Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Batıldan Hakka Yolculuğum

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Batıldan Hakka Yolculuğum

Vallahi o zohreanamıdır ne boksa o forumda yazanlar o inanca sahip olanlar Vallahi Billahi kafirdir. Onlar helakı canu gönülden hak etmiş sapkın bir fırkadır. hatta sapkın dersek mesela haricilere haksızlık olur. onları müslüman göreninde imanında bir arıza vardır. onlar tarif edilemez bir zümredir sünnilere taassup demeyin Vallahi bunların yanındayken sünnilere haksızlık etmiş olursunuz. Allah bunları daha bu dünyadayken cehenneme atsa hak etmişlerdir

بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحٖيمِ

Kim Allah’ı, O‘nun peygamberini ve inananları dost edinirse, bilsin ki şüphesiz Hizbullah galiplerin ta kendileridir.

Selam Olsun Korkmadan Ben De Varım Diyebilenlere!!

Yorum

Ynt: Batıldan Hakka Yolculuğum

şehid merak etme sünnilere haksızlık etmiş olmazsın çünkü HAK İMAMı reddeen PEYGAMBERİ sallallahualeyhivealihi reddetmiş gibidir PEYGAMBER sallallahualeyhive alihi reddeden de ALLAH celle celaluhu reddetmiş gibidir.üzülme sünnininde tutulacak tarafı yok.hadiste buyurur ki PEYGAMBERİMİZ sallalaaahualeyhivealihi ya ALİ eğer bir insan beni kabul edip senin velayetine inanmazsa yalancıdır ve....gerisini biliyor herkes.ALLAHın seçtiğine inanmayıp kulların seçtiğine inananında sonu zelalettir.yani eğer bu zöhre anadakiler gerçekse ki hiç inanmyorum sünnilerde aynıdır bunlarda aynı kapıya çıkar sonuç.hemen sünnileri aklamayın hadis buyurur ZAMANIN İMAMINI TANIMADAN ÖLEN CAHİLİYYE ÖLÜMÜYLE ÖLMÜŞTÜR.açık ve net

Yorum

YUKARI ÇIK
      Çalışıyor...
      X