bugün Kerbela hadisesinden çokca zaman geçmiştir ama biz bunu yakın hiss ediyor ve her zaman acısını duyuyoruz. ama ne var ki, bazı kimseler, vicdansızlar babaları Yezitin (Allah ona ve babası Muaviyeye ve dedesi Ebu Sufyana ve onların soyundan onlar gibi olanlara sonsuz lanet etsin) yaptığı yetmiyormuş gibi bugün de o alçağı savunmaya kalkıyor, Yezitin suçu yoktur diyorlar. işte bu alçaklar Yezitin zinadan olmuş yavrularıdr, yavrularıdr, yavrularıdr. bunların zinadan olduklarına hiç süpe yok ki, bunlar Ehli beyte (a.s) düşman oluyorlar, suçlu olan Yeziti (Allah ona ve babası Muaviyeye ve dedesi Ebu Sufyana ve onların soyundan onlar gibi olanlara sonsuz lanet etsin), o melunu ise kurtarmaya çalışıyorlar. Allah onlarda sonsuz lanet etsin, Allah Kerbela vakıasının temelini hazırlayanlarada lanet etsin.
yöneticilerden rica ediyorum yazılarım editlenmesin. çok rica ediyorum editlemeyin çünkü yazdıklarımın doğruluğunu her kes biliyor.
yöneticilerden rica ediyorum yazılarım editlenmesin. çok rica ediyorum editlemeyin çünkü yazdıklarımın doğruluğunu her kes biliyor.
Yorum