Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nasil şii oldum 58/çok zor olmadı

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Nasil şii oldum 58/çok zor olmadı

Ehlibeyt’e gönül verdiğim ve Ali evladına bel bağladığım doğrudur. Bu da sadece tarihe verdiğim önemden ileri gelmektedir rafizilige degil imam ali a.s mücrim lerin bekçiligini yapmadı.. saeyyid nesimi derki bu kandırdıklarınız ı kurtaramadıgınız gibi sizde kurtulamayacaksınız... mevlanın ateşi suriye kıyamının kudüs e engel olan mecusilerin şamanistlerin üzerine ol gecenin ve gündüzün rabbi ne hamd olsun tufeyli de şii mecusiler de esadcı ehli sünnet küfür tek millettir. yazık güneş yazık kurana ve sünnete sırtının dönenler kendi karanlıgına girer.. imamlara dil uzatmak 2 hadis ögrenip beş tane ayet ögrenip alleme kesilen islam düşmanlarını dost edinen zavallı toplumlar kemalizmin ürünüdürler..100 yılın acısı verimi bunlar ehlibeyt yolunda olmayanlar ehlibeyt oldu...
    insan olma bilincinizi selamlıyorum

Yorum

[quote author=kafkas kartalı link=topic=22973.msg152662#msg152662 date=1337706268]
      Suriye'de İranlılar Şiiliği, Beşşar ise laikliği yayıyor. Böyle bir devlet kurulacak olursa; ilk tebaları arasında bu tarz idareyi özleyen Fazıl Say ile Ertuğrul Özkök'ün olması tabiidir. Ne demiş eskiler 'men kessere sevade kavmin fehuve minhum' yani bir kavmin ağırlığını ve şevketini ve asabiyetini artıran o milletten sayılır.
      suriye kıyamı da mücrimler ve nifakçılar birleşti türkiye m.kemak politrikasından uzaklaşıyor diyen haydar başlar şeyh said katillerinin hama katillerinin yazıklar olsun..
      [/quote]

Burası hikaye anlatma yeri değil.
      O'na yönelin ve O'na karşı takva sahibi olun. Salatı ikame edin ve müşriklerden olmayın;onlar ki, dinlerini parçalayıp fırkalar haline geldiler. Her fırka kendi elindekiyle sevinir. (Rum,31-32)

Yorum

fevkalede
        insan olma bilincinizi selamlıyorum

Yorum

Kafkas kartalı siz bu gün beğenip izlediğiniz bir alim ismi verin,
          İslami hayata hakim kılıp islam ahkamını uygulayan bir devlet gösterin,
          abd ve siyonizm emperyalizmine direnen bir ülke gösterin,
          Bir şeyler söyleyin, bir şeylere çağırın da insanlar sizin çağırdığınız yere gelsinler. Başkalarını karalayanlar kendilerini tarfi edemezler. Sen bırak şia öyle alevi böyle, kendi mezhebini mektebini devletini, alimini anlat tanıtta insanlar çok beğendiğiniz sizin islam anlayışınıza gelsin emi?
          Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
          Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

[quote author=kafkas kartalı link=topic=22973.msg152661#msg152661 date=1337706116]
            kuleynide kürtleri zemmeden hadiside size akratayım . ''' Kürtlerden kimse ile evlenmeyin, Çünkü onlar kendilerinden perde kaldırılmış bir cin taifesidir''' Kuleyni el furu Bu hadisi sizin çok kıymetli mezhebi söylüyor
            [/quote]
            iftira attı gitti ne beklersiniz ki bunun gibilerinden mehmet ufukalp? arada bi geliyo hikaye anlatıp gidiyo işte.
            O'na yönelin ve O'na karşı takva sahibi olun. Salatı ikame edin ve müşriklerden olmayın;onlar ki, dinlerini parçalayıp fırkalar haline geldiler. Her fırka kendi elindekiyle sevinir. (Rum,31-32)

Yorum

[quote author=kafkas kartalı link=topic=22973.msg152661#msg152661 date=1337706116]
              kuleynide kürtleri zemmeden hadiside size akratayım . ''' Kürtlerden kimse ile evlenmeyin, Çünkü onlar kendilerinden perde kaldırılmış bir cin taifesidir''' Kuleyni el furu Bu hadisi sizin çok kıymetli mezhebi söylüyor
              [/quote]

İrandaki Iraktaki şii kürtlerde cin mi yoksa?
              Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
              Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

Bu tür rivayetleri Şii alimleri itibarsız görmekte ve itibar etmemektedir. Kürtlerin içerisinde Şii olan Müslümanlardan ziyade gerçekten ilmin ulaşmadığı, onlarında ilme ulaşamadığı Mustazaf diye tabir edilecek insanlar vardır. Bunu delile dayanarak söylüyorum. Kendim örneğin İran'ın Kürdistan diye tabir edilen iki bölgesinde bir çok kürt köyünü gezdim. İnsanlarla konuştum. Çoğusu, Ebu Bekir, Ömer İsmini dahi bilmez, bilenlerin bir kısmıda Peygamber diye zanneder. Şiilik nedir, Sünnilik nedir bilmezler. Tek bildikleri, Kürt oldukları bir de Acemlerin oldukları. Ayrıca Kürtlerin içerisinde de gerçekten Ehl-i Beyt'e gönül vermiş yürekli insanlar mevcuttur.
                Kürtleri, Cin hayvan ilan eden şahıslar lütfen Ağalarına sorsunlar. Ey Ağa madem kürler hayvan, cin, o zaman senin ne işin var, sık, sık Kürt bölgelerine gidip geliyorsun oralarda konaklıyorsun...Dua ve Selamet ile...

Yorum

ıraklı kürtler deyince aklıma geldi.

ıraklı kürt sünni biri vardı. sonra şiiliği seçti şii oldu. iranda yıllaca eğitim aldı.adını değiştirdi. şimdi kendi doğduğu yerde şii alimliği yapıyor. şiiliği yayıyor. ona selam olsun.

evet kafkas kartalı. hikaye defterinde başka hikayeler varsa anlat. benim zamanım var 8)
                  [center]
                  ..ey ahle aalam agham Eli mazloome... یا ابا عبدالله الحسین
                  [center]
                  Bizleri öldürün! Zira Halkımızın bilinci daha da artacak!
                  Şehid Seyyid Abbas Musavi(Eski Hizbullah Lideri)

Yorum

[quote author=HOŞ_SADA link=topic=22973.msg147012#msg147012 date=1334167984]
                    bence siz şii oluncaya kadar eğer bağlı idiysen bağlı olduğun ehli sünnetin yolunu kavrasaydın daha makbule geçerdi çünkü içerinde halen neden neden şüpheleri ile dolşıyorsun,
                    [/quote]

çünkü sürü psikolojisinden kurtulmuş beyni canlanmış ve hakikati tamamen kavramak için soru soruyor. demek ki aklı çalışıyor da soru soruyıor.
                    Hüseyin'in şehadeti üzre müminlerin kalbinde bir aşk vardır, o aşk asla soğumaz.
                    Hz.Peygamber (saa)

Yorum

Ynt: çok zor olmadı

[quote author=garib_i neyneva link=topic=22973.msg156227#msg156227 date=1340215419]
                      çünkü sürü psikolojisinden kurtulmuş beyni canlanmış ve hakikati tamamen kavramak için soru soruyor. demek ki aklı çalışıyor da soru soruyıor.
                      [/quote]
                      Onlara göre soru sorulmaz.Akıllarına bi şey takıldığında 'hak biziz işte...' deyip geçiştirirler. Sonra ne söylesen fayda etmez çünkü kendi sesine kulaklarını tıkamış insana başkalarının söylediği fayda etmez. Ben cevap yazmıştım :

[quote author=Muhammed Taki link=topic=22973.msg147020#msg147020 date=1334168458]
                      sorularına cevap arayacak tabi sünni olsa kafasına takılan şeyler olmiicak mı? bari şia olup hakikati görmüş insanlara maydanoz olma. benimde kafama takılan onlarca konu var neden şüpheleriyle dolaşıyorum ama teker teker cevap buluyorum. senin gibileri bi şüpheye düşünce 'hak mezhebiz işte...' deyip geçiştiriyo herkes öyle mi olcak. bi bitmediniz...
                      [/quote]

Yorum

[quote author=Muhammed Taki link=topic=22973.msg156228#msg156228 date=1340218133]

Onlara göre soru sorulmaz.Akıllarına bi şey takıldığında 'hak biziz işte...' deyip geçiştirirler. Sonra ne söylesen fayda etmez çünkü kendi sesine kulaklarını tıkamış insana başkalarının söylediği fayda etmez. Ben cevap yazmıştım :

[/quote]
                        aynen kardeşim.

örnek olarak sahabelerin sorgulanamayacağı bilinç altına yerleştirilmiştir.

kimse sahabeleri sorgulayamaz falan filan derler ve kapatılır.
                        4 tane hak mezhep vardır derler ve birşey sorduğundada hemen çirkinleşmeye başlarlar.
                        Allah muvaffak etsin. ne diyelim

[center]
                        ..ey ahle aalam agham Eli mazloome... یا ابا عبدالله الحسین
                        [center]
                        Bizleri öldürün! Zira Halkımızın bilinci daha da artacak!
                        Şehid Seyyid Abbas Musavi(Eski Hizbullah Lideri)

Yorum

YUKARI ÇIK
                        Çalışıyor...
                        X