Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nasil Shia oldum (32) /Zahra

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Nasil Shia oldum (32) /Zahra

Küfür hergün renkler değişedursun, bukalemunlara kanan mü'minlere yazık,
    Küfrün cambazları oynaya dursun, yüzlerine atılacak tükrüğe yazık,
    Ve korkaklar şehadetten kaçmaya dursun, taşıdıkları mukaddes ruhlara yazık,
    AYRI GURUBUZ DİYEN diller kurusun, mensubu oldukları inanca yazık...
    insan olma bilincinizi selamlıyorum

Yorum

Sizlere Allah’tan korkmayı, dininiz hususunda vera’lı (şüpheli şeylerden kaçınan) olmayı, Allah için çaba göstermeyi, doğru konuşmayı, size güvenip yanınızda emanet bırakan kimseye ister iyi olsun, ister kötü emanetini iade etmeyi, secdeleri uzatmayı ve iyi komşuluk yapmayı tavsiye ediyorum; işte Muhammed salla’llâhu aleyhi ve alih bunlarla gönderilmiştir. Onların (Ehl-i sünnet’in) namazlarına katılın, cenaze merasimlerine katılın, hastalarını ziyaret edin, haklarını ödeyin.
      İmam hasan askeri (a.s)’

Yorum

yahudiler ve hristiyanlar gibi şahsi düşmanlık veya sevgilerinizi akaide yansıtanlar uyumaya mahkumlardır uyansalarda karanlıga uyanırlar çünkü fırkalari geçit vermez.. murat şahin...

Yorum

Şu anki Şia ve Sünni savaşı, Safevî Şiası ve Emevî Sünniliği savaşı olup İslam ile sömürü ve Müslüman ile siyonist arasındaki savaştan gafil kılmak için çıkarılmıştır. Bu iki savaşın birbirine bağlılığı, bu iki cephenin aynı zamanda ortaya ...çıkması, dünyadan haberi olan herkesçe açıkca bilinmektedir. "Fedek gasbı"nın (Şii ve Sünni camiasında hala süren bir tartışma konusudur.) diri ve şu anda olan bir olay gibi kışkırtıcı ve olağandışı bir biçimde ortaya getirilmesi, "Filistin'in gasbı"nın unutturulması içindir.".. ali şeriati...

Yorum

gulat ruhaniliğini; üzerine Ali Şiası gömleği giydirilmiş fakat içi tamamiyle boşaltılmış bir "halkı pasifize etme politikası" olarak görür. Bu o kadar büyük bir ustalıkla yapılmıştır ki, halk inandığı şeyin Ali Şiası olduğunu sanmakta faka...t uygulamada gulat Şiasının istediklerini yapmaktadır. Bu minvalde "Kerbelâ" hadisesinden "Yas" günlerine, Zeyneb'i, Hüseyin'i, Fatımâ'yı sevmekten Ali'yi sevmeye her şey sembolleştirilmiştir. Aynı metot Şia İmamlarını algılamada da uygulanmış ve le gulat ruhaniliği "Halkın imamlara bağlantısında sevgiyi, bilginin yerine geçirmiştir." Çünkü bilmeden sevmek halkın dizginlerini ellerinde tutmalarını kolaylaştırmaktadır. .ali şeriati

Yorum

şiiilik en büyük sünnettir. ali şeriati rabbim şiayı muaviyelerden ve gulatçılardan koruysun...

Yorum

Sizlere Allah’tan korkmayı, dininiz hususunda vera’lı (şüpheli şeylerden kaçınan) olmayı, Allah için çaba göstermeyi, doğru konuşmayı, size güvenip yanınızda emanet bırakan kimseye ister iyi olsun, ister kötü emanetini iade etmeyi, secdeleri uzatmayı ve iyi komşuluk yapmayı tavsiye ediyorum; işte Muhammed salla’llâhu aleyhi ve alih bunlarla gönderilmiştir. Onların (Ehl-i sünnet’in) namazlarına katılın, cenaze merasimlerine katılın, hastalarını ziyaret edin, haklarını ödeyin.
                İmam hasan askeri (a.s)’

Yorum

ZEHİRLİ SEVGİ

Bedeli ödenmeyen sevgi zehirlenir.işte hıristiyanların hz isa ya olan sevgisiböyle segidir.hıristiyanlar hz isa yı seviyorlar bunu kim inkar edebilir.hemde o kadar çok seviyorlar ki haşa onuAllah ın oğluderecesine yükseltiyorlar..onun iyi bir insan olması,peygamber olması,Allah tan vahiy alması,hatta mucizevi bir doğumla dünyaya gelmesi ve kendisine karşı kurulan tuzağa Allah ın öze......l yardımını alması,onları tatmin etmiyor,onları kesmiyor.sonunda onuAllah tan bir parça sayma sapıklığına düşüyorlar.

hz isa zehirli bir sevgi sonucu ilahlaştırılınca,peygamber isa buharlaşıyor.teslisci kilise isa yı model gösteremiyor.kendini takip edenlere isa gibi olun diyemiyor.nasıl desin ki ,bunu demek tanrı olun demekle eş anlamlı.bu sefer kilise uyanıklık yapıp hz isa dan boşalttığı peygamberlik makamına kendisi kuruluyor.isa yı isa aşkına öldüren kurucu baba tarsus lu pavlus un dilinde somutlaşıyor bu uyanıklık: kilise kurtuluştur..

sevgi işte böyle zehirleniyor.sevgiyi zehirleyenlerin bu işi peygamber adına yapmaları hiçbirşeyi değiştirmiyor.zehirledeikleri sevgide dönüp kendisini zehirleyenleri zehirliyor.onları peygamber isa dan mahrum bırakıyor.yerde yürüyen ve iz bırakan bir modelden mahrum bırakıyor.kim bilir belki de sevgiyi zehirleyenlerin derdi bu:yerdeyürüyen,ahlaken model alacakları insan bir peygamber istememek.

hıristiyanlığın şeritasız/hukuksuz olmasının temelinde de bu zehirli sevgi yatar.bugün hıristiyan kilisenin kendi vatanı olan batıda bile tükenişe geçmesinin hayata müdahil olamamasının ve modern çılgınlık karşısında alternatif bir model geliştirememesininsebebi de budur

Yorum

kılavye mücahidleri özelden mesaj atıpta kendin yormasın burda ilim geçer profil resmim kars islam cumhuriyeti bayragıdır. tarihte bir devletti.....

Yorum

Zulmedenlere meyletmeyin, yoksa size de ateş dokunur. Sizin Allah'tan başka yardımcılarınız yoktur. Sonra yardım da göremezsiniz. sureta hud 113 bende şiayım ali muhammed şiasıyım

Yorum

keşke bacımız bu güzel yazısını tamamlasaydı..
                        ALLAH'ım Bütün Güzel Sözler Sana Söylemekle Güzeldir,Kırık Dökük de Olsa Kabul Eyle Sözlerimi.

Yorum

YUKARI ÇIK
                        Çalışıyor...
                        X