Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nasıl Şii oldum - 2 \ sessizdevrim

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Nasıl Şii oldum - 2 \ sessizdevrim

[quote author=Murtazaali link=topic=3422.msg43934#msg43934 date=1248163920]
    Sessizdevrim kardeşim, kaldığınız yerden devam edeceğiniz gün ve bitireceğiniz gün Allah nasip ederse size bol, bol dua edeceğiz.
    [/quote]
    biz de sayın sessizdevrim kardeşimizin adına layık bir devrim içinde olduğunu biliyoruz inşallah tez zamanda hikayesini yazacaktır. Allah ona kolaylıklar ihsan etsin...

Yorum

SELAMUN ALEYKUM sessiz devrim kardeşim öncelikle nasıl şii olduğunuzu bizlerle paylaştığınız için ALLAH sizden razı olsun.RABBİMİZE hamd olsunki doğru yolu bulmayı size nasip etmiş,çektiyiniz zorlukların mükafatını alırsınız inş.yazınızın devamını merakla bekliyorum.

Yorum

selamaleykum..

bacım inşALLAH kötü bir şey yoktur.yazınızı tamamlamanızı bekliyoruz..selametle
        ALLAH'ım Bütün Güzel Sözler Sana Söylemekle Güzeldir,Kırık Dökük de Olsa Kabul Eyle Sözlerimi.

Yorum

[quote author=serdarcan link=topic=3422.msg49604#msg49604 date=1250866739]
          selamaleykum..

bacım inşALLAH kötü bir şey yoktur.yazınızı tamamlamanızı bekliyoruz..selametle
          [/quote]

Bekle abi bekle. Biraz çok bekleyeceksin

Yorum

: Nasıl Şii oldum - 2 \ sessizdevrim

ümidi kestik herhalde hikayenin devamı gelmeyecek..

Yorum

sessizdevrim

Gökyüzüne baktım, gözlerim doldu, çok yalnızdım ve çaresiz hissediyordum kendimi: "Allah'ım bu günler birgün muhakkak geçecek, belki de bu günlerimi hatırladığımda bu hallerime güleceğim." deyip iç geçirdim. Ama şu an o günleri hatırlayınca nedense hiç gülemiyorum, ağlıyorum. O anki duygularımı yaşıyorum hala... Kendime yaptığım eziyetten dolayı üzülüyorum ama aynı zamanda o anlardaki o saf inancımı ve samimiyetimi özlüyorum...

samimi ve çok derin...
              HER GÜN AŞURA
              HER YER KERBELA

Yorum

YUKARI ÇIK
              Çalışıyor...
              X