Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Üstad Bediüzzaman Said Nursi r.a.

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Bunlar küfürmü ? Peki birşey soracağım Ehli sünnet bunların aksini düşünseydi ne olurlardı ? Şii olurlardı değilmi ? bu yüzden bu insanlar Sünni zaten.. Siz benim söylemek istediğimi anlamadınız sanırım.. Vahdet çağrınız çok gösterişli duruyor kurduğunuz düzgün cümlelerde.. biz öncelikle Elhamdülillah müslümanız.. Yukarda yazdığınız şeyin sövmekle ilgisi yok.. Sadece ve sadece hatalı tespitler Kendi itikadında olan müslümanları bu itikatte tutabilmek maksadıyla kaleme alınmış yazılardır propaganda yada ajitasyonda denilebilir ama asla küfür değil..
    Yukarıda eklediğinizin aksini düşünen sünni varmı ? Yani şöyle Hilafet Hz.Alinin hakkıydı ama Hz.Ebubekir hilafeti gasp etti ondan sonraki halifelerde gasp etti.. Bu yüzden Sünni ve şii Ayrımı var.. Ne bekliyorsunuz Saidi nursi ; Hilafette imamette İmam aliye aitti eller bağlanarak namaz kılmak bidattır halıya secde edilmez Namazlarınızı aini cemle birleştirinmi diyecekti birazdaha gerçekçi olalım lütfen.. Burdaki sohpetimiz umarım bir tartışmaymış gibi algılanmaz Birşeyler alalım birşeyler öğrenelim diye iştirag ettik aranıza Ama bazı tavırlarınızın mektebinize zarar verdiğinide unutmayın..
    İslam için Allah Rızası için ümmetimiz için iki adım bile atandan Allah razı olsun..
    Teşekküğr ederim.
    [b]ONUNCU KÖYÜ ARIYORUM

Yorum

sui ahlak ne demek?

siyasi hedefle bilinçli kötülük gütmekten dolayı tecavüzden kurtulamıyor ne demek?

Ali'ye tapma derecesinde onu sevmek ne demek

bunlar sövgü değil mi?

Yorum

Teşekkür Kum abi. Bu sade hali daha anlaşılır. Buraya yazman sade hali ile daha iyi oldu. Şimdi said nursi savunucuları bu alıntılar hakkında ne söyleyebilirler iyi niyetim ile soruyorum ve öğrenmek istiyorum. Çünkü said nursi hakkında hiçbir bilgim yoktur. Kum abi siz de biraz sakin olun açıklamaları bekleyin. Eleştiri dozajını aşıp kişiliklere inançlara yöneldi çünkü.
        Hüseyin'in şehadeti üzre müminlerin kalbinde bir aşk vardır, o aşk asla soğumaz.
        Hz.Peygamber (saa)

Yorum

[quote author=Qom_u_aşk link=topic=7402.msg118177#msg118177 date=1297458685]
          sui ahlak ne demek?

siyasi hedefle bilinçli kötülük gütmekten dolayı tecavüzden kurtulamıyor ne demek?

bunlar sövgü değil mi?
          [/quote]

Üstat tamam bende bunu söylüyorum zaten son derece hatalı tespitler bunlar zaten böylesine büyük bir hata yapmamış olsaydı o zatta şii olurdu zaten.. Benim temennim ise Alimlik vasfı ile kaleme alınmış yanlış tespitlerin yine ilmi yazılarla çürütülmesidir.. Öyle bir üslupla yazmışsınızki yazılarınızı saidi nursinin sokak ağzıyla şiilere kfrettiği anlamı çokıyor.. Böyle birşey yok.. Ehli sünnetin bir alimidir hangi ehli sünnet alimi bu bahsettiğiniz konular hakkında yanılgaya düşmemiştir bu yanılgılardan kurtulupta gerçekleri beyan ettikleri gün şii oldukları gün olur.. Bu anlamda sade anlaşılır ve ilmi yazılarla gerçeklerin ortaya konması Ehli sünnetten kardeşlerinde gerçeklere vakıf olmasına bir yol açacaktır.. Ama Ehli sünnetin değer verdiği bir alim hakkında ağır konuşmak o kardeşlerimizinden şiilere tepkiyle ve nefretle bakmasına neden olacaktır hem kin ve nefrete sevk edecek hemde ilmi olarak çürütülmüş tespitlerin bir anlamı olmayacaktır..

Tekrar belirtiyorum saidi nursinin bu tepitleri kesinlikle hatalıdır ithamları ağırdır gerçekle alakası yoktur amma ve lakin o zatta hakaret edilemez çünkü ehli sünnet kardeşlerimizden çok büyük bitr kitlenin değer verdiği bir alimdir o zaman vahdet yalanını bırakalım kenara.. Ve bende satır aralarında bir soru sormuştum size böyle düşünmeyen bir sünni tanıdınızmı hiç ? Ben hiç görmedim eğer siz tanıdıysanız bize anlattın eğer varsa böyle kişiler bir elin parmaklarını geçmeyecek istisnalardır..
          Teşekkür ederim
          [b]ONUNCU KÖYÜ ARIYORUM

Yorum

[quote author=garib_i neyneva link=topic=7402.msg118184#msg118184 date=1297464467]
            Teşekkür Kum abi. Bu sade hali daha anlaşılır. Buraya yazman sade hali ile daha iyi oldu. Şimdi said nursi savunucuları bu alıntılar hakkında ne söyleyebilirler iyi niyetim ile soruyorum ve öğrenmek istiyorum. Çünkü said nursi hakkında hiçbir bilgim yoktur. Kum abi siz de biraz sakin olun açıklamaları bekleyin. Eleştiri dozajını aşıp kişiliklere inançlara yöneldi çünkü.
            [/quote]

bu konuyu baştan sona incelersen başka başlıklara da bakarsan verdiğimiz cevapları neyi kabul edip neyi etmediğimizi üstadın o sözleri hangi ortamda söylemiş olduğunu ve bu toplumda ehli beyt adını duymamışlara başka yerlerde ehli beyti överek nasıl tanıttığını görürsünüz.

aynı şeyleri yazarak tekrar aynı ortamı oluşturmak istemiyorum. zaten bu tartışmanın buraya gelmesinin sebebi onu sevmeyenlerin adını dahi yazmayıp "said" demeleri ve sonradan hakarete başvurmalarıdır. yoksa biz kimseyi ne sevin deriz ne de sevmeyin deriz bu insanların kendi görüşleridir.

ama hakaret hangi mektebinin öğretilerinde vardır? inad, tekfir, dışlamak hangi mektebin öğretilerinde vardır. İmam Hamaney bile Ehli sünnet imama zaruret halinde uyulabileceğini ve elleri bağlayarak bile namaz kılınabileceğini söylemişken ve bununla islam ümmetinin vahdetini esas almışken bu topraklarda dinin imanın mücadelesini veren masum olmayan bir alime bu hakaretleri nasıl açıklayabilrizi ve bu şekilde hangi sünniye ehli beyt mektebini ve İslam İnkılabını öğretebilriz?

tüm derdimiz buydu ama arkadaşlar bize karşı neredeyse cihad ilan edip saldırmaya başladılar. kafir dahi olsa bir söz söyleyenin kale alınabilecek sözleri olabilir. insafla yaklaşmak gereklidir. biz bu insafı ne kendimize karşı ne de üstad dediğimiz şahsa karşı gördük. görmeyi de beklemiyoruz.
            KIYAMI UNUTTUK YA RAB! NAMAZI BATIL EYLEDİK.

Yorum

[quote author=Cüheyman_el_Uteybi link=topic=7402.msg118155#msg118155 date=1297450067]

HEEEEEEEEEEEEEEYYYYYYYYT be kim tutar seni Allahına kurban konuş mehmet kardeş konuş zati ehlibeyt kim velayet kim sizin üstadınız duruyorya. Her şey onda başlar onda biter Hak odur ...!
              [/quote]

[quote author=Cüheyman_el_Uteybi link=topic=7402.msg118157#msg118157 date=1297450236]
              Bu arada neden şaşırmadım Hattı imam her zamanki gibi bütün ihtişamıyla avukat rolunu üstlendi Kim senide tutar konuuuuuuş sende konuş zati merak ettiğim konu bu neden ilk çıktığınızda islam düşmanları na düşman olmaktansa sadece islam dostlarına düşmansınız ucumu dokundu özür dilerim kuyruk acısı var sendende ufukalpimdende özür dilerim ...!

[/quote]

şu hitapların seviyeni belli ettiği için kale alınacak biri değilsin.

Yorum

CUHEYMAN SİZİ TANIYOR MU ?

Yorum

[quote author=Qom_u_aşk link=topic=7402.msg118138#msg118138 date=1297438209]
                  anlaşılmayacağını düşünüyordum ama tahrifini hiç düşünmüyordum:

hindistanda inek kurban etmek müslümanlar için içlerinde eskiden kalabilecek ya da çevreden kendilerine bulaşabilecek şirk izlerini siler süpürür.. bu yüzden orda inek kesmeleri daha efdaldir dedim..

burda inek kesmekten söz etmedim..

burda siz de eğer şiaya sövmekten rahatsız oluyorsanız (ki bunu beyan ettiniz) o zaman şiaya söven Said sevgisini terk etmelisiniz çünkü sizin için bu sevgi şiaya sövmesini size küçük gösterebilir.. demektir..

[/quote]

haşa ki şiaya veya Ehli beyte yapılacak sövgü bize küçük gelsin gelebilsin. sizin herşeyi buraya çekmenize hayranım. o kadar kıt bir bakış açınız var ki sizden başka şia dostu yokmuş ve herkes şiaya düşmanmış gibi tavrınız devam ediyor.

siz çevrenizden (eski veya yeni) size bulaşmış olabilecek tekfircilikten kurtulun bizler birçok yanlış sevgiden kurtulduğumuz gibi eğer bu sevgimizin yanlış olduğu bize bildirilirse ondan da kurtuluruz.

siz düşman kazanma huyunuzdan vazgeçin, hakareti hareket metodu ile karıştırmayın ve bu alışkanlığınızı terk edin biz birçok alışkanlığımızı terk ettiğimiz gibi bize emredilirse bu sevgimizi de terkederiz.

Şehid esSadr'ın içinde bulunduğu ortamdan kaynaklanan sözünü ve hutbesini okuyup o ortamın sonucu olabileceğini söyleyecek insafa en sonunda sahip olduğunuz gibi üstadın içinde bulunduğu ortamı ve tecritleri, sürgünleri, hapisleri, zehirlenmeleri dikkate alacak insafa sahip olmanızı bekleriz.

Yorum

[quote author=Musavi link=topic=7402.msg118198#msg118198 date=1297502460]
                    CUHEYMAN SİZİ TANIYOR MU ?
                    [/quote]

bilmem. ama hezeyanlarını görünce aklıma "kaleme ve satıra andolsun" ayetinden satırla mücadeleyi çıkaranlar geldi.

Yorum

[quote author=Ab-ı Hayat link=topic=7402.msg118193#msg118193 date=1297487635]
                      [quote author=Qom_u_aşk link=topic=7402.msg118177#msg118177 date=1297458685]
                      sui ahlak ne demek?

bunlar sövgü değil mi?
                      [/quote]

Üstat tamam bende bunu söylüyorum zaten son derece hatalı tespitler bunlar zaten böylesine büyük bir hata yapmamış olsaydı o zatta şii olurdu zaten.. Benim temennim ise Alimlik vasfı ile kaleme alınmış yanlış tespitlerin yine ilmi yazılarla çürütülmesidir.. Öyle bir üslupla yazmışsınızki yazılarınızı saidi nursinin sokak ağzıyla şiilere kfrettiği anlamı çokıyor.. Böyle birşey yok.. Ehli sünnetin bir alimidir hangi ehli sünnet alimi bu bahsettiğiniz konular hakkında yanılgaya düşmemiştir bu yanılgılardan kurtulupta gerçekleri beyan ettikleri gün şii oldukları gün olur.. Bu anlamda sade anlaşılır ve ilmi yazılarla gerçeklerin ortaya konması Ehli sünnetten kardeşlerinde gerçeklere vakıf olmasına bir yol açacaktır.. Ama Ehli sünnetin değer verdiği bir alim hakkında ağır konuşmak o kardeşlerimizinden şiilere tepkiyle ve nefretle bakmasına neden olacaktır hem kin ve nefrete sevk edecek hemde ilmi olarak çürütülmüş tespitlerin bir anlamı olmayacaktır..

Tekrar belirtiyorum saidi nursinin bu tepitleri kesinlikle hatalıdır ithamları ağırdır gerçekle alakası yoktur amma ve lakin o zatta hakaret edilemez çünkü ehli sünnet kardeşlerimizden çok büyük bitr kitlenin değer verdiği bir alimdir o zaman vahdet yalanını bırakalım kenara.. Ve bende satır aralarında bir soru sormuştum size böyle düşünmeyen bir sünni tanıdınızmı hiç ? Ben hiç görmedim eğer siz tanıdıysanız bize anlattın eğer varsa böyle kişiler bir elin parmaklarını geçmeyecek istisnalardır..
                      Teşekkür ederim
                      [/quote]

evt bunları demeyen sünniler var. hem de alimlerinden ve biz onlara saygı duymaktayız:

mesela şafi bunlardan birisi nesei bunlardan birisi Seyyid Kutup çağımızda bir örneği, Haydar baş yine şiilere değil ithamı bir sürü övgü düzen birisi..

ve bir önemli ayrıntı.. bu tartışma bu günlerde başlamadı bir yıldan önceydi başladığında. ve sizin dediğinizi biz oralarda yaptık. ilmi olarak alıntı yaptık, sadeleştirdik, ilmi olarak çürüttük.. açıkladık.. ancak hiç bir değişiklik olmadı muhataplarımızda daha gözümüzün içine baka baka zamanın en bilgilisi, üstad diye söylediler ikide bir .. bize hakaret olduğunu söyledik yine dinletemedik.. bir başlık açtı kardeşlerimizden birisi şia alimleri diye.. en seçkin şia alimlerimizin resimleri kondu tuttular oraya o değerli müctehidlerimizin arasına şiaya söven Said'in resmini koydular.. Zor yöneticiler gerginlik olduğundan kaldırdılar resimleri oralardan.. diyoruz burası herkesin girdiği site.. tamam alimlerinizi tanıtın buna diyecek bir şeyimiz olmaz.. ama Saidi ilk yazmaya başladıklarında takiyye yapan şii gibi tanıtıyorlardı.. şiayı gizli gizli anlatıyormuş anadoluda diye.. hiç bu konulardan söz etmezken biz.. bu konuları biz açmadık.. onların said reklamlarına göz yumsaydık şimdi sitenin her yerinde risalelerden geçilmeyecekti..

bu risalelerin tamamı sünni bakışla yazılmış ve sünnilikle şianın çatışma noktası olan örneğin Muaviy Ali a.s. çatışmasında vahhabice açıklamalar ve savunmalar var.. İmam Hüseyne hakaretler var.. biz bunları almadık buraya siz bize (şiilere) sövgü neler var dediğiniz için sadece bu soruya cevap olan bir kaç sözü aldık..

şimdi bu içinde yazdığımız başlık sizce bize acı vermiyor mu bize hakaret değl mi.. bize hakaret eden biri, bizim sitemizde üstad diye başlığa taşınıyor..

biz aylardır anlatamadık siz tarafsız görünüyorsunuz siz anlatın biz susalım.. hassasiyetimizi anladınız sanırım..

size yardımcı olması için bizim iyi niyetle hakikat ortaya çıksın diye açtığımız başlığı inceleyin.. tarihlerine de dikkat edin:

Yorum

[quote author=hatt-ı imam link=topic=7402.msg118199#msg118199 date=1297502583]
                        [quote author=Qom_u_aşk link=topic=7402.msg118138#msg118138 date=1297438209]
                        anlaşılmayacağını düşünüyordum ama tahrifini hiç düşünmüyordum:

hindistanda inek kurban etmek müslümanlar için içlerinde eskiden kalabilecek ya da çevreden kendilerine bulaşabilecek şirk izlerini siler süpürür.. bu yüzden orda inek kesmeleri daha efdaldir dedim..

burda inek kesmekten söz etmedim..

burda siz de eğer şiaya sövmekten rahatsız oluyorsanız (ki bunu beyan ettiniz) o zaman şiaya söven Said sevgisini terk etmelisiniz çünkü sizin için bu sevgi şiaya sövmesini size küçük gösterebilir.. demektir..

[/quote]

haşa ki şiaya veya Ehli beyte yapılacak sövgü bize küçük gelsin gelebilsin. sizin herşeyi buraya çekmenize hayranım. o kadar kıt bir bakış açınız var ki sizden başka şia dostu yokmuş ve herkes şiaya düşmanmış gibi tavrınız devam ediyor.

siz çevrenizden (eski veya yeni) size bulaşmış olabilecek tekfircilikten kurtulun bizler birçok yanlış sevgiden kurtulduğumuz gibi eğer bu sevgimizin yanlış olduğu bize bildirilirse ondan da kurtuluruz.

siz düşman kazanma huyunuzdan vazgeçin, hakareti hareket metodu ile karıştırmayın ve bu alışkanlığınızı terk edin biz birçok alışkanlığımızı terk ettiğimiz gibi bize emredilirse bu sevgimizi de terkederiz.

Şehid esSadr'ın içinde bulunduğu ortamdan kaynaklanan sözünü ve hutbesini okuyup o ortamın sonucu olabileceğini söyleyecek insafa en sonunda sahip olduğunuz gibi üstadın içinde bulunduğu ortamı ve tecritleri, sürgünleri, hapisleri, zehirlenmeleri dikkate alacak insafa sahip olmanızı bekleriz.
                        [/quote]
                        ...
                        Bu cümlelerle karşılaştığımda aklıma hep Imam Huseyn as geliyor. Yaşadığı onca zorluklar karşında hakk'i ne gizlemis nede başka yollara başvurmuş. Canını, malını her şeyini doğru bildiği yolda feda etmiş.imam da can tehlikesi yaşıyordu ve isteseydi bu davasından da geçebilirdi. Biliyorum ikisi arasında dağlar kadar fark var ama nedense böyle bir düşünce geliyor aklıma. Sonuçta said nursi de insan ve masum değil hatalar yapabilir ama yazdığı veya söyledikleri eserlerle düşüncelerle kendinden sonraki insanları etkileyeceğini (olumlu/olumsuz) bilmiyor muydu? Sonuçta yukarıda söyledikleri şeyler bir kesimi mutlu ederken bir kesimi toplumdan soyutlaması ve sünni kardeşlerin bu mektepten cüzzamlıdan kaçar gibi kaçmasına, bihaber yaşamasına, sapık damgası vurulmasına vesile olmamış mi? Sonuçta milyonları yazdılarıyla etkilemiş bir insan. Ben bu çelişkiyi anlamıyorum.
                        Hüseyin'in şehadeti üzre müminlerin kalbinde bir aşk vardır, o aşk asla soğumaz.
                        Hz.Peygamber (saa)

Yorum

hayır bu geçmişte olmuş bitmiş bir şey olsa bi şey demeyiz.. ama hala bu gün milyonlarca insan şia düşmanı oluyor bu satırları okudukça dünyanın her yanında.. sadece türkiyede değil.. sorularla islamiyet sitesinden alıntı yaptım ben.. adam şia hakkında sorulan soruya direkt risalelerden bu alıntıları alıyor delil göstererek şiayı sapık ilan ediyor.. bu yazıyı 5 000 e yakın insan okumuş ve binlerce site var böyle yapmakta olan hala...

biz bunların hangi biriyle başa çıkacağız..

siz sünni dünyanın benim kadar içinde değilsiniz.. nerede şia hakkında bir iftira yanlış yönlenme ve tevil varsa temeli ya vahhabilere dayanır..ki vahhabiler bu kadar etkin olmadığı için sünni dünyada Said onlardan kat kat daha fazla etkin ve zararlı konumda şu anda..

Yorum

[quote author=Qom_u_aşk link=topic=7402.msg118206#msg118206 date=1297506823]

evt bunları demeyen sünniler var. hem de alimlerinden ve biz onlara saygı duymaktayız:

Haydar baş yine şiilere değil ithamı bir sürü övgü düzen birisi..

[/quote]

Haydar Baş bu sistemin kurcusuna ve sistemin kendisine de hançeresini yırtarcasına bağırarak övgü düzen biri. bu insanı savunmak ehli beyt mektebine zarar vermiyor bu memlekette muhatap olacak müslümanların bulunması için gayret gösteren ve çağın yezid ve muaviyesine direnen birini sevmek ehlibeyt mektebine zarar veriyor öylemi?

bu gidişle çok değil 5-10 sene sonra kimlere hoşgörü ile yaklaşacağınızı hep beraber göreceğiz. tarihteki yezide lanet okuyup çağın yezidelerine dost olmak hastalığından Rabbim ümmeti korusun.

[quote author=Qom_u_aşk link=topic=7402.msg118210#msg118210 date=1297507342]

siz sünni dünyanın benim kadar içinde değilsiniz.. nerede şia hakkında bir iftira yanlış yönlenme ve tevil varsa temeli ya vahhabilere dayanır..ki vahhabiler bu kadar etkin olmadığı için sünni dünyada Said onlardan kat kat daha fazla etkin ve zararlı konumda şu anda..
                            [/quote]

biz sünni dünyanın tam ortasındayız. ve sizlerin ehli beyt mektebine ve şiaya ve İslam inkılabına verdiğiniz zararı başka kimsenin verdiğini göremiyoruz. sizin şu yazdıklarınızı okuyan bir tek sünni taassubunu bırakıp ta hakkı öğrenme gayretine girmez. bizler üstedı doğru anlattığımızda onun mücadelesini tam olarak aktardığımızda sizin zanlarınızın aksine zararlı değil faydalı oluyor.

ama bu istemin kalemlerinden üstadı öğrenenler, ve sizin gibi kendilerindenmiş gibi görünenlere (haydar baş ve hayrettin karaman misali) zamanında yüreklerini açanlar ne üstadı tanımış ne de onun söylediklerinden birşey anlamışlardır. bizler zaten o büyük kitlenin içinde üstadı anlatarak uyanma sağlamaya çalışıyoruz.

gari-i neyneva kardeşim Ammar bin yasir de takıyye yapmış, ve önderlerimizde mektebin maslahatı için takıyye yapılabileceğini söylemişlerdir. bunda garipsenecek birşey yok. şiadan kaçanlar üstadı da anlmayanlardır. anlasalardı onun mücadele ettiği rejime kul köle olmazlardı.

Yorum

Ammar b. Yasirle Said'in ne benzerliği var? Said şii miydi ki takiyye yaptığını söylemeye çalışıyorsunuz?..

ben sünni dünyanın içinde değilsiniz derken size değil şii kardeşlerime dedim..

Saidi tanıyanların arasında şiaya sıcak bakanları sadece sizde gördüm.. Sizin de durumunuz ortada..

Haydar baş'a desteğimiz, Ehlibeyti anlatması ile sınırlıdır. bunu kaç kez söyledik.. Ama Said'e destek verecek bir şeyimiz yoktur.. çünkü iman hakikatleri olarak ortaya koyduğu Allah'ın varlığını ispatlama çalışmasını mücadele edilmeye değer görmüyoruz. bunu da dedik.. Allah'ın varlığı değil, tevhidi konularda durulmalı. hüküm koymada, tek olduğundan söz edilmeli.. yoksa Allah'ın varlığını kabul etmeyen yok.. Said böyle hedef saptırdı.. sünni dünyayı tağutlardan habersiz bıraktı.. Kur'an'ın tağutları tanıtan ayetlerini açıklamadı. zamanın tağutlarına hükmettikleri düzen ve cahiliye yasaları açısından bakış sağlamadı.. Onun mücadelesi tamamen siyasetten arındırılmış sünni seküler bakış açısıyla idi.. Ve zararları faydalarından çoktu.. Örneğin muaviyeye hz. demesi, kendisine vahiy/ilham geldiğini ve risaleleri onlarla yazdığını iddia etmesi.. Ali a.s. ile irtibat kurduğunu iddia etmesi, sünni din adamlarını ehlibeytten gösterip şiayı batıl tanıtması...

ne siyasi ne dini ne itikadi ne ameli.. hiç bir yönden Said'e destek verecek bir yön bulamıyoru. Ama Haydar Baş Ehlibeyti doğru olarak gündeme getiriyor ve bu alanda yazdığı kitaplar sahih.. Onun siyasi mücadelesi ölümüyle sona erecek ama yazdığı kitaplar nesiller boyu şianın sünnilere karşı işte sünniler de Ehlibeyt hakikatini kabul ediyorlar işte kitaplardan delilleri denilerek bir kaynak olacak.. Tıpkı Süleyman İbrahim'in Osmanlı padişahı Sultan Abdülazizin emriyle yazdığı yenabiul mevedde gibi..

Şimdi biz siyasi mücadelesi ölümüyle sona ermiş bir Saidden kalan şia düşmanlığı ve anlaşılmayan dili ve yanlış tespit ettiği imani hakikatler dedikleriyle, Sahih olarak Ehlibeyti anlatan Haydar Baş'ı bir mi tutalım.. Nasıl Ehlibeyt sevgisi var sizde ki birisi Ehlibeyt kelimesini tahrif ediyor ona sevgi diğeri doğru anlatıyor hem de katı sünni kesimde.. ondan nefret ediyorsunuz. siz kime hizmet ediyorsunuz bu durumda?..

Yorum

[quote author=Qom_u_aşk link=topic=7402.msg118219#msg118219 date=1297516056]

Saidi tanıyanların arasında şiaya sıcak bakanları sadece sizde gördüm.. Sizin de durumunuz ortada..

[/quote]

doğrudur bizim durumumuz ortada. sizin de durumunuz ortada. ikimizinde ortasında bizleri bu yoldan saptırmaya çalışan bir sistem var. kimin onun oyununa geldiğini hep beraber göreceğiz.

siz sırf ehlibeyti destekledi diye birini övecek kadar basiretsizseniz bu sizin sorununuz. İmamın şii görünen şaha karşı takındığı tavrı bizler şii görünsün sünni görünsün herkese karşı takınmaya devam edeceğiz.

Öz Muhammedi İslam olan Ehli beyt mektebini sizlere rağmen savunmaya ve kitlelere ulaştırmaya devam edeceğiz. hezeyanlarınıza, iftiralarınıza düşmanlığınıza rağmen bu milletin içinde bu milletin yararına olan İnkılabi davamıza canımızı vermek dahil her yolla hizmet edeceğiz.

ne sizden, ne de sizin sünni eylemdaşlarınızdan gelen kınamaları kale almayacak ve bu yolda olan azmimizde bir azalma olmayacaktır.

sizler peşine takıldığınız Haydar Baş gibilerinin başrolünde olduğu filmin bilinçsizce figüranı olmaya devam edebilirsiniz. bizler bu filmin senaryosunu yazanı da başrolünü de deşifre edip kardeşlerimizin uyanmasını sağlamaya çalışacağız.

sözün artık bir kıymeti yok. sizin sözünüzün bu konuda yanımızda zerrece değeri yoktur artık. sizin bu konuda kale alınacak bir söz söyleme ihtimaliniz de yoktur artık. çünkü sizin insafınız, basiretinizde yoktur.

bize karşı diş bilediğiniz kadar islam düşmanlarına karşı diş bilemediniz. bu yüzden söylenecek sözde kalmadı tarafımızdan.

buyrun zafer nidaları atıp sitenizi bir baştan bir başa dolaşın. çünkü artık bu konuda sizi muhatap kabul etmeyeceğim ve hezeyanlarınızı kale almayacağım. çok uzadı.

kamil-i cehl ile davay-ı irfan eylemek olmaz.

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X