Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Daha olmadım, araştırıyorum

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Daha olmadım, araştırıyorum

merak ettiğiniz araştırmak öğrenmek istediğiniz şii kaynaklı ve sünni kaynaklı herşeyin ıspatı sitemize bolca mevcut. yeter ki siz merak ettiğiniz konuyu sorun.

Allah Ehli Beyt as yolundan ayırmasın
    [center]
    ..ey ahle aalam agham Eli mazloome... یا ابا عبدالله الحسین
    [center]
    Bizleri öldürün! Zira Halkımızın bilinci daha da artacak!
    Şehid Seyyid Abbas Musavi(Eski Hizbullah Lideri)

Yorum

Merhaba arkadaşlar,

Biraz önce internette çok ama çok güzel bir İran filmi izledim ve filmin sonunda ' velayet.com ' ibaresini görünce bu siteye üye oldum, arkadaşlar bilmem beni aranıza kabul eder misiniz? Çünkü ben müslüman değilim, kendisinden başka kimseye zarar vermemeye çalışan bir ademoğluyum, yanlış bir başlık altına da yazmış olabilirim lütfen affedin!

Yorum

BİSMİHİ TEALA
        HAMD ALEMLERİN RABB'İ ALLAH'A SALAT VE SELAMI HZ. MUHAMMED (S.A.A) VE PAK EHL-İ BEYT (A.S)'A OLSUN
        RABB'İMDEN DOĞRULARLA OLMAYI MUAVVAK KILMASINI DUA EDERİM

Selam Ey Aziz Canlar;
        Hz. İmam Ali (a.s): "İnsanlar iki çeşittir, ya dinde kardeşin, ya da yaratılışta eşindir."
        Yani biz dili, dini, ırkı, rengi ve felsefesi ne olursa olsun herkese din ve insanlık kardeşi gözüyle bakarız. Ve hak ve doğru bir söz ve davranış her kimden çıkarsa çıksın inkar etmek bize yakışmaz...
        Hoş gelmişsiniz inşALLAH fayda ve yarar sağlayacağınız bir vesile oluruz.
        Allah'a tevessül...
        vesselam

Yorum

Hz. Ali'nin Nehcul Belaga'sını okuyun bence. Hz. Ali kendi kitap yazmamıştır; ama hutbeleri, vasiyetnameleri, mektubları ve diğer sözleri bu kitapta toplanmıştır.

Yorum

BİSMİHİ TEALA
            HAMD ALEMLERİN RABB'İ ALLAH'A SALAT VE SELAMI HZ. MUHAMMED (S.A.A) VE PAK EHL-İ BEYT (A.S)'A OLSUN

Selam Aleykum Ey Aziz Can faramirofgondor tanışdığımıza memnun oldum hoş geldiniz.

Allah'a emanet olun...

Yorum

[quote author=rah i ferda link=topic=24156.msg165029#msg165029 date=1356655283]
              Merhaba arkadaşlar,

Biraz önce internette çok ama çok güzel bir İran filmi izledim ve filmin sonunda ' velayet.com ' ibaresini görünce bu siteye üye oldum, arkadaşlar bilmem beni aranıza kabul eder misiniz? Çünkü ben müslüman değilim, kendisinden başka kimseye zarar vermemeye çalışan bir ademoğluyum, yanlış bir başlık altına da yazmış olabilirim lütfen affedin!
              [/quote]

hoş geldiniz

o filmi merak ettim. velayet.com film mi yapmış reklam mı vermiş?

Yorum

[quote author=Halil ibrahim Ehlader link=topic=24156.msg165058#msg165058 date=1356742478]
                BİSMİHİ TEALA

Selam Aleykum Ey Aziz Can faramirofgondor tanışdığımıza memnun oldum hoş geldiniz.

Allah'a emanet olun...
                [/quote]

Aleykum Selam Kardeş, hoşbulduk.

Yorum

[quote author=selmancan link=topic=24156.msg165097#msg165097 date=1356815243]

hoş geldiniz

o filmi merak ettim. velayet.com film mi yapmış reklam mı vermiş?
                  [/quote]
                  filmi bu sitede ki bir arkadaş türkçe alt yazıya çevirdi. o yüzden sonunda velayet.com yazılı.

filmin adı Altın Ve Bakır.

http://www.velayet.com/islami_videol...-t23639.0.html
                  [center]
                  ..ey ahle aalam agham Eli mazloome... یا ابا عبدالله الحسین
                  [center]
                  Bizleri öldürün! Zira Halkımızın bilinci daha da artacak!
                  Şehid Seyyid Abbas Musavi(Eski Hizbullah Lideri)

Yorum

YUKARI ÇIK
                  Çalışıyor...
                  X