Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nasıl Aleviliğin Hakikatini Buldum?/nasil sii olduk 63

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Nasıl Aleviliğin Hakikatini Buldum?/nasil sii olduk 63

[quote author=smiling_destiny link=topic=23801.msg163126#msg163126 date=1350333479]
    Mekzun kardeş öyle diyip kestirip atabilirsin ama şu anda bu dediğin tanıma uymayan,On İki İmamların (a.s.) cem yaptığını, muharrem orucu tuttuğunu düşünen Ehl-i Beyt sevdalısı aşağı yukarı 15-20 milyon insan var, şimdi siz batılsınız gidin mi diyelim? Ben de daha düne kadar öyleydim benle bir gün tanışsaydın beni dışlar mıydın yoksa bana gerçekleri anlatır mıydın?
    Bence sorun buradan kaynaklanıyor, insanlar diğerini hiç tarihsel süreci bilmeden yaşadığı koşulların zorluğunu anlamadan yargılayabiliyor. Yıllarca baskı zulüm zorbalık ekonomik sıkıntılar içinde kalmış insanları ezmek kolaydır, ama zor olan onlara hakiki bilgileri ulaştırıp doğru yola ulaştırmaktır..
    [/quote]

Ben Arap Aleviyim ve Alevilere yönelik yapılan baskı ve zulümleri iyi biliyorum. Bu baskı ve zulümler en çok bizlere yapıldı -Halep katliamı- ama her şeye rağmen Kuran-ı Kerim ve Ehlibeyt yolundan vazgeçmedik, asla velayetten çıkmadık.

Yaşadığımız katliamla ilgili bilgi için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.
    http://www.velayet.com/tarih/alevi_m...-t24014.0.html

Kimseyi de dışlamıyoruz, sadece gerçekleri anlatmaya çalışıyoruz.

[quote author=smiling_destiny link=topic=23801.msg163126#msg163126 date=1350333479]
    Biz bu hakikatlere ulaştıysak bunu bilmeyen insanlara ulaştırmakla yükümlü hale geliyoruz, en azından ben öyle hissediyorum..
    [/quote]

Aynı hisleri paylaşıyoruz.
    "İlmin cevherini ehlinden men etmeyin, ilmin cevherinin ehline zulmetmiş olursunuz. İlmin cevherini ehlinden olmayanlara vermeyiniz, aksi takdirde ilmin cevherine zulmetmiş olursunuz."

İmam Hz. Cafer-i Sadık (a.s)

Yorum

Ynt: Nasıl Aleviliğin Hakikatini Buldum?/nasil sii olduk 63

Rabbim Ehlibeyt taraftarlarının mazlumiyetlerini temiz fıtratlara ulaştırmada bize başarılar versin. Bunu en iyi anlatacak olanlar bizzat zulümleri yaşayanların hisleridir. keşke sitemize suriye'de zulmü yaşamış Ehlibeyt bağlılarından bir kaç tane gelse de bize oraları anlatsa. Tarih boyunca Ehlibeyt zulümden başka neyi gördü bu ümmetten. Bu ümmet hangi yüzle çıkacak bu Ehlibeytin sahibinin karşısına!

Allah'ın laneti Ehlibeyt düşmanlarının üzerine olsun!

Yorum

YUKARI ÇIK
      Çalışıyor...
      X