Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nasıl Şii oldum -1 \ Qom_u_aşk

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Nasıl Şii oldum -1 \ Ehli Beytin İzinden

selmani can kardeşim gerçekten merak ettim ve heyecanlandım inşallah bir an önce duygularınıza ortak oluruz

Yorum

Bismillahirrahmanirrahim

Vallahi ne diyeyim. Selmani Can abimizi burada görmek bu sabah beni çok mutlu etti. Nerdeyse Gazeteye kayıp aranıyor ilanı verecektim ki...Bi de baktım burada...

Paylaşımlarını bekliyoruz abi. Artık bırakma bizleri.

Yorum

[quote author=Murtazaali link=topic=2902.msg18492#msg18492 date=1240287525]
        Bismillahirrahmanirrahim

Vallahi ne diyeyim. Selmani Can abimizi burada görmek bu sabah beni çok mutlu etti. Nerdeyse Gazeteye kayıp aranıyor ilanı verecektim ki...Bi de baktım burada...

Paylaşımlarını bekliyoruz abi. Artık bırakma bizleri.
        [/quote]
        Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)

Yorum

SELAM OLSUN ALLAH'IN HABİBİNE VE TEMİZ PAK KILDIĞI EHLİ-BEYTE

Allah sizi bu yoldan ayırmasın abi. Bide dernege gelseniz sizinle tanışma şerefine nail olsak ( bu arada bahsettiğim kitabı derneğe bıraktım sanırım daha almadınız)

Acep bendemi anlatsam ama benim edebiyatım iyi değil sizin kadar vede uzun bir hikaye. Ebul Fazl ile Gulistan kardeşi dinliyelim sonrada selmanican abiyi sonrası Allah kerim
          EY AZİZAN, BİZ KAR-ZARAR HESABI YAPMAKSIZIN SEVGİ'YE TESLİM OLUR SELAMA ERERİZ. KİM NE DERSE SÖYLESİN, SEVDİM ALİ'Yİ. KAR-ZARAR http://www.nuvezan.com/

Yorum

yoook
            ben en sona kalcam
            hepinizi dinlemek istiyorum
            cok hos geldi bana bu öyküler
            edebiyat kimin umrunda su an kardesim
            sen anlatabildigin sekilde anlat biz nasil olsa o yolu nasil buldugunu ögrenmek istiyoruz
            anlatin anlatin

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

derneğinizde mi var ben bilmiyodum nerede acaba?

Yorum

sn hudeyfe evet gidemedim derneğe gidemedim kitap için en kısa zamanda gidip alacağım Allah razı olsun hatta b gün gitsem de olur
                dernek olmaz mı hak yolcusu hem de kaç tane elhamdülillah ancak sitede dernek reklamı yapmak yasak...
                sn gülistan_2 en sona bıraktığınıza göre daha büyük şeyler olmalı anlatacağınız umarım istifademiz de büyük olur
                evt bir gün tanışalım inşallah

Yorum

peki nasıl öğreneceğim nerede olduğunu?

Yorum

hepinizinkini büyük bir sabırla bekliyorum

ama herkes sona bıraksa olmaz ki
                    Derdin kendindedir bilmiyorsun, derman yine sendedir görmüyorsun, içine koca bir alem yerleştirilmiş; sen hala kendini küçük bir şey zannediyorsun. / Hz. Ali (as)

Yorum

ehlibeytin izinde kardeşim dernek reklamı yapmak neden yasak olsunki,söyleyeceksinizki arkadaşlarımızda istifade edecekler
                      Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
                      İmam Ali (a.s)

Yorum

bence de başka nereden öğreneceğiz?

Yorum

müddessir bacim
                          benden baska sona kalan yok

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

[quote author=Hudeyfe link=topic=2902.msg18946#msg18946 date=1240395665]
                            Acep bendemi anlatsam ama benim edebiyatım iyi değil sizin kadar vede uzun bir hikaye. Ebul Fazl ile Gulistan kardeşi dinliyelim sonrada selmanican abiyi sonrası Allah kerim
                            [/quote]

abla hudeyfe kardeş de böyle yazmıştı diye dedim
                            Derdin kendindedir bilmiyorsun, derman yine sendedir görmüyorsun, içine koca bir alem yerleştirilmiş; sen hala kendini küçük bir şey zannediyorsun. / Hz. Ali (as)

Yorum

yok yok hudeyfe kardesim benden önce yazar yazar
                              ya ben simdi bu güzel öyküleri dinlemek okumak yerine yazmaya nasil baslayayim
                              hepsini okumak istiyorum

Yorum

hudeyfe ve gülistan_2 kardeşlerimiz ikinizdende bekliyoruz
                                Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
                                İmam Ali (a.s)

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X