Essalamun Aleykum! Allahumme salli alâ seyyıdına muhammedin ve ali muhammed. Bismillahirrahmannırrahim. Siz deyerli dostlarımla her şeyi paylaşmak bu yolda perçinlenmek için nasıl şii olduğumu anlatmak isterim Kardeşlerim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Nasıl şii oldum VEFA / nasil sii olduk 62
Daraltma
X
-
Ynt: Nasıl şii oldum? İnsanların maskeleri nasılda düşü verdi?
Çevreme göre din değiştirdim sapık oldum katilim vacip oldu. asılında imam mehdi gelince Ona sapık diyip dinimizi bozmak istiyor diyecek olan insan tipleri isa .as ı sözde ibrahim a.s ın yolundan gdenler taşa tutmadımı?hiyakem sarsıcı ve uzun zaten ne kadar dolduğumu yıprandığımı ilk yazımdan anlayan anlamıştır .inşallah hepimize ibret olcak hikayemi anlatcam !Balıkta göz yaşı döker ama haberi yoktur denizin. ! Deniz kendi derdinde bu yaşlar kanayan islama selam Muhammed mustafa ve ehli beytinie meleklerin nurdan kanatlarıyla !
-
İslama baş koyuşum bir rüyayla başladı yıllar önce Belki rahmani belki şeytani ama hayatımın akışını deyiştirdi daha dün görmüşüm gbi çıkmaz aklımdan belki merak edersiniz anlatayım inş. Sıradan bir geceydi Ben senden doğru yolu isteyip dururken beni sapıkların yolunda bırakma ya rab diyerek uyudum. Bir deniz kenarındayım ay parça parça düşüyor yeryüzüne biri var ötede yüzü nur üstü bembeyaz elinde bir asa bna yaklaş diyor yaklaşıyorum Biz gök ehli olarak saatin ansızın çatmasından ürperir olduk ama siz aldırmıyor sunuz dedi. ben ne yapmalıyım dedim asasıyla denizde bir gemi gösterdi çok büyük ama hç görmediyim kadar eski .Bana o gemiye iyi bak sen ona bineceksin Onun yolcuları ehli beyt ve takipçileridir dedi Vaktin sahibi İmam mehdi yakın dedi. Birde tüm vucudu nur oldu tam gderken sen kimsin ? Dedim yer gök Cebrail diye haykırdı öyle bir uyandım ki 2 gün titredim AİLEM hastaneye götürdü doktarlar şokta demişler. Bu benim İslama girişime vesile olan bir rüyaydı 3 yıl oldu. İslamda neler gördüm Din adı altında sömürülen kitleler sırf ataları mümin diyip öze kör kalanlar İlim beşikten mezara farz diyilmiydi ama gördük lerimin akılları kiraya verilmiş gbiydi. Kardeşlerim neler yaşadım Nasıl şia oldum vaktim oldukça yazacam inş önce islama girişimi anlatmak istedim ey direnen asil şialar devam etcem inş..Balıkta göz yaşı döker ama haberi yoktur denizin. ! Deniz kendi derdinde bu yaşlar kanayan islama selam Muhammed mustafa ve ehli beytinie meleklerin nurdan kanatlarıyla !
Yorum
-
[quote author=Muhammed Taki link=topic=23408.msg153248#msg153248 date=1338014265]
ilgiyle takip edeceğim.
[/quote][color=green][size=10pt]Akıllı kimsenin lisanı kalbindedir. Düşünerek söyler. [color=red]İmam Ali (a.s)
[color=black][size=10pt]Düştü Hüseyin atından sahray-ı Kerbelâ’ya...Cibril git haber ver Sultan-ı Enbiya’ya
Yorum
-
[quote author=vefa link=topic=23408.msg153619#msg153619 date=1338153993]
İslama baş koyuşum bir rüyayla başladı yıllar önce Belki rahmani belki şeytani ama hayatımın akışını deyiştirdi daha dün görmüşüm gbi çıkmaz aklımdan belki merak edersiniz anlatayım inş. Sıradan bir geceydi Ben senden doğru yolu isteyip dururken beni sapıkların yolunda bırakma ya rab diyerek uyudum. Bir deniz kenarındayım ay parça parça düşüyor yeryüzüne biri var ötede yüzü nur üstü bembeyaz elinde bir asa bna yaklaş diyor yaklaşıyorum Biz gök ehli olarak saatin ansızın çatmasından ürperir olduk ama siz aldırmıyor sunuz dedi. ben ne yapmalıyım dedim asasıyla denizde bir gemi gösterdi çok büyük ama hç görmediyim kadar eski .Bana o gemiye iyi bak sen ona bineceksin Onun yolcuları ehli beyt ve takipçileridir dedi Vaktin sahibi İmam mehdi yakın dedi. Birde tüm vucudu nur oldu tam gderken sen kimsin ? Dedim yer gök Cebrail diye haykırdı öyle bir uyandım ki 2 gün titredim AİLEM hastaneye götürdü doktarlar şokta demişler. Bu benim İslama girişime vesile olan bir rüyaydı 3 yıl oldu. İslamda neler gördüm Din adı altında sömürülen kitleler sırf ataları mümin diyip öze kör kalanlar İlim beşikten mezara farz diyilmiydi ama gördük lerimin akılları kiraya verilmiş gbiydi. Kardeşlerim neler yaşadım Nasıl şia oldum vaktim oldukça yazacam inş önce islama girişimi anlatmak istedim ey direnen asil şialar devam etcem inş..
[/quote]
siz o sıralarda şia ile ilgili araştırmalar yapıyor muydunuz veya ehlibeyt'le ilgili bir şeyler biliyor muydunuz? rüyanız gerçekten güzel hele ehlibeyt hakkında hiçbir şey bilmeden böyle bir süya görmek gerçekten harika olsa gerek. devamını merakla bekliyorum.Hüseyin'in şehadeti üzre müminlerin kalbinde bir aşk vardır, o aşk asla soğumaz.
Hz.Peygamber (saa)
Yorum
-
[quote author=vefa link=topic=23408.msg153619#msg153619 date=1338153993]
İslama baş koyuşum bir rüyayla başladı yıllar önce Belki rahmani belki şeytani ama hayatımın akışını deyiştirdi daha dün görmüşüm gbi çıkmaz aklımdan belki merak edersiniz anlatayım inş. Sıradan bir geceydi Ben senden doğru yolu isteyip dururken beni sapıkların yolunda bırakma ya rab diyerek uyudum. Bir deniz kenarındayım ay parça parça düşüyor yeryüzüne biri var ötede yüzü nur üstü bembeyaz elinde bir asa bna yaklaş diyor yaklaşıyorum Biz gök ehli olarak saatin ansızın çatmasından ürperir olduk ama siz aldırmıyor sunuz dedi. ben ne yapmalıyım dedim asasıyla denizde bir gemi gösterdi çok büyük ama hç görmediyim kadar eski .Bana o gemiye iyi bak sen ona bineceksin Onun yolcuları ehli beyt ve takipçileridir dedi Vaktin sahibi İmam mehdi yakın dedi. Birde tüm vucudu nur oldu tam gderken sen kimsin ? Dedim yer gök Cebrail diye haykırdı öyle bir uyandım ki 2 gün titredim AİLEM hastaneye götürdü doktarlar şokta demişler. Bu benim İslama girişime vesile olan bir rüyaydı 3 yıl oldu. İslamda neler gördüm Din adı altında sömürülen kitleler sırf ataları mümin diyip öze kör kalanlar İlim beşikten mezara farz diyilmiydi ama gördük lerimin akılları kiraya verilmiş gbiydi. Kardeşlerim neler yaşadım Nasıl şia oldum vaktim oldukça yazacam inş önce islama girişimi anlatmak istedim ey direnen asil şialar devam etcem inş..
[/quote]
insanların yaşamlarını sınırlayan ve ruhsuzlaştıran beton duvarların, düşünce ve mana alemlerine de set ördüğü günümüz dünyasında, sadece gördüğüne ve kârına(!) inanan pozitivistler işte görsünler ki Ehlibeytin melekuti nefesidir ancak bu ölü dünyalarını diriltecek. işte Ehlibeytin Nuh'un gemisi olduğunu bilmeyen ya da inkar edenler görsünler ki bu gemi gerçektir ve ha bire yol almaktadır milyonlarca yolcusuyla, milyarların boğulduğu cehalet denizinde. gerçektir gerçek... günahlardan kör olmuş gözlerimizi açmak için Rabbimizin gönderdiği insanlar bize bunları hatırlatır ikide bir. de yine de cahil ve münkir nefsimiz beyhude oyalanır durur sahte hesapların rakamları arasında.
gerçektir gerçek... İmamlarımız ne buyurmuştur: insan eğer layıksa hidayete, ve ona gerçeği götürecek tek insanın bile olmadığı dağın başında yaşasa, Allah ona bir kuş gönderir de yine de ona hücceti tamamlar ve o kuş ona gerçeği anlatır da layık olan kul hidayete erer...
zulme baş kaldırıyı, yaratıcıya bir vefa borcu görenler. çevresinde isterse tek bir şii bile olmasın, Rabb öyle kapılar açar kendilerine. Oysa çevresi şii alim kaynayan, ama layık olmadıklarından, içinde debelendikleri laiklik, atatürkçülük, milliyetçilik gibi modern cahiliye putlarına zerre itibar etmezler bu hidayet erleri...
Yorum
-
Kardeşlerim, Şahin (vefa) kardeşim intihar etti ALLAH rızası için duanızı esirgemeyin çok fazla ilaç almış ama şuan iyi durumu dualarınızı bekliyor yinede.Sebebi bu Şiilik Sünnilik üzerinde çok bunalım geçirdi sanırsam dayanamadı duygusal birisi zaten dualarınızı esirgemeyin..Haktır Allahım Muhammed mahım
Ali'dir şahım efendim Allah eyvallah
Yorum
-
Allah sifalar versin.Birden sok oldum.Yeni okudum ve tam nasil guzel bir ruya gormus derken birden intihar olayini okuyunca sasirdim.Allah bu kardese acil sifalar verir insallah bu mubarek ramazan gunlerinde.Kardesimizin cektigi zorluklar gunahlarina keffaret ve arinma olur insallah.
Yorum
-
[quote author=umitvar link=topic=23408.msg157523#msg157523 date=1343499395]
Allah sifalar versin.Birden sok oldum.Yeni okudum ve tam nasil guzel bir ruya gormus derken birden intihar olayini okuyunca sasirdim.Allah bu kardese acil sifalar verir insallah bu mubarek ramazan gunlerinde.Kardesimizin cektigi zorluklar gunahlarina keffaret ve arinma olur insallah.
[/quote]Hüseyin'in şehadeti üzre müminlerin kalbinde bir aşk vardır, o aşk asla soğumaz.
Hz.Peygamber (saa)
Yorum
Yorum