Ehlibeyt a.s.'a Delalet Olan Ayetleri Said Risalelerde Nasıl Tefsir Etti?
[quote author=Mufazzal link=topic=10860.msg117104#msg117104 date=1296745258]
Ali ben seni seviyorum Ama Muaviyeden de vazgeçemiyorum.
Ali ben seni seviyorum ama Muaviyeyi putlaştırandan da vazgeçemiyorum.
Ali ben seni seviyorum ama Muaviyeyi putlaştıranın putlaştırmasını kamufle edenleri de seviyorum.
[/quote]
Rabbim senin iftiralarından İslam İnkılabına bağlı samimi müslümanları korusun.
Ali'den, Hüseyinden bahsedip bu çağın yezidlerinin ve onların kurdukları rejimlerin uşağı olanlara Rabbim lanet eylesin.
Ali'den, Hüseyinden bahsedip onların neslinin sağlamaya çalıştığı vahdeti kendi akıllarınca(!) dışlayan ve ona darbe vurmaya çalışıp büyük şeytanın ekmeğine yağ sürenlere (ki imam Humeyninin sözüdür) Rabbim lanet eylesin.
Ali'den, Hüseyinden bahsedip İslam İnkılabına dostmuş gibi görünüp o İnkılabın kurucularının ve velayeti fakihin tüm uyarılarını hiçe sayanlara Rabbim lanet eylesin.
[quote author=Mufazzal link=topic=10860.msg117104#msg117104 date=1296745258]
Ali ben seni seviyorum Ama Muaviyeden de vazgeçemiyorum.
Ali ben seni seviyorum ama Muaviyeyi putlaştırandan da vazgeçemiyorum.
Ali ben seni seviyorum ama Muaviyeyi putlaştıranın putlaştırmasını kamufle edenleri de seviyorum.
[/quote]
Rabbim senin iftiralarından İslam İnkılabına bağlı samimi müslümanları korusun.
Ali'den, Hüseyinden bahsedip bu çağın yezidlerinin ve onların kurdukları rejimlerin uşağı olanlara Rabbim lanet eylesin.
Ali'den, Hüseyinden bahsedip onların neslinin sağlamaya çalıştığı vahdeti kendi akıllarınca(!) dışlayan ve ona darbe vurmaya çalışıp büyük şeytanın ekmeğine yağ sürenlere (ki imam Humeyninin sözüdür) Rabbim lanet eylesin.
Ali'den, Hüseyinden bahsedip İslam İnkılabına dostmuş gibi görünüp o İnkılabın kurucularının ve velayeti fakihin tüm uyarılarını hiçe sayanlara Rabbim lanet eylesin.
Yorum