Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İslâmiyet ve Şia

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: İslâmiyet ve Şia

aykut111 kardeşim,

hayır ayrımcılık yapmak düşüncesinde görmedim sizi.. sadece fikir jimnastiği yapıyoruz..

Yorum

[quote author=Serkan A. link=topic=18638.msg124523#msg124523 date=1304539481]
      Üstadım farkı birşey demedimki zaten sadece sorular özel bir alanda sorulur, sorular sonuçlanınca bir alanda yönetim yayınlar ve o alana sadece yönetim yazma yetkisi verilerek konuların en temiz hali sağlanmış olabilir. Herkes konulara girip okur sadece yazma yetkisi olmaz o kadar.
      [/quote]

Evet uyarıya rağmen sizin cevabınızı görmeden yayınladım.İkimizde aynı şeyi söyledik hemen hemen...Sanırım aramızdaki tek fark, benim isimlerin görünmesindeki ısrarım.
      Puro,bildiğiniz puro işte.Bir ucunda ateş diğer ucunda bir aptal.. Malcolm X

Yorum

[quote author=aykut111 link=topic=18638.msg124525#msg124525 date=1304539775]
        Evet uyarıya rağmen sizin cevabınızı görmeden yayınladım.İkimizde aynı şeyi söyledik hemen hemen...Sanırım aramızdaki tek fark, benim isimlerin görünmesindeki ısrarım.
        [/quote]

Aynen üstad'ım tek sorun nicklerimiz olsun onada bir çözüm bulunur elbet

Yorum

[quote author=Qom_u_aşk link=topic=18638.msg124517#msg124517 date=1304538329]
          yönetici arkadaşların yoğun müdahalesiyle böyle bir bölüm sağlanabilir.. gerçek kimlikler sorun olabilir. çünkü her insanın gerçek hayattaki her durumuna vakıf değiliz. nitekim takiyyesi olmayanın dini olmaz buyrulmakta hadislerde..
          [/quote]

Bu konu özelinde yoruma muhtaç o kadar şey varki....Ne zaman takiyye ne zaman meydanlara çıkma ne zaman dik durup adalati haykırma............
          Puro,bildiğiniz puro işte.Bir ucunda ateş diğer ucunda bir aptal.. Malcolm X

Yorum

YUKARI ÇIK
          Çalışıyor...