Verilen linkte açılan sayfada konu ile alakalı video bulunmadığından link silinmiştir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mukteda Sadr üzerinden Şiilere atılmak istenen iftira (Video)
Daraltma
X
-
Ynt: Bu video ve buradaki iftiralara ne diyeceksiniz?
Bismillahirrahmanirrahim
Video 4 sahneden oluşuyor. Ve 4 Sahnede sözde Mukteda Sadrın sözleri Türkçeye çevrilmiş. Video ekranında yazılanları aynen aktarıyorum.
Birinci Sahne:
Hedefimiz; Allah'u Tealanın rıza göstereceği İmam Mehdi devletini kurmaktır.
İkinci Sahne:
Operasyonları biz Irak ordusu ile beraber yapacağız.
Ben bu konu ile ilgili olarak Irak içişleri bakanı ile görüşeceğim...
Bu operasyonlar resmi operasyon olacaktır...
Üçüncü Sahne:
Mukteda: (İç işleri Bakanı yetkilisine Hitaben) Kendine güven bu noktada. Benden her yönde yardım al...
Ben yardıma her zaman hazırım. Şahsen ben uçaklarınızın başımızda dolaşmasından rahatsız oluyorum, onların dolaşmasını sevmiyorum. Bu benim için önemli bir noktadır. Bunu hemen kesin. Ben Mehdi ordusunu sokaklardan çekiyorum. Telafer ve El Hucce Bölgelerinde "Ehl-i Sünnet" Müslümanlarını tasfiye edip (öldürmeye) başlayacağım. Siz buna karışmayacaksınız. Bu konuda Mehdi ordusunun seçkin komutanlarını görevlendirdim. Onları, Müfettişlerimize ve ordunuza ve polisinize yardım için ayırdım.
Dördüncü Sahne:
İranın maslahatı gereğince, ırakta ki Ehl-i Sünnete ait medreseler ve eğitim kurumlarının tasfiyesi, kadrolarının dağıtılması şarttır. Ben irana gittim, değerli yetkililerle ve kadim dostum Seyyid Kamil Hari ile görüştüm. Tasifiyenin gerekliliği konusunda hemfikiriz.
Şimdi öncelikle bu sözlerin üzerinde duralım. Acaba bu sözler gerçekten mukteda Sadrın ağzından dökülen sözler mi? Ayrıca Üçüncü sahnede parantez içerisinde geçen (öldürmeye) kelimeside bu videoyu bu hale getirenlerin eklemesi.
Videonun içinde geçen sözde Mehdi Ordusunun, sünni Müslümanlara işkence resimleri vyea sünni medreseleri talan etme resimleri, apaçık bir iftira ve apaçık bir yalandır. Nitekim Amerikalıların, Vahhabi zihniyetli CİA uşaklarının katlettiği, öldürüldüğü, patlatıldığı nice insanların, Katili olarak sık sık Mehdi ordusunun hedef gösterildiğine ama aslında amacın Mehdi ordusu değil, Sünni dünyayı, Şii dünyaya kışkırtmak olduğunu bizler çok iyi biliyoruz. Ve ayrıca sanalda ufak bir tarama yaparsanız hem bu işkence gören müslümanlara ve hemde sözde yıkılan, yakılan ve bombalanan medreselere ait bilgilere ulaşabilirsiniz.
Dolayısı ile biz burada, işkence ve medrese talanları üzerinde durmayacağız. Üzerinde duracağımız, Sözde Mukteda Sadra ait olan 4 sahneden oluşan sözlerdir.
Not: Şunuda unutmamak gerekir ki; Mukteda Sadr, Şii bir alim ve direnişçi olabilir ama Müçtehit değildir ve Şia'nın terazisi veya ölçüsü de değildir.
Şimdi öncelikle Arapça bilen birisine Mukteda Sadrın ağzından çıkan sözleri çok iyi takip etmesi ve yazması için ricada bulunalım. Çünkü dikkat ederseniz Mukteda Sadr ha bile konuşuyor ama sadece 1 veya 2 veya en fazla 4 satır bir çeviri var. Buda anlaşılıyor ki sözler doğru olsa bile sözlerin önleri ve sonları makaslanmıştır. Sözlerin içinde ÖLDÜRME olmadığına göre ortada bir nevi müthiş bir iftiranın olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.
Bakalım zaman bize neyi gösterecek.
Yorum
-
Bismillahirrahmanirrahim.Selamun Aleykum
[quote author=Murtazaali link=topic=5104.msg29859#msg29859 date=1243101914]
Bismillahirrahmanirrahim
Video 4 sahneden oluşuyor. Ve 4 Sahnede sözde Mukteda Sadrın sözleri Türkçeye çevrilmiş. Video ekranında yazılanları aynen aktarıyorum.
Birinci Sahne:
Hedefimiz; Allah'u Tealanın rıza göstereceği İmam Mehdi devletini kurmaktır.
İkinci Sahne:
Operasyonları biz Irak ordusu ile beraber yapacağız.
Ben bu konu ile ilgili olarak Irak içişleri bakanı ile görüşeceğim...
Bu operasyonlar resmi operasyon olacaktır...
Üçüncü Sahne:
Mukteda: (İç işleri Bakanı yetkilisine Hitaben) Kendine güven bu noktada. Benden her yönde yardım al...
Ben yardıma her zaman hazırım. Şahsen ben uçaklarınızın başımızda dolaşmasından rahatsız oluyorum, onların dolaşmasını sevmiyorum. Bu benim için önemli bir noktadır. Bunu hemen kesin. Ben Mehdi ordusunu sokaklardan çekiyorum. Telafer ve El Hucce Bölgelerinde "Ehl-i Sünnet" Müslümanlarını tasfiye edip (öldürmeye) başlayacağım. Siz buna karışmayacaksınız. Bu konuda Mehdi ordusunun seçkin komutanlarını görevlendirdim. Onları, Müfettişlerimize ve ordunuza ve polisinize yardım için ayırdım.
Dördüncü Sahne:
İranın maslahatı gereğince, ırakta ki Ehl-i Sünnete ait medreseler ve eğitim kurumlarının tasfiyesi, kadrolarının dağıtılması şarttır. Ben irana gittim, değerli yetkililerle ve kadim dostum Seyyid Kamil Hari ile görüştüm. Tasifiyenin gerekliliği konusunda hemfikiriz.
Şimdi öncelikle bu sözlerin üzerinde duralım. Acaba bu sözler gerçekten mukteda Sadrın ağzından dökülen sözler mi? Ayrıca Üçüncü sahnede parantez içerisinde geçen (öldürmeye) kelimeside bu videoyu bu hale getirenlerin eklemesi.
Videonun içinde geçen sözde Mehdi Ordusunun, sünni Müslümanlara işkence resimleri vyea sünni medreseleri talan etme resimleri, apaçık bir iftira ve apaçık bir yalandır. Nitekim Amerikalıların, Vahhabi zihniyetli CİA uşaklarının katlettiği, öldürüldüğü, patlatıldığı nice insanların, Katili olarak sık sık Mehdi ordusunun hedef gösterildiğine ama aslında amacın Mehdi ordusu değil, Sünni dünyayı, Şii dünyaya kışkırtmak olduğunu bizler çok iyi biliyoruz. Ve ayrıca sanalda ufak bir tarama yaparsanız hem bu işkence gören müslümanlara ve hemde sözde yıkılan, yakılan ve bombalanan medreselere ait bilgilere ulaşabilirsiniz.
Dolayısı ile biz burada, işkence ve medrese talanları üzerinde durmayacağız. Üzerinde duracağımız, Sözde Mukteda Sadra ait olan 4 sahneden oluşan sözlerdir.
Not: Şunuda unutmamak gerekir ki; Mukteda Sadr, Şii bir alim ve direnişçi olabilir ama Müçtehit değildir ve Şia'nın terazisi veya ölçüsü de değildir.
Şimdi öncelikle Arapça bilen birisine Mukteda Sadrın ağzından çıkan sözleri çok iyi takip etmesi ve yazması için ricada bulunalım. Çünkü dikkat ederseniz Mukteda Sadr ha bile konuşuyor ama sadece 1 veya 2 veya en fazla 4 satır bir çeviri var. Buda anlaşılıyor ki sözler doğru olsa bile sözlerin önleri ve sonları makaslanmıştır. Sözlerin içinde ÖLDÜRME olmadığına göre ortada bir nevi müthiş bir iftiranın olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.
Bakalım zaman bize neyi gösterecek.
[/quote]
Murtaz kardeşin yazdıklarına ek oalrak bende bir şeyler yazmak isterim.
Daha önce yine bu video ile ilgili-şuan tam hatırlamıyorum- bir forumda tartışam olmuştu.O forumdaki bir alimimiz video'da Mukteda Sadr tarafından hiç bir şekilde " ehli sünnet,sünne,sünni" vs ifadfelerinin kullanılmadığını söylemişti. Bende videonun ilgili bölümünü özellikle bir kaç kez dinledim. Arapçam yok amma Sadr'ın ağzından çıkan hiç bir ifade de "ehli sünnet" ifadesini duymadım. Arapça bilen bir arkadaşımız doğru bilgiyi daha net bir şekilde ortaya koyacaktır.
Video da ilginç olan bir başka nokta bu video'nun Ceyşul Mehdi'nin resmi yayın organı tarafından yayınlandığının söylenmesi. Irak gibi karışık bir ülkede mezhep çatışmlarını körükleyecek ve -özellikle yazıyorum- gizli bir şekilde yapılacak faaliyetlerin -Sadr grubunun yapacağı söylenen- bizzat bu grubun resmi yayın organı tarafından açıkca tüm dünyaya duyurulması garip değil mi?
Ben bu konuşma resmi yayın organın da yayınlamadı bir fikir sahibi değilim. Elbette yayınlanmış olailir. Ve fakat yayınlanan konuşma ile Türkçe çevrisi arasında özellikle Ehli Sünnet ile ilgilli kısımda sıkıntı var die düşünüyorum."sebebi yukarıda yazdıklarımdan ötürüdür-
Selametle“Hüseyin her müminin göz yaşıdır.”
Doğrusu ben Hür’üm
Sizleri kılıçtan geçiririm.
Ve bu toprakta inen en üstün kimseye yardım ederim.
Sizleri öyle öldürürüm ve bu yolda asla şüphe etmem.
Yorum
-
mütefekkir
BİSMİTAALE
Videoda bazı yerlerde Mukteda Sadr konuşmasını tamamlamasına izin verilmiyor yani makaslamalar var.
Bir diğer konu ise Sadr Irak hükümeti ile işbirliği yapacağını beyan ediyor ve bazı etnik gurubların tasviye edilmesi konusunda yardım edebileceğini beyan ediyor özellikle öğretim kurumları medreselerinin kapatılması falan.
Burda kast ettiği etnik gurub kesinlikle Ehli-Sünnet vel Cemaat değildir vahhabi zihniyetli el kaidedir.
Sen gel beni öldür beni kafir bir benim mahalleme bombalar koy ama ben sana karşı bir savunma yapmıyayım bumudur yani.
Doğal olarak Sadr kendi müslüman kardeşlerini savunmak zorundadıdr ve bunun için gerekeni yapmak istiyor.
Belliki bunu yayan şahıslar el kaide veya vahhabi deselerdi progagandaları işe yaramazdı ama başarılı olabilmeleri için ehli-sünnet tabirini getirmişler.
Yorum
-
Bu konuşmaları makaslayıp makaslayıp ekleyenler katliam esnasında nerdeydi onlarıda çekselerdi ya canlı canlı..amerikanın katlettiği insanları mehdi ordusunun yaptığı bir iş gibi göstermek ancak siyonistlerin oyunu olsa gerek..
Sadr ıraktaki sünni kardeşlerini öldürüyor ama filistindeki lübnandaki gazzedeki sünni kardeşlerinin yaşaması için elinden geleni yapıyor maddi ve manevi..bu nasıl olacak bunu nasıl yorumlayacaklar acaba.ALLAH'ım Bütün Güzel Sözler Sana Söylemekle Güzeldir,Kırık Dökük de Olsa Kabul Eyle Sözlerimi.
Yorum
-
[quote author=serdarcan link=topic=5104.msg30366#msg30366 date=1243258772]
Bu konuşmaları makaslayıp makaslayıp ekleyenler katliam esnasında nerdeydi onlarıda çekselerdi ya canlı canlı..amerikanın katlettiği insanları mehdi ordusunun yaptığı bir iş gibi göstermek ancak siyonistlerin oyunu olsa gerek..
Sadr ıraktaki sünni kardeşlerini öldürüyor ama filistindeki lübnandaki gazzedeki sünni kardeşlerinin yaşaması için elinden geleni yapıyor maddi ve manevi..bu nasıl olacak bunu nasıl yorumlayacaklar acaba.
[/quote]
Siyonistlerin oyununa gelmeyen müslüman varmı acaba diye düşünmeden edemiyor insan! (iranı katmıyorum bu kategorinin içine )[img]http://img240.imageshack.us/img240/6638/salam83fb18fb1sqqm1ec6.gif
Yorum
-
Bu başlığı açtım ki bu videonun safsata olduğunu göresiniz. Belki birileri o videoyu izleyip de inanırsa bahanesi kalmaz. Denk gelirse bu başlıkta okur işte gerçekleri.nokta koymuyoruz artık cümle sonlarına
noktayı koyacak olan sensin anlasana
...
Yorum
-
yazıklar olsun müslüman müslümana bunu yaparmı bumudur peygamberin ümmeti nasıl allahtan korkmaz resulden utanmazlar yarın mahşerde nasıl bakacaklar resulün yüzüne
mehti ordusu katil amerikaya karşı onurlu bir direniş göstermekte çünkü onlar ülkelerinin siyonistler tarafından yönetilmesini istememektedirler
hiç bir şia bir ehli sünneti öldürmeyi düşünmez durduk yerde
çünkü şialar yeryüzünde vahdete inanırlar
ehli sünnet kardeşlerim inanmayın
neredeyse tamamı şia olan iranda bile sünnilerin elleri bağlı namaz kılmalarına kimse ses çıkarmıyor mani olmuyor bizzat yaşadım bbunu
ehli sünnet kardeşlerim katil siyonistlerin yalanlarına inanmayın"eğer sıffinde engellenebilseydi cansız kuranın mızraklanışı o zaman kerbelada mızraklanmazdı canlı kuranın başı"
Yorum
Yorum