Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Dönüm Noktam Asura !!! (Nasıl Şii Oldum- 41/ Hür_)

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Hayirli sabahlar Mufazzal kardes,
    Allah razi olsun. Bence her sey talep ve pek tabikide kismet isi. Yücelerin yücesi o kapiyi sana actiracaksa, birilerini vesile kiliyor.Nasil oldugunun farkina bile varamiyorsun aslinda.
    En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 02.08.2020, 00:22.
    ‎'Kırk kapıdan geçirip,
    '' işte sevdan '' diye, seni oturttular içime…
    ŞAHADET parmağım şahit olsun ŞEHADETİME…

Yorum

allahu ekber
      hoşgeldiniz bacım allah teala sizi hayırlarla kuşatsın inşaallah
      bacı can bu bölümde yazılan yazıların asla kısa olmaması gerek.bence en ince ayrıntısına kadar anlatılmalı ki bir başkasına feyz verebilsin.
      ne mutlu sizze ki rabbimin vazgeçmediği bir kulmuşsunuz...
      "eğer sıffinde engellenebilseydi cansız kuranın mızraklanışı o zaman kerbelada mızraklanmazdı canlı kuranın başı"

Yorum

muttaki kardes.Allah razi olsun hepinizden...En ince ayrintisina kadar girip insanlari SIKMAKTAN korktum...Ama bir bölümü varki onu mutlaka anlatmak istiyorum...Tehlikenin nerelerden gelebilecegini görmeleri icin...
        ‎'Kırk kapıdan geçirip,

Yorum

bacı can emin ol ki kimse bu bölümdeki hikayelerden ne kadar uzun olursa olsun sıkılmaz aksine memnun oluruz ki belki okuyan biri tahmin etmediğimiz bitr noktadan feyzalır.
          bu arada biraz özel olacak ama çocuklarınızın durumu nedir,yani onlar kaç yaşlarrında ve onlar şia olmanızla ne gibi itikadi değişim yaşadılar?
          "eğer sıffinde engellenebilseydi cansız kuranın mızraklanışı o zaman kerbelada mızraklanmazdı canlı kuranın başı"

Yorum

Oglum 13, kizim 11 yasinda...Amcalari daha onlar bebekken sia oldugu icin zaten yabancisi degildiler.Sonradan esimde sii oldu.Yani her iki yöntemide görüyorlardi.Dogruyu söylemek gerekirsede, bende genel bir din anlayisindan farkli seyler vermediydim cocuklara.Ama bundan sonra zorlanacagim gibi.Cevre, dede vs. kötülüyecekler...Cocuklarin böyle seyleri duymasi cok kötü.Nasil anlatilirki cocuklara..."Evet evladim onlarda müslüma bizde ama..."Burda iki kültür arasinda sıkışmak cocuklar icin cok kafa karıştırıcı konular.Korkuyorum ya süpheye düserlerse, bu onlara pahaliya patlarsa...Artik elimden geleni yapacagim.Allaha emanetler...Rabbim dogru yoldan ayirmasin.

Amcalari şii oldugunda,oglum kücüktü.Ve aile ici hep tartismalar oluyordu.Yok Ali,Yok Ömer......gibi.Ve bir gün ben ogluma peygamberimizin adini sordugumda, bana Hz. Ömer demisti.Aglanacak bir durum.Cocuklari dikkate alinmamisti tartismalarda.Ama okadar isimlerini duymuslardiki,cocuk otomatikmen Ömer ,dedi.Ondan sonra tabikide daha dikkatli davrandik....
            ‎'Kırk kapıdan geçirip,

Yorum

Masallah Beniz,yeni menzilin hayirli mübarek olsun.
              Insanin kendinden kendine kiyam etmesi cok zordur,Huseyn´in Rabbine sükürler olsunki sen bunu basardin.
              Ama dahada zor olani,icnde gerceklestirdigin bu devrimi,bu inkilabi korumaktir.
              Senin dogrulugun,samimi ve harbi olman bundan sonraki hayatindaki islerini hem zor hemde kolay kilacaktir,renkler ve saflar
              Gözünde dahada belirginlesecek,ve basiretin artacaktir insallah...
              Izlenmesi gereken yol,Maarifet-muhabbet-haraket siralamasi cok önemli.(her sözün bir cografyasi vardir)
              Beniz gibi cok degerli,cok yönlü,becerikli ve sosyal bir kardesimizin Ehlibeyt mektebini benimsemesi özellikle beni cok mutlu etti,insallah kendisinden hakkiyla istifade ederiz.
              Not;Beniz kardesin Bu yilki ASURA merasimindeki tiyatral gösterisini VIDEO bölümüne birakiyorum.Beniz kardesin kendisi Hinde rolünde.

Yorum

Tesekkür ediyorum Ali abi. Her yaniyla yolun basinda oldugumun bilincindeyim. cevremle olan savas basladi bile.
                ‎'Kırk kapıdan geçirip,

Yorum

Ama güzel ahlaki asla elden birakma,özellikle Anne ve babanin saygisini gözet.Ahlaksiz bir ilmin hic bir degeri yoktur.

Yorum

kesinlikle hele de anne babama.Asla saygisizlik yapmak istemem.En dost dedigimin sözleri yaraliyor beni, nefisle mücadelem iki katina cikti simdi.Bana dua edin...
                    ‎'Kırk kapıdan geçirip,

Yorum

Allah hepimizin yardimcisi olsun,bu site bilgilenmen ve kafandaki sorulara cevap bulman icin büyük bir nimet.

Yorum

Gercekten öyle.Iyki bana bu siteyi tavsiye etmissin.Cok büyük bir nimet.Bu siteyi hazirlayanlardan Allah razi olsun.
                        ‎'Kırk kapıdan geçirip,

Yorum

Şii olmak hem çok zevkli hem çok zorlu bir yolculuktur.. Ruhunuz artık dünya kalıplarından azade olmuş sınırları olmayan gök yüzünün uçsuz bucaksız sonsuzluklarında yer yüzünde kalıplıların hiç bulamayacağı lezzetleri tadarken, bedenin, dünya kalıplarına hapsolunmuş bedeninse yine aşağılık dünyada acı ve ızdıraplar çekecektir.. Bu iki zıtlık hep artarak devam edecektir.. Şii olmak bu anlamda çift taraflı bir elibise giymek gibidir.. Ruhları özgürleştirirken bedenleri oldukça zorlu bir yola sokmaktadır..

Kardeşim bu zorlu yolda sizin kararlı adımlarla yürüyeceğinizi umuyorum.. Bir kere Ehlibeyt aşkından gönlüne bir damlacık bile sızan insandan yana kuşkum korkum yok. Ancak benim endişem, bu güneşi çevrenizde o kadar muhtaç olanlara olduğu gibi gösterememenizdir. Bu sizden kaynaklanıyor değilidr. İnsanlarla aranız gerilirse onlara bir şey vermeniz zor olacak sizi dinlemeleri en azından anlayacak ruh haliyle dinlemeleri baya güçleşecektir.. Bu yüzden sizi tanımayanlara hemen şii olduğunuzu söylemeyin.. Sizi samimiyetinizden kuşku duymayacakları kadar dostluk ve tanışmanın ardından söylersiniz..

Peygamberimiz s.a.a. kavminin içinde bir 40 yıl kaldı. Ve onlara tebliğle görevli değildi. Bu süre içinde kavmi onu test etti. Tam güvenilir buldu. Hiç bir menfaati olmayan kişisel çıkarları için yanlışların peşine düşmediği gibi hatta başkalarına bu yanlışları iletme gibi asla bir konumda olmayacağını gördüler kırk yıl boyunca.. Sonrasında görevlendirildi risaletle.. bunun hikmetlerinden birinin de güven sağlamak değil midir..

biz şiayı sapık bilen ve bizi de hiç tanımayan kişisel karakterimizi eminliğimizi test etme imkanı olmamış kimselere yeni tanıştıklarımıza şiiyiz dedik mi onlarla aramızda ses ve ısı akışının olmadığı yalıtımlı bir duvar çekmiş olmaktayız..

buna inşaAllah dikkat edersiniz kardeşim.. Çünkü sizin gibi Ehlibeyt mektebinin o berrak İslam güneşine muhtaç ne insanlar var...

Yorum

Beniz kardeşim Hayırlı mubarek olsun
                            Rabbim çabalarınızı Hz Fatıma şefaati ile ödüllendirsin..

başarılı tiyatral gösterileriniz ile kendi gönlünüzden sonra nice gönülleri ehlibeyt aşığı yapmanızı Niyaz ediyorum yüce yaradandan ..

Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)

Yorum

Mirzehan kardes Allah razi olsun.
                              Kum: Tavsiyelerinin icin tesekkürler...Ben zaten kimseye ben sii yim demiyorum.Demek istemiyorum.Ne gibi seylerle karsilasacagimin bilincindeyim.Ben önce kendimi yetistirmeliyim.Bilgi yüklendikten sonra kendimi ifade edebilirim ve bir seyleri sunabilirim. Ama en yakinindan sakliyamiyorsun bazi seyleri.Ben sii yim demene gerek kalmiyorki.Siilerle birarada olman bile mesele haline gelebiliyor.Bunlari kafama taktigi mi filan düsünmeyin sakin.Ben bunlara hazirim.Kalbim mutmain olduktan sonra gerisi bos....Beni Allah tan uzaklastiracak her seyi karsima almaya hazirim.
                              ‎'Kırk kapıdan geçirip,

Yorum

Rabbim muvaffak etsin ve İmamı Zaman a.f. ile annesi Zehra s.a yı yanınızdan hiç eksik etmesin.. bize de duayı unutmayın inşaAllah..

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X