bir yaz babam beni kuran ögrenmem için gönedermişti.ben ilk defa sadece bir kuran kursu olrak biliyordum.sonra birgün okula giderken oraya gideyim dedim.Ve gidiş o gidiş artık her zaman her programda orada olrak oradan bilgilendim.Ve ALLAH AZZEVECELLEYE şükürler olsun Şii oldum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Nasıl şii oldum
Daraltma
X
-
mah14Etiketler: Yok
-
Musavi
-
: Nasıl şii oldum
mah14 kardeşim hoş geldiniz.. mah kelimesi daha önce sanki var diye hatırlıyorum yoksa o başka bir üyemiz miydi..
Şii olmanız mübarek olsun Rabbim her anımızı Ehlibeytin taraftarlığıyla geçirsin.. şii olmakla mutlu görünüyorsunuz hepimiz gibi. Allah vesile olan babanızdan razı olsun..
çeşitli şii olma yol ve yöntemlerini okumuştuk burdan ama Kur'an Kursu vesilesiyle şii olan bildiğim ilk kardeşimiz sizsiniz.. Bu kurs nerededir nereden katılıyorsunuz eğitim durumunuz nedir?
Kur'an Kursu Şia Kur'an kursu mu yoksa özel mi? anlatmanızda sakınca yoksa bize bu süreci biraz daha ayrıntılı anlatır mısınız?..
hiç itiraz etmediniz mi bildiklerinize ters gelmedi mi, bir arayış içinde değil miydiniz? şii olmakla sünni olmanın farkı mı var? varsa nerelerde ve bu farkları nasıl kabullenebildiniz? Aileniz şii mi şii olduğunuzu biliyorlar mı? size davranışları nasıl..
daha merak ettiğimiz bir sürü konuda bizi aydınlatırsanız sevineceğiz..
nerden katılıyorsunuz foruma
Yorum
-
mah14
: Nasıl şii oldum
kayseri ehlibeyt dernegi.egitim durummun 6.sınıfa gidorum.tabiki başta bana ters geldi.ama itaatin önemli oldugunu ögrenmiştim.ve babama itaat edip gittim.ailem şii.çok iyi
Yorum
Yorum