya mı borçlu hissetmeliyiz kendimizi??
            "Tam bağımsız" ülkemizi Osmanlı Padişahı Fransızlara satmadı da 5/4 işgal edilip diktatörlükler icad edilen topraklarımızı kim nereye satmıştır. Zöhre evliya ise atanda evliyadır mutlaka...
            Bu topiklerde ne ispatlamaya çalışıyorsunuz anlamadım???
            Puro,bildiğiniz puro işte.Bir ucunda ateş diğer ucunda bir aptal.. Malcolm X

Yorum

[quote author=aykut111 link=topic=6716.msg136825#msg136825 date=1323786022]
              Bu durumda; Rusyanın güzelliklerinden faydalansak Deli Petroya mı borçlu hissetmeliyiz kendimizi??
              "Tam bağımsız" ülkemizi Osmanlı Padişahı Fransızlara satmadı da 5/4 işgal edilip diktatörlükler icad edilen topraklarımızı kim nereye satmıştır. Zöhre evliya ise atanda evliyadır mutlaka...
              Bu topiklerde ne ispatlamaya çalışıyorsunuz anlamadım???
              [/quote]
              Allah her insana akıl ve hür irade vermiştir. Ve insanoğlu beyniyle düşünüp sorgulayıp istediği şeye inanır yada inanmaz. Sonuçta her koyun kendi bacağından asılır.
              Bu topicte milyonlarca insanın inandığı ikrar verdiği, kerametine kendi gözüyle canlı canlı şahit olduğu bir Pir'le dalga geçilmektedir. Bende bir inanan olarak sizden saygı bekliyorum. İnancının ne olursa olsun. Her inanç ve yol derki, saygılı ve hoşgörülü olun. İnanmıyorsanızda sizden bunu bekliyorum.

Osmanlı padişahın serv anlaşmasını imzalamak istemesi ve canının korksuna ingilizlerin himayesine girmesi gün gibi ortadayken siz hangi tarihi okuyorsunuz? Açın bi serv anlaşmasının maddelerini inceleyin.

Allah akıl vermiş, bir düşününki karşınızda 100.000 asker ve tam donanımlı. Sizin ise 5.000 asker ve muhimmattan yoksunsunuz. Böyle bir savaştan galip gelmeniz hayalmidir???

Yorum

Değerli kardeşim Osmanlı Padişahlarından en az senin kadar nefret ederim. Sanırım beni yanlış anladın(Birazda haklısın tamamlamalıydım)
                Ancak biraz tutarlı ol lütfen...
                Kim evliya ???
                Yazılarından çıkarılamıyor da; Ata mı Zöhre mi.....?
                Puro,bildiğiniz puro işte.Bir ucunda ateş diğer ucunda bir aptal.. Malcolm X

Yorum

[quote author=cundeb link=topic=6716.msg136823#msg136823 date=1323785910]
                  Atatürk ne aleviydi ve belki de ne de inançlıydı, ama modern çağda islama en büyük hizmeti yapmış biridir.
                  O öyle biridirki; Ebu Süfyan'ın o melun vasiyetini ("Ey Ümeyye Oğulları! Hilafeti tıpkı bir top gibi birbirinize pas verin. Ebu' Süfyan'ın yemin ettiğine andolsun ki, ne cennet vardır, ne de cehennem.&quot hilafet denen zulüm mekanizmasını kaldırarak çiğnemiş, tarihin karanlıklarına gömmüştür.
                  Atatürke sempati duyduğum tek şey budur. Atatürkten nefret edenler bir de bu pencereden baksınlar onlar da seveceklerdir.
                  [/quote]
                  Atatürkün insanları ikinci plana atan sefilleştirip özgürlüğünü alan emevi hilafetine son vermesi, insanlara özgürlük tanıması ve insana hizmet bir çok devrim yapmıştır. Bunlardan hangisi Atatürk düşmanını rahatsız ediyor acaba? Atatürk sakaryada çanakkalede egede yunanı bozguna uğratmasaydı acaba Atatürk düşmanları şuan ingilizmi fransız sömürgesinde özgürce yaşayabileceklermiydi? Ne çabuk unutuldu rumların ingilizlerin atalarımıza bacılarımıza yaptıkları. Bu ülkede yüzbinlerce cami yerin kilisemi olsun istiyorlardı acaba. Atatürke duacı olmak yerine kin besleyenler bu olayların neresinden memnun değil? İngiliz yada yunan hayranlığımı var acaba merak ediyorum Atatürk düşmanlarında.

Yorum

[quote author=aykut111 link=topic=6716.msg136831#msg136831 date=1323787233]
                    Değerli kardeşim Osmanlı Padişahlarından en az senin kadar nefret ederim. Sanırım beni yanlış anladın(Birazda haklısın tamamlamalıydım)
                    Ancak biraz tutarlı ol lütfen...
                    Kim evliya ???
                    Yazılarından çıkarılamıyor da; Ata mı Zöhre mi.....?
                    [/quote]

Size şuan yaşayan ve CANLI CANLI gözümle görerek kulağımla işiterek kerametine şahit olduğum Zöhre Ana'nın bir evliya olduğunu, benim gibi dünyanın heryerinden milyonlarca insan olduğunu söylüyorum ama kulak ardı ediyorsunuz. Gelin birgün gerçekten hak yoluna merkalıysanız kendiniz şahit olun. Ha merak etmiyorum diyosanızda lütfen hakaret vari küçük düşürücü cümleler yorumlar yapmayın. Sizin inandığınız yolun getirilerini yerine getirin ve hoşgörüyle saygıyı elden bırakmayın.

Zamanında Pir Sultan Abdalı taşlayanlarda oldu, Zalime boyun eğmedi Hak için dar ağacına gitti, Nesiminin derisini neden yüzdüler? Pirler evliyalar Hak aşığıdır. Hak için can cömertliği yapmışlardır. Tıpki Şehitler Şahı İmam Hüseyin gibi zalime yezide boyun eğmemişlerdir.

Atatürk'üde sıradan bir asker olarak görenler yaptıklarını muciziyet olarak değerlendiren tüm dünyayı görmezden gelmekte. Mucizeye inanırmısınız?

Yorum

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

[quote author=zerre link=topic=6716.msg44683#msg44683 date=1248524536]
                      H.z. Ali'nin bu kadının vucudunda dünyaya geldiğine inanıyorlar.
                      [/quote]

reenkarnasyona inanan nusayri kardeşlerimizde yukarıdaki alıntıya inanıyorlarmı?

Yorum

[quote author=arslan link=topic=6716.msg136834#msg136834 date=1323788268]

Atatürk'üde sıradan bir asker olarak görenler yaptıklarını muciziyet olarak değerlendiren tüm dünyayı görmezden gelmekte. Mucizeye inanırmısınız?
                        [/quote]

arslan

10 yılda 15 milyon genç mucizesine!!ne dersin.Bu nasıl bir gençlik?engin tarih bilginle bizi aydınlat!!!

Yorum

[quote author=arslan link=topic=6716.msg136833#msg136833 date=1323787602]
                          Atatürkün insanları ikinci plana atan sefilleştirip özgürlüğünü alan emevi hilafetine son vermesi, insanlara özgürlük tanıması ve insana hizmet bir çok devrim yapmıştır. Bunlardan hangisi Atatürk düşmanını rahatsız ediyor acaba? Atatürk sakaryada çanakkalede egede yunanı bozguna uğratmasaydı acaba Atatürk düşmanları şuan ingilizmi fransız sömürgesinde özgürce yaşayabileceklermiydi? Ne çabuk unutuldu rumların ingilizlerin atalarımıza bacılarımıza yaptıkları. Bu ülkede yüzbinlerce cami yerin kilisemi olsun istiyorlardı acaba. Atatürke duacı olmak yerine kin besleyenler bu olayların neresinden memnun değil? İngiliz yada yunan hayranlığımı var acaba merak ediyorum Atatürk düşmanlarında.

[/quote]

sen Kur'an'a inanıyor musun?

m kemal sünni dini kaldırdı da yerine ne koydu?

kendi dinini koydu di mi? anayasayı Kur'an'a göre mi yaptı yoksa o şii miydi nusayri mi!!

Yorum

Aslan, maalesef mevali zihniyetli, köle kültürlü, asimile edilmiş bir sefil gibi düşünüyorsun. Lozanın 20,21,22 maddelerini bile bilse ve anlasaydın böyle dikta masallarına hala gözü kapalı inanmazdın.
                            Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

[quote author=Abdullah link=topic=6716.msg136884#msg136884 date=1323813742]
                              BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

reenkarnasyona inanan nusayri kardeşlerimizde yukarıdaki alıntıya inanıyorlarmı?
                              [/quote]
                              Burda en önemli nokta şudurki Asla Pirler ölmez, don değiştirir. Yani binlerce eren ve evliya zamanında yaşayıp gayba girdiklerinden sonra farklı yüzyıllarda yeryüzüne farklı bedenlerde gelmişler. Haşa Hz.Ali sıradan bir insanmı? Evliyanın bedeni ölür ruhu ölmez Aynı Şahı Merdan Ali'nin Pir Sultan Abdal olarak tekrar dünyaya zuhur etmesi gibi. Bunun adı şimdi reenkarnasyonmu oluyor?

Yorum

Arkadaşım ruh ölmez, müminin ruhu da kafirin ruhu da ölmez. Sen şimdi Pir Sultanın aslında İmam Ali olduğunu mu iddia ediyorsun?

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X